navi, navi mare
![]() ![]() ![]() |
navi, navi mare
narco2you |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 5 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
laguna2
2001
|
|||
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu zic ca da...da r cu multe modificari... adica:
- iti trebuie plansa de bord al unei Lagune care a avut asa ceva pt. instalarea LCD-ului, iti trebuie montata in torpedou unitatea de citire a CD sau DVD, montata in bord unitatea de NAVI si instalat receptorul de GPS... Dupa aceea trebuie sa fi sigur ca ai mkufele bune pt. ati arata pe LCD posturile de radio, temp. exterioara etc... Trebuie sa te documentezi foarte bine inainte.. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Fubiansky |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 23 July 07 From: Arad ![]() |
Si eu sunt interesat.
Rog pe cineva care poate sa ne ofere detalii de ce am avea nevoie.Pentru inceput am avea nevoie de display,antena GPS si unitatea de comanda(aparatul care se monteaza deasupra CD playerului. Din cate am inteles pe variantele de echipare privilege instalatia electrica exista chiar daca nu au GPS (eu am gasit mufa de la tempomat chiar daca nu am acesta optiune). |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dci 120cp 270 Nm
2002 Privilege
|
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
De la ideea asta am plecat si eu. In ciuda faptului ca par a fi aceleasi mufe, acelasi sistem de fire eu nu am gasit mufele pentru navigatie. Asta ar fi vestea rea. Vestea buna este ca totusi se poate monta. Am reusit sa achizitionez toate cele necesare si am gasit si pe cineva sa le monteze. De avut nevoie ai asa: una bucata antena GPS (in pricipiu ele sunt montate pe capota dar daca nu vrei sa gauresti capota se gaseste unde sa o pui), Una bucata monitor cu tot cu suport, una bucata unitate de comanda (adk cea de deasupra cas-ului), una bucata unitate centrala (cea cu sistemul si cu cd-ul cu harti)+ cadru de metal+torpedou cu acces la cd+una bucata difuzor. Dupa ce ai strans toate cele de mai sus gasesti una bucata baiat istet care sa potriveasca firele si totul va merge struna. In poza ai o schema cu toate cele necesare. Banuiesc ca va intereseaza si pretul
![]() ![]() This post has been edited by maxymax: 19 May 2008, 21:36 Attached thumbnail(s) carminat.jpg ( Size: 68.98k ) Number of downloads: 1150 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
fymays14 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 24 March 07 ![]() |
Salut,
Ai reusit sa montezi sistem de navigatie mare pe o Laguna Autentiq? |
--------------------
Renault
Laguna II
2003
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ma intereseaza tare de tot si pe mine... mai ales ca am preechipare telefon... si am si antena sus pe masina...
fa ceva poze... mai multe detalii.... |
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
maxymax |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 30 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Da am reusit si am spus si cum. Asta-i o poza cu produsul finit. In rest va stau la dispozitie cu orice informatie. Nu stiu ce detalii sa va mai dau. In ceea ce priveste montajul propriu zis nu prea am ce sa va spun decat ca a costat 70 euro (si din cate am inteles a constat in 4 ore dibuit de fire si potrivit cele dp masina la cele care duc in sistemul de navigatie). Ce am facut eu a fost sa montez cadrul de metal si torpedoul, antena (pe care am ascuns-o in portbagaj). Rezultatul finit este (dupa cum vedeti) ca si cand ar fi fost din fabrica. Oricum principalul este sa achizitionati sistemul (cu grija ca suportul de ecran sa fie de la acelasi model). Daca il gasiti (ceea ce nu cred ca este atat de usor
![]() ![]() This post has been edited by maxymax: 21 May 2008, 21:29 Attached thumbnail(s) 13052008033.jpg ( Size: 49.79k ) Number of downloads: 1327 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
o sa incep sa sap si eu... si inca o chestie... afisajul merge 100%?... adica iti afiseaza tot ce este de afisat?... si ai si carkit BT acum?...
problema mea este ca vad ca tu ai phase 1... eu am phase 2... pe mine cel mai mult m-ar interesa doar monitorul bagat acolo... fara navigatie fara nimic... si sa il leg la un dvd-player.... |
|
|
maxymax |
![]()
|
asta este cu totul altceva iti trebuie ceva de genul:
http://www.conexx-video.de/SHOP/pd10733291...m?categoryId=34 (dar despre asta exista asta http://www.reno.ro/index.php?showtopic=45895&st=0) BT nu am ca nu avea (navigatia este dp o laguna din 2004) In rest nu lipseste nimic din ce avea cu vechiul afisaj In ceea ce priveste monitorul este 100% functional (daca ar exista si harti ce bine ar fi). In varianta ta pe langa adaptor (daca vrei si navi) ai putea atasa un GPS box (200 250 E) This post has been edited by maxymax: 22 May 2008, 14:26 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
pai asta vroiam initial... si chiar am mai intrebat pe aici si am primit raspunsuri cam neincrezatoare... de aia ma bucur sa vad ca cineva a facut treaba asta... adaptorul ala e bun daca instalezi tot sistemul de navigatie... eu as fi vrut sa pun monitorul in cochilia lui pe bord si atat... la el sa leg un dvd player care sa il bag in bord si eventual un gps box cum zici... sau stiu ca avea si i-go-ul ceva pentru monitoare externe... stiu ca astfel as pierde afisajul clasic... dar daca nu gasesc toata navigatia poate macar asa merge....
|
|
|
maxymax |
![]()
|
este foarte scump cel de la igo parca limusine ii zice - este 600 E (http://www.gpsmore.ro/limousine.html) si nu cred ca merita atatia bani. Si da ai pierde afisajul clasic adk temperatura, rotile, usile, cas-ul. Toate vin din unitatea cu cd-ul (sau dvd depinde cu ce merge). Eu de la ideea asta am plecat. Vreau sa am navigatie fara sa modific ceva (adk cu un dvd player cu navigatie....). Vreau sa-mi iau un adaptor (cand o ajunge cineva in germanica) dupa care (daca nu scot astia cd-ul) sa-i adaug un GPS Box. Pe partea de dvd player am un hdd cu player multimedia (cu iesire AV)
This post has been edited by maxymax: 22 May 2008, 14:44 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
aveti idee cat costa suportul de ecran carminat pentru laguna 2.2? Ce dimensiuni are ecranul?
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
acum problema cea mai mare.... unde gasim piesele necesare... stiu ca pe la dezmembrari... dar poate are cineva un pont....
|
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
la intrarea in focsani e un atelier de dezmembrari renault pe e85. aveam nr lor de tel dar nu il mai gasesc.
L.E. 0723646058 0722403489 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
maxymax |
![]()
|
si in bucuresti gasesti ceva ateliere. Unii parca prin Popesti Leordeni (dar cred ca sunt un pic cam scumpi)
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
ok... suntem pe drumul cel bun... de unde facem de codurile exacte cu ce ar fi nevoie?.... ca daca sun si nu stiu ce sa cer sun degeaba....
|
|
|
maxymax |
![]()
|
lcd-ul 8200029616 -pretul in program este de 550 Euro
fata este 8200285178-pretul in program este de 178.80 Euro mai vrei si pt restul? |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
sunt coduri diferite la laguna II.1 si II.2?... banuiesc ca da... astea sunt de la ce ai tu, nu?
dar exista undeva un catalog cu aceste coduri?.... banuiesc ca tot pe la vreun dealer daca stim pe cineva..... 22 May 2008, 21:26: LE: as fi interesat de exact ce piese e nevoie... pe coduri... deja dupa coduri vad ca e mai usor de cautat pe net... This post has been edited by ccezar2004: 22 May 2008, 21:26 |
|
|
maxymax |
![]()
|
nu sunt de la mine. Le-am scos pentru modelul din 2007
te referi la tot sistemul de navigatie, cu tot cu unitati etc? Din cate stiu eu la II2 exista si un sistem pe cotiera nu? <span class='edit'>22 May 2008, 22:08:</span> cum adk e mai usor de cautat (daca nu sunt indiscret) unde anume le-ai gasit mai ieftin? oricum spune-mi exact de ce ai nevoie si -ti scot codurile din program. Ti le-am dat doar pe cele doua fiindca spuneai ca doar ele te intereseaza This post has been edited by maxymax: 22 May 2008, 22:10 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
mai usor de cautat pe net sau eventual la dezmembrari... in sensul ca stiu EXACT produsul... daca ma poti ajuta, as vrea codurile pentru TOT ce trebuie pentru a face aceasta modificare... mentionez ca am preechipare telefon... banuiesc ca asta inseamna ca ar trebui sa fie mai usor... ma refer la cablaje etc.... de exemplu am antena pe plafon....
![]() acum ca am vazut ca se poate... chiar mi s-a pus pata sa fac "upgrade-ul"... cu toata navigatia.... |
|
|
maxymax |
![]()
|
Ok
comanda centrala (dp cotiera)-8200326970 calculator navigatie - 8200326976 autoradio - 8200526767 (de asta nu sunt sigur ca ai nevoie) suport calculator (suportul metalic din torpedou) - 8200004216 din pacate nu gasesc codul pentru cablu cica mai are si un microfon - 8200454465 cutia pt torpedou - 8200025978 si cred ca astea's toate Oricum daca mergi in dezmembrari cere tot sistemul cu toate cablurile si toate mufele si mama si tata (daca nu aveam mufele mama ii era mult mai greu sa rezolve l mine) si sa nu uiti si de plansa dp cotiera Astept vesti |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
super... hai ca incerc sa caut... mersi mult... chiar vroaim sa te intreb de comanda de pe cotiera... ca parca tu nu ai asa ceva....
dar daca ar fi sa le comanzi toate astea printr-un dealer oare s-ar putea?... ar fi excesiv de scump?.... |
|
|
maxymax |
![]()
|
o nimica toata cam 2000 E
![]() Din pacate (si nu trebuia sa sucesti cutitu'n rana ![]() Sfatul meu este sa cauti la dezmembrari, nu de alta dar si cu 2000 euro luati si fara harta a romaniei parca nu prea merge nu? Din pacate tipul de la care am luat sa jurat ca nu mai ia laguna la dezmembrari ca cica-i greu de facut bucati asa ca nu pot sa te ajut. Sper sa nu fac reclama (daca da imi cer scuze), daca te hotarasti la un sistem nou te poti interesa la serus. Acolo am primit cele mai mici preturi pe piese (comparativ cu magazinele la care am intrebat) This post has been edited by maxymax: 23 May 2008, 15:20 |
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
kaferfan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 16 January 08 ![]() |
salutare
am si eu o nedumerire, si anume: daca as monta un monitor de navi mare(asta tinand cont de faptul ca as gasi asa ceva), oare ar functiona navigatia mea care acum e pe ecran mic? a facut cineva upgrade-ul asta? |
--------------------
Renault
Laguna 1.9 DCI
2003 Authentique
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
pai banuiesc ca difera si calculatorul si softul...
|
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e cam mult 2000 de euro de la dezmembrari ?...eu am dat 2040(fara TVA) cind am luat-o, dar are si Cabasse Auditorium, 4x50, 6 CD(3 cu mp3),bluetooth care chiar e functional(si chiar ca-i "perfect")....mai bine intreaba de unul nou de la Renault.
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
vreo 2000 de euro e de nou....
|
|
|
maxymax |
![]()
|
asta spuneam si eu 2000 euro unul nou.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.9dCi Autentique
2002
|
|
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e mai bine de luat sist. ca un "tot" si nu pe parti componente ?
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
- B11xxx
2020, Hybrid 2.5/218cp
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
daca ma uit bine in lista cu ce e nevoie si codurile aferente nu apare monitorul si masca monitorului.... asa e?
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 00:08 |