care regulament se aplica
![]() ![]() ![]() |
care regulament se aplica
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
hai mai arhi- de cand cu criza asta te vad tot mai activ pe aici - activ activ dar si nervos
![]() ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu, concesia a facut-o moderatorul care doar a modificat postul lui b76bgaarh.
Revin - nu l-am facut prost, l-am facut ingust la minte, iar Klaus a explicat foarte bine de ce una nu e tot una cu celalata. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
aleksanders |
![]()
|
asa e - nu e prost e doar mediocru
" ÎNGÚST, -Ă, înguști, -ste, adj. 1. Care are lățime mică (în raport cu lungimea). 2. Subțire, delicat. 3. Strâmt, neîncăpător, mic, limitat. Spațiu îngust. ♦ Fig. (Despre oameni, adesea cu determinarea „la minte”; despre viața sau manifestările oamenilor) Lipsit de orizont; mărginit, mediocru. – Lat. angustus. " |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
adica tot o jignire.....asta ptr. A explica astora mai prosti.....pardon...mediocri asa ca mine...
|
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
aleksanders |
![]()
|
dantes- ei nu ne jugnesc, doar ne alinta ca niste parinti
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
megane1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 27 March 07 From: Moinesti ![]() |
cred ca ar trebui cu totii, moderatori si "moderati" sa aplicam regulamentul bunului simt...desi suntem un forum tehnic, regulamentul asta nu il putem incadra metrologic , deci ramane interpretabil ...
![]() oricum, de-a lungul istoriei , cei care nu au puterea s-au simtit mereu frustrati si persecutati nitel, iar cei care o au, au mai abuzat cate un pic de ea..important e cred eu sa revenim la bunul simt ...ziua buna tuturor This post has been edited by megane1: 4 Sep 2009, 11:19 |
--------------------
renault
megane2.2
privilege 1,6 16v mai 2007 privilege, gris platine+mp3
|
|
aleksanders |
![]()
|
bunul simt se poate recupera si prin scuze pe care dantes cu siguranta ca o sa le accepte
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
dar nu e prea des intalnit aici.
Ma gandeam eu ca daca e un forum tehnic, in mod normal oamenii sunt destul de calculati si directi. E alba sau neagra. Daca era un forum despre moda si culori de papuci de balerina poate ca toate lucrurile spuse erau discutabile. Sau pe aici sunt si povestitori mari? Tot timpul trebuie sa existe o scuza... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce-ati zice voi daca v-ar lua la purecat fiecaruia toate mesajele? La pariu ca toti care suntem activi pe forum, am lua cel putin warnuri de am sta pe tusa cel putin cate o saptamana? Asta daca s-ar aplica regulamentul ca la carte?
Asa ca nu va mai laudati ca aveti cate un warn doua de cand sunteti pe forum. Nu se aplica regulamentul de cele mai multe ori, sunt destul, cateodata prea intelegatori moderatorii. Iar cat despre asa zisa jignire ... mie nu mi se pare ca ar fi jignie deloc, si daca te-o facut mediocru ce are? Poti fi mediocru legat de unele chestii si geniu legat de altele, nimeni nu ii foarte bun la toate. Si nu toti sunt Alex sa-si dea singuri ban, iar voi v-ati avertiza un prieten? Sincer nu prea cred, deci nu vad cum poti cere la altcineva sa faca acest lucru pe care voi nu l-ati face. Asta daca ar fi cazul, desi aici nu mi se pare a fi asa ceva. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Sunteti distractivi, sa mor io...
Banuiesc ca n-are rost sa va servesc pastila aia cu "arguing over the internet is just like the special olympics " Puteti s-o intoarceti cum vreti, "ingust la minte" e o insulta. de gravitate medie, dar totusi insulta. Amplificata de faptul ca i-ai trantit-o undeva unde se poate holba oricine... Iar un moderator chiar ar trebui sa fie exemplu de conduita... Si eu vorbesc asa cu prietenii mei, dar e un cerc vicios... Nu o sa ma pun sa folosesc acelasi limbaj cand vorbesc cu prietenii nevestei, par egzamplu. Si in nici un caz nu ma pun sa le spun unora din clientii mei ce cred despre ei. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
gata cu scandalul.
voi inchide topicul si cine se mai simte nedreptatit imi scrie detaliat un mesaj privat, cu fapte ... inainte de toata "cearta" am inteles doar problema ridicata de dantes. R19/16V nu l-a injurat, "ingust la minte" nu este o injuratura, dar este in afara regulamentului. QUOTE e) Nu este permis atacul la persoana. Nu atacati persoanele ci ideile lor. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 13:50 |