Laguna II 1.9 dCi - pierde putere, nu trage, solutii, recomandari
![]() ![]() ![]() |
Laguna II 1.9 dCi - pierde putere, nu trage, solutii, recomandari
xmisterx |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.662 Joined: 12 October 17 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 Privilege 1.9 dci 120 hp Clio life evo 2019 0.9 75 HP
|
|||
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
... sau ceva tubulatura sparta, intercooler fisurat (patit cu ambele, doar ca nu destul de tare incat sa fluiere... toata lumea zicea ca nu pot sa fie sparte ca ar fluiera, asa ca am "reparat" o gramada de defecte inexistente, pana le-am luat eu la mana si le-am gasit si inlocuit: cotul dintre turbina si tubulatura metalica ce duce spre intercooler si intercoolerul).
Mai poate sa fie senzorul de presiune aer, verifica sarmele de la mufa si verifica sa fie prins bine cu 1-2 coliere de tubulatura, poate sa aiba joc si scapa ceva aer pe acolo. E de ajuns cat sa dea peste cap totul. Mai verifica si tubulatura dintre debitmetru si turbina, si aia are obiceiul priost sa fisureze in partea de turbina si se vede doar daca o demontezi si o inspectezi vizual pe toate partile. |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
catahype |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 24 May 20 ![]() |
Salut, am o laguna 2 1.9 dci, am depasit un tir, eram in treapta a4a, i-am dat a5a dupa ce am finalizat depasirea, si acul nu urca mai mult de 110km/h si 2100 rpm, tin sa mentionez ca fum nu scoate, si nici diverse sunete. dupa am oprit, am alimentat, a mers bine. dupa cativa km la fel, si in treapta a3a trage foarte greu
|
--------------------
renault laguna 2
renault laguna 2 1.9 dci hatchback
2002
|
|
grig1960 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 888 Joined: 2 April 17 From: Onesti, Bacau ![]() |
Dintr-un anumit motiv intra in limp-mode. Motivul se poate afla daca faci o diagnoza completa.
|
--------------------
Renault
Koleos
2010, 2.0dci, 4x4, 173 CP
|
|
catahype |
![]()
|
|
--------------------
renault laguna 2
2002
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
pai daca tot polueaza in draci .. poate este mai binw sa nu mai mearga deloc ..
This post has been edited by cj98czh: 21 Mar 2021, 22:35 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
catahype |
![]()
|
|
--------------------
renault laguna 2
2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 00:55 |