Vibratii mari la acceleratie
![]() ![]() ![]() |
Vibratii mari la acceleratie
adrian tapu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2004
|
|||
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
discul de ambreiaj sa fie?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
adrian tapu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Daca stau pe loc si apas acceleratia se simte oarecum aceeasi problema..intampina ceva rezistenta la urcarea in ture si trepideaza. Foarte putin dupa care accelereaza uniform, dar suficient cat sa cred ca nu e de la ambreiaj.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2004
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Injectoare si/sau bujii imbacsite.
Daca peste pragul de 2000 rpm masina se comporta normal. Parerea mea. |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
adrian tapu |
![]()
|
Bujiile le-am schimbat in urma cu 2-3000 de km, dar le voi verifica oricum. Daca ar fi totusi din cauza injectoarelor exista vreo alta solutie decat schimbarea lor? Am inteles ca injectoarele sunt scumpe in general, deci nu vreau sa ma gandesc ce o fi pe la Renault..
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2004
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Colega, toarna in rezervor o zeama dintr-aia dedicata curatirii injectoarelor, apoi alimenteaza de mainera sa ai in masina max. 50 litri de benzina si, pe un drum care iti permite, tine-o cat se poate de constant in regimuri de turatie peste 3000 rpm...
Si spune-ne rezultatul... ![]() Ezitarea ar mai putea proveni de la o serie de senzori imbacsiti, dar hai sa incercam sa eliminam pe rand potentialele cauze neelectrice...OK? ![]() This post has been edited by Adila16: 26 Jul 2008, 11:28 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
adrian tapu |
![]()
|
Mersi pentru raspunsuri. Am sa incerc cu "zeama de curatit injectoare" si va anunt
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2004
|
|
adrian tapu |
![]()
|
Se pare ca nu au fost injectoarele pana la urma. Problema venea de la o bobina care nu era inca terminata, dar nici mult nu mai avea. Oricum, mersi din nou pentru raspunsuri.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 22:10 |