Probleme cutie de viteze, Problema se manifesta la vitezele | si ||.
![]() ![]() ![]() |
Probleme cutie de viteze, Problema se manifesta la vitezele | si ||.
alnLink |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 23 December 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane ||
2006
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
si eu am cam 30 000 de km cu meganu meu si mai patesc si eu asa ceva- dar asta dupa 1 ora pe podu grant - si tremuratul se manifesta tot in treapata 1 si 2- dar faza este ca a doua zi nu mai are nimic- presupun ca este de la placa de ambreiaj - ce se incalzeste la o frecventa mai mare si nu mai cupleaza cum trebuie - oricum ambreiajul este o problema la megane
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
O cauza poate fi un tampon de la motor...Ambreiajul o data cuplat, nu ar trebui sa tremure sau sa patineze decat in cazul in care este foarte uzat.
|
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
Danezu |
![]()
|
![]() un fost proprietar de megan..... Group: Members Posts: 914 Joined: 3 January 06 From: Bucuresti ![]() |
Poate sa fie si de volanta....
|
--------------------
Saab 9-3
2.2 TiD
Vector
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Ambreiajul tremura si face zgomote chiar daca e cuplat din cauza uzurii, supraincalzirii, defectelor de planeitate ale suprafetelor de contact...
Si nu e facut prost un megane, dar poate e exploatarea necorespunzatoare.La asta te-ai gandit?Mergi cu piciorul pe ambreiaj de exemplu? Multi soferi, din Bucuresti mai ales, au tendinta sa sprijine piciorul pe pedala de ambreiaj in mers. Cu tamponul ... greu de crezut ca ar face mereu zgomot si ar trepida urat masina. de acord cu danezu - volanta poate fi (de fapt e suspecta nr 1 dupa mine) dar ea face parte din kit-ul ambreiaj. ![]() This post has been edited by cassius_clay: 23 Dec 2008, 13:35 |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
ScoRpiO |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 6 August 03 From: Bucuresti ![]() |
volanta nu face parte din kit-ul de ambreiaj... din kit fac parte doar discul si placa de presiune... nici macar rulmentul nu face parte din kit-ul de ambreiaj. stiu ca majoritatea cunosc acest lucru, dar am tinut sa precizez ca nu cumva sa comande cineva kit-ul de ambreiaj si sa se mire de ce nu gaseste si volanta...
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp
- -
2003 1.6 16V ScoRpiO
____________________________________ Posesor de Renault Megane Bicorp 2.1 |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Volanta nu face parte din kit, dar rulmentul de presiune... asta e kit-ul, ia vezi face parte?
Kit_ambreiaj.jpg ( Size: 44.92k ) Number of downloads: 298 Mie imi pare ca si ghidajul rulmentului face parte! This post has been edited by 19vik: 23 Dec 2008, 23:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
rino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 838 Joined: 9 December 07 ![]() |
Ceva similar: dupa o oarece utilizare la reinscrierea in trafic (recuplarea ambreiajului) (treapta I) am niste zmucituri (ca si cum motoru ar trage sa moara desi e turat suficient. ... si nu face intotdeauna.) e de la ambreiaj sigur.
Intrebare: ce trebuie sa cumpar? rulmentul sau tot kitul? |
--------------------
Renault
Megane
2005, 2009 DIY / open source fan.
|
|
cassius_clay |
![]()
|
![]() Diesel power Group: Members Posts: 150 Joined: 6 November 07 From: Buzau ![]() |
Da...mea culpa pentru graba.
M-am referit la ansamblul ambreiaj (ca functionalitate), nu la kitul ambreiaj ca piesa de schimb. @rino : poate fi si volanta - nu mai amortizeaza socurile ambreierii. Fa o constatare si apoi comanda piese de schimb. |
--------------------
Renault
Megane
Authentique 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 13:38 |