HI-FI Logan, alegere componente + montare
![]() ![]() ![]() |
HI-FI Logan, alegere componente + montare
free_fiber |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|||
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
mie mi suna binisor ce ai descris tu...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Hmmm, cam rar va dati cu presupusu
![]() Sa formulam niste intrebari: In loc de boxele DLS, ce as mai putea alege? Gasesc Helix la aceeasi bani? Ce parere aveti de Hertz (fata de DLS)? In locul statiilor Genesis Profile, as putea lua si ceva LRX de la Audison; e mai bun sau mai prost Audisonu LRX fata de Genesis Profile? In loc de woofer Pearless, as putea lua si ceva GZ. Ce woofer sa aleg in suna de 700-800ron? Cutia o fac eu. E bun insonorizantu STP? |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
chiar vrei sa bagi atatia bani in muzica pentru logan? Daca aveai hatchback mai ziceam. Oricum configuratia pare beton. As schimba dls-urile dat fiind ca cel mai probabil sunt made in china si nu sweden. Hertz sau Helix sunt o alegere mai fericita.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Player-ul e foarte bun, insa pe mine m-a dezamagit cand l-am vazut la un prieten, iar butoanele(slide-ul) capatasera un pic de joc, deci in timp ai putea sa ai in vedere treaba asta. In zona lui de pret nu cred ca vei gasi ceva mai bun.
Ca boxe as alege Hertz, Focal sau DLS. Eu am Hertz, am ascultat si Focal Polyglass insa la ambele nu mi-au placut tweeterele(erau prea agresive), eu mi-a schimbat tweeterul Hertz cu un UP1C exact modelul de la boxele alese de tine DLS UP6. Genesis four-ul pare a fi la nivelul SRX de la audison, dar e doar o prezumtie. Despre subwoofer, ai grija sa fie un difuzor care sa se descurce si in incinta sealed, nu se alege chiar la intamplare difuzorul si tipul de incinta. Nici eu nu sunt adeptul bass-reflex, dar nu stiu cum s-ar descurca un sealed de 300-400w intr-un sedan...s-ar putea sa nu fi tocmai multumit. Despre insonorizant, baga un ochi aici |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
JACKAL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 December 07 ![]() |
dls up 6 sunt difuzoare bunicele au dinamica dar le lipseste un pic de definitie pe partea de inalte si nu coboara in frecventa.
genesisul suna mai bne decat audison srx ...comparabil cu lrx-ul dar ai si variante mai bune . apropo made in sweeden e doar pe hartie la dls ....helix se gaseste si in romania mi-am luat eu ![]() nu iti recomand sa cumperi gz in loc de peerles...xxls este un sub foarte bun. |
--------------------
dacia
lagan
2005
- b 19 nos
|
|
free_fiber |
![]()
|
QUOTE(C8V5S @ 24 Jan 2008, 20:57) Player-ul e foarte bun, insa pe mine m-a dezamagit cand l-am vazut la un prieten, iar butoanele(slide-ul) capatasera un pic de joc, deci in timp ai putea sa ai in vedere treaba asta. In zona lui de pret nu cred ca vei gasi ceva mai bun. Am vazut si eu live acest player si mi-a placut ![]() ![]() Cat despre boxele fata, cred ca ma orientez spre HELIX Competition RS6. Le iau fara filtre si filtrez sunetu direct din statie. QUOTE(C8V5S @ 24 Jan 2008, 20:57) Despre subwoofer, ai grija sa fie un difuzor care sa se descurce si in incinta sealed, nu se alege chiar la intamplare difuzorul si tipul de incinta. Nici eu nu sunt adeptul bass-reflex, dar nu stiu cum s-ar descurca un sealed de 300-400w intr-un sedan...s-ar putea sa nu fi tocmai multumit. Si cum imi dau seama ce woofer merge in incinta inchisa? Cred ca o sa aleg (la recomandarea lui jackal) Pearless, dar nu stiu inca modelul ![]() This post has been edited by free_fiber: 28 Jan 2008, 21:57 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
JACKAL |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 10 December 07 ![]() |
xxls e un sub bun ...o varianta la fel de buna ar fi si cu un helix esprit .
competition ,lool daaaa te arunci nu gluma ![]() |
--------------------
dacia
lagan
2005
- b 19 nos
|
|
free_fiber |
![]()
|
Dual Mono e 2500ron bucata
![]() Tot la seria profile raman... |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Asa... a mai trecut putin timp si am achizitionat cate ceva:
HU: Clarion DXZ788USB; Boxe fata: Helix Competition RS6; Woofer: Pearless XLS 12; Statie 4canale: Genesis Profile4; Statie 2canale: Genesis Profile 2; Insonorizant usi: STP Vibroplast M1; Cablu boxe: ceva Aurix... e foarte gros, zici ca trec 380 prin el ![]() Deocamdata am montat pe masina doar playerul... canta pe boxele stock ![]() Trebuia sa incep cu usile... dar nu m-am gandit bine si m-am aruncat deja la cutia wooferului. Lucrez la incinta de woofer, care o voi face din MDF+fibra ca sa aiba o forma mai ciudatica |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Si cam la cat te-a dus toata distractia pana acum?
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C8V5S @ 24 Jan 2008, 20:57) Eu am Hertz, am ascultat si Focal Polyglass insa la ambele nu mi-au placut tweeterele(erau prea agresive) Are un sunet metalic intr-adevar, insa pana la urma ce vrei de la un tweeter facut din metal... ![]() Free_fiber, foarte tari componentele alese de tine si sa stai linistit ca vor suna foarte bine. Helix RS competition am si eu si sunt mai mult decat incantat de cum suna. ![]() ![]() ![]() Ma bucur ca ai ales seria Profile...pana la urma, Genesis e ...Genesis. ![]() Spor la treaba! ![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
free_fiber |
![]()
|
Hackmikey, prefer sa nu spun suma
![]() JD, mersi pentru sustinere ![]() |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
free_fiber |
![]()
|
Am terminat de instalat sistemul
![]() Sunt foarte multumit de cum suna... Nu ma multumesc in totalitate suportii de tweetere, dar deocamdata ii las asa. Poze: Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 175.79k ) Number of downloads: 524 2.jpg ( Size: 127.58k ) Number of downloads: 577 3.jpg ( Size: 135.53k ) Number of downloads: 575 4.jpg ( Size: 181.89k ) Number of downloads: 567 5.jpg ( Size: 157.94k ) Number of downloads: 558 6.jpg ( Size: 195.58k ) Number of downloads: 278 7.jpg ( Size: 192.06k ) Number of downloads: 256 8.jpg ( Size: 88.69k ) Number of downloads: 270 |
--------------------
Dacia
2008
- B xx XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 21:31 |