Renault Clio 3 1.2 - Jurnal de bord
![]() ![]() |
Renault Clio 3 1.2 - Jurnal de bord
oclaudiu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 3 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
vrem pozee
|
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Pret,dotari...?!Si cu niste poze ne-ai face foarte fericiti
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Maine vor veni si pozele. Masina este varianta Confort Dynamique cu optionale in plus ca climatronic, vopsea metalizata si garantie extinsa. Pret 12000 E. Astazi am mers din pacate pe un drum foarte prost numai in treapta I si a II-a si am avut ocazia sa testez si suspensia, care este destul de buna. Masina este inca in rodaj. Are sens sa merg la Renault pentru o verificare ? Drumul era aproape forestier cu multe gropi. Poate fi afectat ceva in acest sens ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca n-ai luat o ditamai groapa, eu zic ca nu trebuie sa mergi la nici o verificare. Masinuta e surprinzator de robusta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Nu, doar un sans mai adanc , dar aveam cam 10 Km/h. Dar nu s-a simtit nimic pe spate sau fata ca as fi lovit ceva. Ma gandeam la cat de finuta pare, sa nu fi fost afectat ceva
![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
Daca n-ai simtit nimic, e bine. Eu recunosc smerit ca am mers cu ea la padure si am harjait scutul de un ciot care pandea in iarba... Nu era in rodaj, dar asta conteaza mai putin. De fapt, daca stau sa ma gandesc, singurele limitari pe care ti le impune producatorul in rodaj se refera la turatie si la viteza maxima, in rest...
![]() This post has been edited by xcristina: 10 Aug 2008, 00:16 |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
oclaudiu |
![]()
|
M-am linistit atunci. Apropo de frane, cand franez in panta sau cobor se aud niste frecari pe rotile din spate ca si cum ar agata de ceva. E normal acest lucru ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcss |
![]()
|
Probabil de la saboti, care inca nu "calca" bine pe tamburi. Din cate retin, la franele pe tamburi cu saboti cu autoreglare, daca mergi un pic in marsarier si pui o frana mai hotarata, se rezolva.
|
--------------------
-
-
|
|
oclaudiu |
![]()
|
XCSS, ai dreptate. In marsarier se manifesta cel mai tare. Totusi, cum poate fi rezolvat acest lucru ? Se aseaza ele in timp ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploieºti/Tîrgu Mureº ![]() |
Cred ca xcss voia sa spuna ca se rezolva problema daca mergi in marsarier si franezi mai decis. In timp ar trebui sa se mai aseze. Daca nu si nu, o vizita la service...
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Am inteles. Sa franez mai brusc in marsarier. Am sa incerc asta maine.
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(xcss @ 10 Aug 2008, 01:19) franele pe tamburi cu saboti cu autoreglare Da, sigur ... se regleaza de se rupe. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
Nu-s de specialitate... Dar tin minte ca asa mi-au recomandat vreo 3 mecanici diferiti sa fac la fosta masina, si parca functiona. Acuma, daca gresesc, rog sa fiu corectat, ca sa nu-si omoare omul franele degeaba...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
QUOTE(oclaudiu @ 10 Aug 2008, 01:16) Apropo de frane, cand franez in panta sau cobor se aud niste frecari pe rotile din spate ca si cum ar agata de ceva. E normal acest lucru ? E noua oclaudiu.Mergand cu ea orice zgomot ce apare ti se v-a parea anormal.Stai sa faci 2-3000km si nu se v-a mai auzi nimic.Multa bafta si asteptam pozeeee ![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Vin si pozele mai diseara sper ca mi le-a facut un amic si nu mai dau de el
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(xcss @ 10 Aug 2008, 09:59) Acuma, daca gresesc, rog sa fiu corectat, ca sa nu-si omoare omul franele degeaba... Nu gresesti, doar ca nu functioneaza de fiecare data ...![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
xcss |
![]()
|
![]() ![]() Claudiu, probleme pe drumuri proaste apar nu numai in rodaj... Atata vreme cat mergi incet si cu grija, nu are ce sa se intample... |
--------------------
-
-
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Stiu ca am pus unele intrebari mai stupide si imi cer scuze. Dar vroiam sa stiu ce probleme pot aparea daca fac aia, ce sa nu fac, etc. Pentru ca masinuta asta imi place foarte mult si nu vreau sa o chinui prea tare. Vorbisem cu amicii cand am plecat in excursie sa merg pe drumuri bune, dar din pacate am nimerit un drum extrem de prost si gropi cu zecile in care mergeam doar in treapta I si 5 - 10 Km /h vreo 8 Km. Clio nu e chiar Dacie cu care sa mergi oriunde si sa oricat, mai ales la inceput
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcristina |
![]()
|
Si la mine se aude, dar nu mi-am facut niciodata probleme. M-am gandit ca cine stie ce motoras/ventilator/ceva se opreste cu oarece intarziere... scuzati folosirea de expresii prea putin tehnice.
![]() PS: Asteptam pozele... |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(oclaudiu @ 10 Aug 2008, 00:16) Apropo de frane, cand franez in panta sau cobor se aud niste frecari pe rotile din spate ca si cum ar agata de ceva. E normal acest lucru ? QUOTE(oclaudiu @ 10 Aug 2008, 11:36) Si inca o intrebare : deseori dupa ce opresc motorul se aude un zgomot de ventilator dupa oprirea lui si cedeaza dupa 2 - 3 s. De la ce vine ala ? De agatat nu agata nimic...zgomotul de frecare va scadea in intensitate, dar sa faca si masina cateva mii de km. Este electroventilatorul masinii, paletele nu se opresc instantaneu... |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Nu pot sa uploadez poze la atasament ? De ce ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcss |
![]()
|
Citeste putin instructiunile pentru atasarea unei poze... Nu trebuie sa depaseasca o anumita dimensiune (in kB) sau rezolutie.
|
--------------------
-
-
|
|
oclaudiu |
![]()
|
XCSS, din pacate nu le gasesc instructiunile
![]() |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
xcss |
![]()
|
...Nici eu nu le gasesc
![]() LE: De preferat sa aiba extensia .jpg ![]() This post has been edited by xcss: 11 Aug 2008, 13:28 |
--------------------
-
-
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
E al doilea Clio de aici, de pe Jurnal de bord, despre/la care citesc ca se tine excelent/foarte bine in curbe. Voi chiar va asteptati sa se rastoarne - sau ce?
![]() S-o stapanesti sanatos! |
--------------------
.
.
.
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Ma uitam din curiozitate pe www.renault.fr si aceeasi masina care o am eu pleaca de la 16500 E, cu dotarile care le am ajunge la 17000. Practic, sunt aproape 5000 E diferente. Sunt totusi diferente calitative dintre un Clio 3 vandut in Romania si celalalt in Franta ?
|
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
nu-s
![]() diferenta de bani se recupereaza la accesorii/service. la noi sunt de 2 ori mai scumpe decat la ei ![]() |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
oclaudiu |
![]()
|
Adaug poze cu masinuta mea, cum am promis
![]() 2 intrebari va mai deranjez : am tendinta cand plec de pe loc sa tin apasat mult ambreiajul. Acest lucru il deterioreaza rapid ? Si in treapta I si a - II-a de viteza intru destul de greu, cu ceva efort, chiar daca apas pedala pana la fund. Ce ar putea fi ? Nu sunt incepator, am condus Dacia veche 7 ani fara probleme. Daca se poate niste explicatii, va multumesc. Vreau sa-mi imbunatatesc stilul de condus astfel incat sa mearga bine masinuta si sa nu o fortez. Si acum, pozele : ![]() t_IMG0179m_48c6855.jpg t_IMG0180m_a3afd55.jpg t_IMG0181m_a859668.jpg This post has been edited by oclaudiu: 12 Aug 2008, 10:25 |
--------------------
Renault
Captur II
2021 , 1.33 EDC FAP
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
masina e noua nu cred sa aiba ceva
este insa posibil sa fi cea mai panicata persoana ever relaxeza-te nitel si bucurat-e de ea, o sa dai prin gropi o sa ai zgarieturi si eventual se va uza, este calea urmata de toate lucrurile pe lumea astam dar asta nu e motiv sa ne stresam peace ![]() ![]() ![]() This post has been edited by antifizic2: 12 Aug 2008, 11:19 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 20:55 |