Probleme dupa ce am refacut motorul, Relanti ,soc automat,termocupla...
![]() ![]() ![]() |
Probleme dupa ce am refacut motorul, Relanti ,soc automat,termocupla...
unicooll |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|||
mihai1677 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 23 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Iti recomand sa te uiti la motor si sa controlezi toate furtunele ( burdufe) pe unde vine aer, posibil colier nestrans trage aer fals, posibil sa ai injectie bosch cu debitmetru, daca un singur colier nu e strans acest debitmetru inregistreaza cu totul alta cantitate de aer. Te rog pune o poza cat mai clara a motorului, poate te ajut cu ceva.
This post has been edited by mihai1677: 30 Oct 2008, 10:37 |
--------------------
Renault 5 Campus,
Hyundai Sonata,
1988 / 2001
|
|
unicooll |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 160 Joined: 25 May 07 From: Galati ![]() |
Din pacate nu am apucat sa fac poze la motor, am gasit pe net o poza cu tipul motorului ce il am pe masina, daca te ajuta cu ceva, dar incerc sa fac si niste poze la motorul meu...Am motor EcoTec, 1600 cmc, 16 Valve, Benzina...E posibil ca dupa ce am schimbat bujiile, cei de la service sa imi fi pus niste bujii noi ce nu s-ar potrivi si din cauza asta nu ar merge cum trebuie???Pentru ca in momentul cand m-am reintors in service, mi-au spus ca e problema pe la bujii, au comandat niste bujii de la un magazin de prin oras la 8 lei bucata, si le-au pus pe masina...Mi-au verificat compresia la bujii sau cum naiba se numeste si a reiesit ca nu ar fi probleme...
This post has been edited by unicooll: 31 Oct 2008, 21:14 Attached thumbnail(s) 1opel.jpg ( Size: 71.39k ) Number of downloads: 189 |
--------------------
Renault 19
TRE, 1237 cmc, Motor C1G730, Benzina
1989
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Va rog mutati discutia pe PM!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:38 |