Vreau un LCD!, sfat achizionare LCD37"
![]() ![]() ![]() |
Vreau un LCD!, sfat achizionare LCD37"
Hack |
![]()
|
||
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|||
bardu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 602 Joined: 21 March 08 ![]() |
LCD-ul tau nu are functia Intelligent Sensor sa faca automat acest lucru?
|
--------------------
Renault
Symbol
Fidji
- MS-08-?MS Intrebare: Cum se pune la loc dopul la o sampanie?
Raspuns: Intrebati-l pe Geoana. 1,4L, 8V @ 75Cp | aprilie 2008 @ 6,8Km! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Ba are, dar el taie mult mai tare luminozitatea si nu-mi place cum se vede.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
Ce parere aveti de asta? LED SONY KDL-40EX600
http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?cate...3&itemId=27467# |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
nxx |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 24 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe fratele mai mic 32ex600 il am eu de cateva zile si pot sa-ti spun urmatoarele:
- aspect general ok - imagine ok contrast bun - cu semnal HD se vede impecabil - cu semnal SD pe cablu zic ca era loc de mai bine - enervant este ca schimba posturile cam greu 1 sec sau chiar mai mult - la fiecare schimbare de post apar in partea de sus a imaginii 2 benzi negre pe care simte nevoia sa afiseze, pe una ca e pe semnal analog, numele si numarul postului iar pe cealalta ca e stereo sau mono semnalul audio , benzile ocupa cam 15% din partea de sus a imaginii si raman cam 3 secunde si sunt pur si simplu enervante - telecomanda cam naspa fata de celelalte tv sony pe care le mai am la modul ca au incarcat-o cu butoanele bravia sync care sunt utile numai daca ai alte scule sony gen home cinema sau bluray etc - meniuri saracacioase - nu are pe telecomanda buton return la programul anterior - privit perpendicular pe ecran este ok , privit la 45 grade lateral este mai nasol - sunetul, nu trebuie sa te astepti la mare calitate dar este satisfacator - cel pe care-l am eu consuma putin, undeva la 75W This post has been edited by nxx: 28 Jan 2011, 23:20 |
--------------------
Clio Symbol II
1.4/8V
2003 Expression Clio Symbol II, 1.4/8v, Expression, 03/2003
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
Am luat pana la urma asta:
http://www.panasonic.ro/html/ro_RO/Produse...9948/index.html la inceput mi s-a parut un pic nasoala imaginea fata de lcd-ul Lg de 32 dar dupa niste setari... isi merita toti banii |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cei ce vor sa isi achizitioneze un lcd-led-plasma, la un hipermarket francez ( Car...) pe data de 1 si 2 aprilie au 24% reducere pentru ORICE produs Samsung iar intre 3 si 4 aprilie tot 24% reducere pentru ORICE produs Panasonic.
Eu am luat ieri un LCD Samsung FullHD 32C530 la pretul de 1193 lei! Alte preturi : LCD de 26inch era in jur de 1000 de lei iar unul de 19inch era in jur de 650 de lei daca am retinut bine. Spor la cumparaturi! |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Mi-am luat si eu un Samsung 32LE350 si as vrea sa vad si eu niste filme pe USB, doar ca TV-ul citeste de pe usb fisier in format mp3/jpeg, atat, nimic video.
Exista vreun update care sa rezolve problema ?! le: am gasit, cica ar fi un update de firmware chiar de pe site-ul lor. Gill_ro, tot de pe acolo l-am luat si eu ![]() This post has been edited by Avani: 11 Apr 2011, 08:16 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Avani vezi ca tv-ul tau e seria 3 ( citeste DOAR jpeg-uri si mp3-uri) pe cand ce am luat eu (C530) e seria 5 si citeste inclusiv mkv-uri.
Chiar daca ii faci update de firmware, nu o sa-ti mearga filmele ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
![]() Nu o sa-l tin prea mult ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
mereanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 December 10 ![]() |
Am aceeasi dilema : pe care sa aleg ?
http://www.cel.ro/index.php?main_page=prod...oducts_id=60308 sau http://www.hdzone.ro/televizoare-si-videop...sonic-tx-l32u3e acesta este in promotie la un hypermarket ( se scade 20 % din pret si se atribuie cupoane care se vor putea utiliza saptamana viitoare) Multumesc This post has been edited by mereanu: 24 May 2011, 10:47 |
--------------------
renault
clio
2003
- .......
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am ceva de genul asta:
http://televizoare.pricer.ro/preturi/lg-32le3300 merita toti banii. Stima P.S. Orice iti iei sa fie cu stick (usb) , e excelent pentru filme, a inca ceva vezi ca nu majoritatea vad bluray (mkv). Eu l-am luat pentru ca am si cateva posturi care emit HD, daca nu le aveam probabil ca nu optam pentru asa ceva, pe televixiunea normala nu face mare lucru. La filme in schimb este altceva, mai ales bluray. This post has been edited by mariusd4: 24 May 2011, 11:01 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
Eu am modelul ala de Samsung si sunt foarte multumit. Conectat direct la cablul de RDS ia toate canalele digitale necodate ( se vad mult mai bine decat in transmisia analogica ). Pana acum nu am gasit format pe care sa nu il citeasca de pe USB ( am incercat de la avi la mkv ). Ca dezavantaj, cand faci lista de programe nu poti intercala canalele digitale cu cele analogice.
This post has been edited by pcs: 24 May 2011, 20:23 |
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
mereanu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 December 10 ![]() |
Am cumparat Panasonic pentru ca am ajuns la concluzia finala ca televizorul trebuie sa indeplineasca o singura functie 100%, sa redea transmisiuni televizate. Nu observ diferenta semnificativa intre lcd si led asa ca am ales lcd. Pretul a fost de 1749 lei din care de 349 lei o sa achizitionez de saptamana viitoare bunuri. Sunt multumit de felul cum arata, de luminozitate, receptie. Nu vad de ce nu au simplificat anumite comenzi banale : timer-ul este ascuns printre alte 2 - 3 comenzi. Receptioneaza absolut toate programele. Acolo unde semnalul este cu puricei am vazut ca filtreaza pana obtine o imagine acceptabila. Nu prevad ca o sa am nevoie in viitorul apropiat sa vad filme ( altele decat cele de pe dvd ). Va multumesc pentru ajutor.
This post has been edited by mereanu: 24 May 2011, 21:37 |
--------------------
renault
clio
2003
- .......
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Parerea mea e ca LED-ul e misto, dar diferenta enorma nu e. Cea mai mare diferenta e la aspectul fizic, LED-ul fiind foarte subtire. LCD-ul care mi se parea mic inainte, acum pare imens.
Imaginea e clar mai buna la LED, mai ales ziua daca bate soarele. Negrul e evident mai pronuntat, per total diferente sunt. Dar nu enorme. Vroiam doar sa subliniez ca LCD-urile sunt la preturi foarte bune acum si nu ezitati sa le cumparati doar ca 'nu-s LED'. Daca puteti sa luat LED, foarte bine. Daca nu, mergeti pe LCD-uri cu incredere. Apropo, eu am si LED si LCD in casa deci vorbesc din proprie experienta. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
diferenta cea mai mare intre LED si LCD este la consum si la grosimea televizorului , LED-ul consuma mai putin si in acels timp este mai subtire , in rest un LCD dintr-o clasa superioara o sa se vada ca un LED .
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai cam asta am spus si eu, mai putin despre consum ca nu pot sa spun ca ma intereseaza.
Stiu pe multi care nu vor sa auda de altceva decat de LED ca 'asa e moda' dar sincer, as prefera un LCD bun decat sa iau o porcarie de LED. Ce-i drept, eu mi-am gasit un LED simpatic si sunt foarte multumit de el, dar ca idee, as fi luat LCD fara nicio ezitare. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
o intrebare legata de achizitionarea unui televizor; sunt chitit pe LED desi inteleg ca LCD-ul e la fel de ok - mai ales ca nu sunt mort dupa chestii legate de HD-uri si imagini mai clare decat le poate percepe ochiul meu
![]() doream sa fie cat mai subtire (chestie de spatiu) si un angajat al unui raion mi-a spus ca au fost multe probleme (pete pe imagine etc.) cu televizoarele subtiri din cauza caldurii degajate (a racirii de fapt), motiv pentru care chiar apar modele mai noi dar totusi mai groase decat cele vechi si mi-a recomandat LED sau LCD dar sa ma orientez mai degraba catre cele mai groase - ma refer la a alege unul de vreo 4-5 degete de gros, nu cele de unu-doua dejte ![]() un sfat in aceasta privinta de la cei care folosesc sau (si mai bine) se pricep? va fi pentruo camera mica si nu vanez ceva mai mare de 66 cm, nu vreau marci ciudate dar nici performante de exceptie (samsung, lg ar fi ok pentru a nu plati mai mult doar pt. ca scrie sony - nici diferenta de calitate a imaginii nu ma intereseaza) multumesc |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu am monitoare LED si TV-ul din sufragerie e tot LED. In camera am LCD. Diferente la imagine exista, dar nu sunt majore. LED-ul se vede mult mai bine cand bate soarele, din ce am observat eu, dar per total doar daca esti carcotas gasesti defecte la LCD, altfel se vede foarte bine.
Daca gasesti un LCD la pret bun, merita luat, nu te gandi ca 'nu e LED, deci e prost.' In niciun caz. Dar daca vrei un TV subtire, atunci diferenta e destul de mare. Un TV cu LED e foarte subtire, defapt e unul din motivele principale pentru care mi-as schimba si eu LCD-ul. E foarte bun, dar e mult prea gros, si fiind pe perete nu arata prea estetic (cel putin nu la fel de bine ca un LED). Samsung au preturi bune la LED-uri, eu am 4 in familie si toate sunt bune. Atat doar, nu te lasa pacalit de Smart TV. E o mizerie care se misca prost si nu isi merita banii. Cel putin la TV-ul pe care il am eu, nu stiu daca sunt mai multe versiuni sau daca acum se misca mai bine, ce am eu (luat anul trecut) e varzaaaa. In schimb, playerele media din televizoarele Samsung se misca foarte ok. Alea chiar merita, ca sa nu dai inca 300-400 ron pe un player separat. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
mda, inteleg ce zici si m-au lamurit cu niste aspecte (chestia cu media nu o luasem in calcul dar tocmai suna bine sa scap de un player secundar
![]() problema care ma macina este cea a grosimii lor si din ce zicea omul de la raion, cele subtiri au fost cu probleme din cauza caldurii (????) si d-aia m-a zapacit: sa iau subtire sau nu? |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu n-am avut probleme, dar nu te poti lua dupa ce zice o singura persoana. Vezi ce model iti place, si da o cautare pe Google, vezi daca a avut cineva probleme din cauza caldurii cu un model similar, si in ce conditii.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
LED si LCD e in mare aceeasi mancare de peste.
Nu e vreo tehnologie diferita sau mai stiu eu ce. Doar iluminarea se face cu LED-uri in loc de lampa cu descarcare in gaz ( adica mai pe romaneste lampa de neon ). Singura diferenta vizibila la ochi este luminozitatea si poate un pic contrastul, In rest, tehnologia e tot pe cristale lichide. Nu vei vedea un HD mai bun pe LED decat vezi pe LCD. De recomandat ti-as recomanda un LED TV, dar daca gasesti un pret bun la LCD nu te gandi ca iti iei un produs inferior. Go for it! LCD-ul este ceva ma gros, insa personal nu-l pot numi "prea gros", ci e doar mai gros. Smart-ul....si eu zic ca nu merita banii, iar despre player.....se misca bine playerul de pe un Samsung dar personal as cheltui banii pe un media box care imi poate reda mult mai multe formate video si mult mai multe subtitrari decat poate face playerul default al TV-ului. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
Se da un buget maxim de 1700ron pt un tv, diagonala 81 (cerinta ferma)
E pentru taica-miu, deci nu-l foloseste decat ca televizor si ceva filme din cand in cand de pe laptop. Cam ce credeti ca s-ar potrivi? Eu n-am nici cea mai mica experienta cu lcd-uri, led-uri, smart tv-uri etc., eu inca am din alea clasice prin casa. De asta va cer parerea. Multumesc |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
lg 43 lm 620 s...sau cu o diagonala mai mica
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
http://www.emag.ro/televizor-led-lg-81-cm-...?ref=list_p1_l1
http://www.emag.ro/televizor-led-samsung-8...?ref=list_p1_l3 This post has been edited by semit: 14 Feb 2013, 10:43 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
au inceput sa aiba usb mai nou TV-urile, infigi stick-ul in el si merge direct, nu mai tre sa ocolesti de pe laptop.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
andurs |
![]()
|
Mda, cu LG 32 lm 620 s depasesc bugetul, ramane sa aleg deocamdata intre cele 2 recomandate de semit
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
crisolro |
![]()
|
in banii aia iei lejer un led Samsung (cred ca te scoate la promotoo pana in 1400!!!), au playere interne f. bune
in plus, daca tatal are UPC, majoritatea Samsung-urilor (spre deosebire de alte marci la care incidenta e mai mica) ofera posibilitatea folosirii cardului CI+ de la UPC pt. a avea digital si HD fara un receiver ![]() il am, il rupe-n doua fi-miu si ma declar multumit (81 cm cum vrei tu) This post has been edited by crisolro: 14 Feb 2013, 11:26 |
--------------------
Renault
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
andurs |
![]()
|
![]() Crede-ma ca filtrele alea pe emag le-am bagat si eu, voiam sa vad si ceva pareri de la utilizatori sau cunoscatori. @crisolro Taica-miu sta la casa si are satelit de la rds. Daca zici ca led-urile Samsung sunt bune, atunci ramane in principiu varianta din al doilea link postat de Semit, Samsung 32eh5450. Si ma incadrez la fix in buget, ba mai ramane si-un ban, la propriu ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 02:18 |