Vreau un LCD!, sfat achizionare LCD37"
![]() ![]() ![]() |
Vreau un LCD!, sfat achizionare LCD37"
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pentru achizitie, e un model deosebit.
Sa ne ti la curent daca reusesti sa vezi toate canalele digitale de la UPC, mai sunt si altii care ar dori sa mai scape de o telecomanda ![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa prinda toate posturile de la UPC? Crezi ca e asa simplu sa scapi de set top box? Nu scapi de el decat cu cartela care nu e disponibila la noi
![]() Poti sa prinzi posturile digitale care emit free on air, ProTV HD, TVR HD... This post has been edited by padre: 23 Dec 2008, 10:24 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai aia ma mira si pe mine
|
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce parere aveti de Philips 42PFL5603D ? Il are cineva? Vreau sa-l cumpar, am deja Sony 32KDLS3000 care mi se pare mic ca si diagonala. Alte sugestii pentru diagonala de 107 ? Intentionez sa-l utilizez mai mult pentru cablu TV(RCS-RDS), ceva DVD-uri...eu as zice ca e suficient ce ofera Philips-ul asta.
This post has been edited by traffictours: 23 Dec 2008, 10:40 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 23 Dec 2008, 11:01) pt ca am fost cuminte anul asta...... mos craciun mia adus acest model de tv LCD....... Acum eu sunt cam afon la capitolul specificatii...e ceva de el???? http://www.samsung.com/uk/consumer/detail/...=LE32A656A1FXXU vizionare placuta. zi-mi si mie de unde l-ai luat si cut cit, ca-mi face demult cu ochiul modelul asta. tre' doar sa-mi mai conving "nefasta". |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu stiu......chiar a fost cadou, din partea parintilor mei...si nu e frumos sa intreb...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Io_mi_s |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 25 August 06 From: Galati ![]() |
Am cladit-o si io pan' la urma
![]() ![]() Sony a picat pt. ca 100 de Hz dau de la 40'' in sus ![]() In final m-am ales cu un Philips Cineos 9603 ![]() ![]() Acum, ce sa zic... am de butonat si testat la ele inca. Si daca se vor dovedi panarame, asta e, nu mai am ce face, eventual, ![]() This post has been edited by Io_mi_s: 27 Dec 2008, 07:32 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006/Confort Privilege
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bonzai @ 23 Dec 2008, 10:02) Sa ne ti la curent daca reusesti sa vezi toate canalele digitale de la UPC, mai sunt si altii care ar dori sa mai scape de o telecomanda ![]() nu e nevoie neaparat sa folosesti tunerul digital incorporat in tv ca sa scapi de telecomanda de la upc a mea telecomanda de la samsung poate fi folosita si ca telecomanda universala pt dvd, cable, stb, vcr pt upc, cutiuta neagra facuta de scientific atlanta, 043 e codul si cable e presetul de la telecomanda ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Si pentru cutiuta neagra facuta de Cisco stii codul
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
tare mi-e ca e vorba de aceeasi cutiuta
![]() ![]() uite, asa ceva am eu dsc01614gi9.th.jpg |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
padre |
![]()
|
Uraa, arata similar. Acum trebuie sa vad daca telecomanda mea Panasonic merge sa o inlocuiasca pe asta de la UPC.
Cum iti dai seama daca functioneaza ca o telecomanda universala? Iertati-mi ignoranta... ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
claus |
![]()
|
nene padre, vezi si tu prin manualul tvului ce zice de telecomanda.. macar uita-te daca mai ai pe telecomanda si butoane cum are telecomanda mea in partea de sus..
a, si codul meu.. e pt samsung si nu stiu daca merge si la alte tvuri ceeeeeeeeel mai in masura sa te ajute e manualul (bineinteles, tot in el ai si o liiiiiiista de coduri, daca poate telecomanda sa se joace si cu alte deviceuri) |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
urmand niste discutii de pe aici, de astazi sunt privitorul acestui
http://www.emag.ro/televizoare_lcd/televiz...llhd--p32LG5700 comanda pe net duminica seara, azi la ora 14 despachetam coletul cred ca e cea mai bina oferta raportat calitate/pret |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
padre |
![]()
|
A mea are doar un butonel micut care comuta intre DVD si VCR... Ma voi uita si in manualul televizorului dar nu prea cred ca va merge.
|
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
fratilor ...de ce ma pacalesc
![]() bine ca a trecut ceva timp de atunci cam 9 luni cost 1690 de lei dar na ce nu face parintele pentru copilul sau http://ro.lge.com/prodmodeldetail.do?actTy...G&model=NOTHING foarte multumit de el cu toate ca vanzatorul era pararel cu aparatul,inainte de al cumpara a trebuit sa-l butonez sa ii umblu in setari ca era vraistie ![]() |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(daniel4ro @ 30 Dec 2008, 21:21) urmand niste discutii de pe aici, de astazi sunt privitorul acestui http://www.emag.ro/televizoare_lcd/televiz...llhd--p32LG5700 comanda pe net duminica seara, azi la ora 14 despachetam coletul cred ca e cea mai bina oferta raportat calitate/pret cite mufe hdmi are? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
are 3 mufe
acum butonez sa vad ce fel de cabluri imi trebuie sa il conectez la pc oricum, multe raspunsuri la intrebari despre tv am gasit aici http://forum.emag.ro/televizoare-f75.html |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(traffictours @ 23 Dec 2008, 11:36) E foarte ok, la un pret foarte rezonabil. E si un LG cu 1000 ron mai ieftin, asta daca n-ai de gand sa bagi filme 1080p/24p prea curand, am auzit ca la miscari fine de aparat (din film) merge sacadat imaginea pe acel LG. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
daniel4ro |
![]()
|
SFAT:
daca te-ai hotarat pentru un anumit model si l-ai vazut pe viu intr-un magazin, nu te grabi sa il iei de acolo. da o cautare pe net inainte si vezi ca preturile difera, de ex. pt tv philips indicat de tine am gasit preturi de la 28 mil la 45 mil. crezi ca exista vreo diferenta intre ele? atentie si la termenul de garantie, unele magazine online ofera termen de 12 luni, altele pana la 36 luni. nu vad un impediment in a comanda pe internet, coletul va sosi in siguranta prin posta rapida iar banii ii vei plati dupa ce desfaci coletul si vezi ca aparatul a ajuns intreg dupa transport. spor la cumparaturi! |
--------------------
Renault
Megane 2.1
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
bonzai |
![]()
|
Sau te duci si il ridici tu direct de la sediul firmei cu magazinul online.
Eu asa am facut, si l-am verificat si de pixeli morti inainte de achitare. |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
enageM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 305 Joined: 21 October 04 From: cand la BV cand la München ![]() |
Vreau sa iau si eu un LCD diagonala 66 cm... m-am oprit la 2 modele:
Sony KDL 26V4240 - 1.800 RON http://www.plasme-lcd.ro/TV/detalii/299/LC...X768pixeli-16/9 sau Samsung LE26 A330 - 1.500 RON http://www.cel.ro/televizoare-lcd/televizo...ung-le26a330-l/ Ceva pareri? Merita cei 300 RON in plus pentru Sony? |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2004, 1.6 16V Megane II Sedan 1,6 16V Confort Privilege, mai 2004.
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Buna tuturor. Am un buget de aproximativ 3500 RON si as dori sa achizitionez un televizor LCD si bineinteles un home cinema. Astept sfaturile si parerile voastre la ce modele sa ma opresc. Multumesc...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
http://www.price.ro/preturi_lg_37lg5000_128972.htm
Acesta este LCD-ul achizitionat de mine. Pretul a fost de 2500RON, acum vad ca a crescut cu 200 RON. Este achizitionat de la DOMO si sunt incantat de alegerea facuta. Probabil link-ul o sa fie de ajutor multora dintre voi care nu stiati de el. Numai bine... This post has been edited by biscu: 23 Jan 2009, 19:28 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- ...
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai am achizitionat un LCD !
![]() Sincer, la capitolul TV LCD, nu prea ma pricep. Daca la monitoare PC de tip LCD mai stiu cate ceva, la televizoare, sunt cam pe langa... Arata asa, mai putin culoarea ALB / ARGINTIU care in poza de mai jos este mai mult de efect, el fiind negru in totalitate. L_PHS_TVCO_195.jpg Este vorba de un tv Philips (asamblat in Polonia) modelul 26PFL5403, detalii tehnice ce pot fi gasite aici. Ce-mi puteti spune despre el ? Am facut afacere buna sau nu ? A costat aproximativ 1500 lei si l-am luat de la Tehno Market. Multumesc anticipat... ![]() This post has been edited by Flamingo: 1 Nov 2009, 14:38 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Plasma Panasonic era alegerea corecta; indiferent de intrebare.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
plasma ..faci pe ea...mi se pare o porcarie...viitorul este led tv...banuiesc ca stii cum se vede? daca nu du-te prin cora si arunca o privire...momentan costa...asteptam reducerile..
flamingo....ai luat un tv normal..HD Ready 1366x768...66 cm (cam mic pt mine) ...eu il luam de la Domo...in rest..sa te tina 100 ani.. This post has been edited by M i h a i: 2 Nov 2009, 12:04 |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Merci frumos...
Pai Techno Market este parte a Domo, si cum nu poate avea site din cauza ca au fost altii inaintea lor care au luat domeniul (unii care se ocupa cu tot felul de utilaje), preturile de la DOMO sunt aceleasi cu cele de la Techno Market. Deci cine vrea sa stie preturile de la TM intra frumusl pe siteul DOMO. Simplu. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
lawrentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 1 November 09 ![]() |
SHARP AQUOS cele mai bune:)
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 Dci/120 CP
2004
- B-88-LNL
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
asa da...made in japan...se vad lacrima... o sa am si eu unul in curand...sper...full hd...
![]() flamingo..ai avut livrare gratuita? This post has been edited by M i h a i: 2 Nov 2009, 12:19 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 08:23 |