Cheie nefunctionala!, Renault laguna 1995 grandtour 1,8 i
![]() ![]() ![]() |
Cheie nefunctionala!, Renault laguna 1995 grandtour 1,8 i
killemallro |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 27 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I
- B-93-MPG
1995 1.8 benzina 66kW
|
|||
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
nu stiu despre ce cod de pe factura e vorba
cred ca ai aavea mai mult succes cu codul de caroserie... vorbeste la Bacau la Dedeman... ca aia de la Onesti...mai bine lasa. ![]() This post has been edited by Johnny78: 30 Jul 2008, 16:09 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
killemallro |
![]()
|
Cei de la dedeman de la onesti mi`au spus ca este un cod pe factura originala pentru chei. Oricum au spus ca nu sunt siguri ca mai pot face copie la cheie si mai bine as schimba tot : butuc, chei, senzori, incuietori....total 1000 euro!!! nu sunt sanatosi la cap. o sa incerc si la dedeman la bacau. mersi mult!!!
|
--------------------
Renault
Laguna I
- B-93-MPG
1995 1.8 benzina 66kW
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai cum sa piarda ei prilejul sa bage omului pe gat o chestie...
ma mir ca nu au incercat sa iti dea sistem de Laguna 2, cu card... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
killemallro |
![]()
|
ma gandeam ca poate se poate pune o alarma ceva cu inchidere centralizata si sa anuleze imobilizatorul ala de la renault care face numai probleme, dar unde gasesc eu pe cnieva care sa se priceapa sa umble la calculatorul asta de la renault????
|
--------------------
Renault
Laguna I
- B-93-MPG
1995 1.8 benzina 66kW
|
|
Johnny78 |
![]()
|
nu trebuie sa umble acolo
Orice montator de alarme serios stie cum sa faca by-pass la imobilizator. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
cosminphotog |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 458 Joined: 15 August 07 From: Galați-Tg.Mureș ![]() |
Apropos de imobilizator, la mine merge si cand e blocat, cu conditia sa fiu pe gpl
![]() ![]() |
--------------------
Dacia/ ex Renault
Sandero/ex Laguna 1&2
- MS-36-GIN
2008 Laureate 1.6 Lagunist aproape versat, renoist profesionist.
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai din cate stiu eu, instalatia de gaz nu are alta pompa?
ala taie benzina , parca... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:08 |