Inmatriculare Renault 19 ... adus din germania, ...
![]() ![]() ![]() |
Inmatriculare Renault 19 ... adus din germania, ...
AdyEvo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- -
-
|
|||
MicDeStatura |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 22 May 08 From: Bucuresti ![]() |
acte:
1. brief mare, brief mic, contract de vanzare cumparare sau factura in cazul in care o iei de la "handler" 2. numere provizorii, asigurare, carnet de circulatie internationala costuri: - numere + asigurare aprox 100-200 e, dupa noroc si dupa perdioada de timp pe care le iei - viniete, 7,60 e pe austria 7 zile, 10 e pe ungaria 10 zile parca, 11 ron pe romania 7 zile - benzia intors, in germania e 1,48-1,50 e/l - hotel, drum, etc etc depinde cu ce pleci, cu cine pleci, cati plecati etc etc aici iti faci mai bine tu calculul -mancare - e mai ieftina in de, la supermarket gen aldi, lidl sau fast food - preturile sunt cam mari ma mc sau burger apropo ![]() in principiu, in jur de 600 euro te costa toata afacerea. asta este o medie, de multe ori iesi mai mult pt ca intodeauna nu iti iese planul ca la carte, ori spargi banii pe difreite chestii, cel putin asa fac eu ![]() bafta! This post has been edited by MicDeStatura: 19 Jun 2008, 01:52 |
--------------------
Renault
R19
- HN 885 D
'91 1.4 GTR C3J
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
am adus eu...de fapt mi-a adus-o cineva.
toata afacerea cu adusul m-a costat 900 Euro, in conditiile in care 400 Euro a fost comisionul sau. Ideea este ca cei care aduc stiu exact ce trebuie sa fac si nu pierd timpul aiurea. Eu n-as fi avut timp si rabdare asa ca am preferat sa trimit pe cineva. |
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.387 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Sincer...cam mare comisionul.... se ia cam 200....400 mi se pare cam mult pt. 2-3 zile maxim...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
AdyEvo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
MicDeStatura@ :ms ff mult de informatii
shi parerea mea e k shi yo ash plati putin mai mult ...sa mio aduca cineva ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
radu_ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 230 Joined: 6 August 07 From: ARAD ![]() |
si eu doresc sa cumpar un r19 din germania,
prima data m-am gandit la un rl cu motor c2j fiind si pe dacie se gasesc usor piese plus ca am posibilitatea sa il fac 1.6, cod 106-00 de dacia,da nu cred ca acest motor ii euro2 puteti sa imi spuneti daca r19 rt cu motor 1.4e cod e7j se incadreaza la euro 2? acest motor ii pus si pe supernova din cate stiu eu (opel vectra din 93 are trecut in talon la capatul numarului de omologare x2 ceea ce am inteles ca inseamna euro2) 28 Jul 2008, 23:31: nu are nimeni pe masina motor e7j sa imi zica si mie ce euro ii? This post has been edited by radu_: 28 Jul 2008, 22:31 |
--------------------
Mercedes-Benz
c200
- /////AMG
1995
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au fost multe E7Juri. Sufixul este cel important.
E7Jul meu parca era Euro1. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 01:11 |