Campanie improtriva bizonilor, TopGear
![]() ![]() ![]() |
Campanie improtriva bizonilor, TopGear
mihai_dorin |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
S-a mai discutat despre asta. Sincer campania mi se pare o gluma (proasta) pentru ca nu face nimic decat sa stranga poze... E mai pertinent topicul "Faze de Toata Jena" decat capania asta.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
in totalitate de acord cu Alex....pana la urma noi astia care nu ne incadram in genul asta de participanti in trafic nu avem de ce sa facem asa ceva....dar la urma urmelor tot mai raman bizoni in trafic...gen manelari sau alte specii pe cale de inmultire ceea ce e grav
=>mai bine ar fi ei(englezii) atenti de bizonii lor care sunt atat de impertinenti incat sa schimbe locul volanului sa-l puna in dreapta si sa mai si "mearga pe contra-sens" ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
in cadrul acestei campanii am auzit o bluma buna : daca faci sex precum parchezi inseamna ca nu o bagi niciodata
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Eu indeplinesc 2 din conditiile enumerate mai sus, deci sunt bizon
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Ce o sa schimbe aceasta campanie sau oricare alta? Amenzi exorbitante, anulari de permise, confiscari de masini...lucruri de genul asta ar putea avea succes. Pana nu le va fi frica sa lasa masina in mijlocul intersectiei nu se va schimba nimic. Acum ce patesc...o frectie cu spirt la piciorul de lemn...
Sanatate.... |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Peste tot vom da de asemenea oameni in Romania noastra draga
|
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
QUOTE(AlexanderCarstoc @ 16 Nov 2008, 23:33) Ce o sa schimbe aceasta campanie sau oricare alta? Amenzi exorbitante, anulari de permise, confiscari de masini...lucruri de genul asta ar putea avea succes. Pana nu le va fi frica sa lasa masina in mijlocul intersectiei nu se va schimba nimic. Acum ce patesc...o frectie cu spirt la piciorul de lemn... Sanatate.... Cu totul si cu totul de acord. Cel mai mult ma enerveaza aia care merg pe linia de tramvai si apoi cersesc sau se baga cu tupeu sa intre inapoi. Niciodata nu las pe nimeni sa reintre dupa ce m-a luat de fraier. Daca tot au oo si sunt smecheri sa o tina tot pe linia de tramvai fara sa se mai teama de politaiul din intersectie sau de tramvaiul care vine in statie. Uneori o mai iau si eu pe linia de tramvai insa doar ca sa depasesc vreun mormoloc care nu sare de 40 in nici un caz sa depasesc coloana de masini. Imi propusesem mai demult sa imi pun copilotul sa tina pe un carnetel o statistica pe marci si culori de masina a bizonilor din trafic...cred ca ar fi interesant ce ar iesi pentru ca aseara pe la 8,30-9 mergand pe Barbu Vacarescu, de la OMV unde am spalat masina pana in Stefan cel Mare, nu mai putin de 5 BMW-uri am numarat si nimic altceva. This post has been edited by dan73205: 21 Nov 2008, 17:14 |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
conform unui studiu,soferii de masini negre sunt cei mai periculosi
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
da
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui amendati imediat ce au comandat culoarea
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Si incepem cu semit
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Reclama la Top Gear. Asta este. Nu v-ati prins nici acum ?
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
valeron_x |
![]()
|
![]() dintre plebei Group: Members Posts: 198 Joined: 28 March 07 From: Pristina, Kosovo ![]() |
dupa ce l-am vazut pe baiatul ala de la topgear la razvan si dani de vreo doua ori, m-am lamurit cam la ce nivel se pune problema. daca nenea ala n-avea ata la el sa lege doua vorbe, imi dau seama cum ii vin ideile ilustre. ce ma mira e ca se mai gasesc si adepti.... cat o sa-l domesticeasca un sticker din ala pe un nene care si-a luat permisul la Pitesti si nu le prea are cu buchea cartii? zice ca vine chiar frumos un desen pe masina, asezonat cu un ou kinder la antena... pac pac, m-ai inteles?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2006 1.4 16V
- B 80 CTN
|
|
adi_ar |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Am avut ocazia ieri, din comoditatea de a nu da jos "lamaile" din fereastra unei masini, sa constat la ce sunt supusi incepatorii in trafic.
Toti "maestrii"-tineri bizoni, imi dadeau "lectii" de strecurat milimetric, depasiri in tromba si admonestari cu lumini si claxoane pentru 80 Km/h sau pentru treceri usoare peste sine. Am ajuns la concluzia ca in Romania este de preferat sa scoti lamaia cat mai repede din fereastra. Trist rau! Sa fi fost o intamplare? Ma tem ca nu! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:45 |