Megane Cabrio, Va rog dati-va cu parerea
![]() ![]() ![]() |
Megane Cabrio, Va rog dati-va cu parerea
bear_mc |
![]()
|
||
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Consuma mult dar nu chiar atat de mult. Depinde si cum ii dai, oricum un CC e mai greu decat un Megane normal...
Oricum eu tot spun, nu poti sa te gandesti la motor turbo benzina si sa-ti fie frica de consum. E exact cum spune Christu... Dar daca-ti iei CC si pastrezi si masinile din semnatura, inseamna ca CC-ul e doar masina de weekend, de fun, etc... Asa ca nu te va rupe la buzunar sa iesi din cand in cand cu ea. Mai rau e cand e singura masina si ai de mers cu ea si prin trafic, si toata ziua, etc.. etc.. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
stiu cazuri crissule !!!
era buna, era super tare si de gasca, buan rau de......, dar si olimpica! asa ca daca in cazul tau e nu e imposibil, la cabrio astea benzina inca am dubii ![]() |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mda. Am sa ghicesc putin in viitor...
Nu iti vei lua niciun CC, la cat de nehotarat esti e clar... Te mai uiti putin pe mobile.de pana iti dai seama ca defapt nu ai nevoie de una, si end of story. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Se poate intampla si ce zice Alex.
Sau poate iti gasesti unu pe motorina care sa iti placa si...anyway. Eu oricum raman la impresia mea ca in momentul in care iti gasesti masina si trebuie sa o cumperi o sa pui in balanta acele zeci de mii de km si uzura aferenta lor. Si da, sunt de acord ca 100000 km la ei reprezinta muuult mai putini km in Ro. Dar ce faci cu uzura ambreiajului, a pielii de pe volan si schimbator, a pielii scaunelor si cotierei, a intregului interior care no matter what, nu il mai poti aduce la stadiul de nou (ceea ce in privinta caroseriei se poate). Si mai gasesti muulte alte semne de uzura carora nu o sa mai ai ce sa le faci. Cel mai bine eu zic sa astepti megane 3 coupe daca tot esti asa un fan infocat Reno. ![]() Si intre timp mai platesti la asta actuala. Si peste 2 ani nu o sa ai o masina veche de generatie veche, ci exact opusul. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
kokaraul |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 2 December 08 ![]() |
salutare
eu detin una bucata renault megane cabrio 1,9dci pot s v spun doar ca is f scumpe piesele si aproape ca nu merita sa faci nimika reparatii daca stii ca o cumperi o masina pt reparatii. pot s spun ca masina arata f bine apoi eu am mai facut o gramda de modificari, am paroximativ 970 peduri pe ea puse de mine, am facut pom de craciun din ea. tot ce so putut modifica artizanam am facut ,bine nu tiganeala masina atrage multe capete p strada cand e decapotata , apoi lumea dupa ce vede emblema spune " a daaaa dar e dacie", asta sentampla in romania in italia unde stau acum e f apreciata si spun ca masina nu e de nasu meu ca e prea mare, italienii au masini micutze tare ca motor f multumit de el am fact panacuma urmatoarele masini: vw bora 1,9tdi (2004) alfa romea 156 1,9tdi (2003) bmw seria 3 2,0 benzina aspirat (2002) scoda octavia 1,9tdi (2007) pt poze adresativa la mailu meu koka_raul@yahoo.com |
--------------------
renault
megane cabrio coupe
- si ce sa mai scriu??
2004 karman
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
esti bo$$
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
koka_raul ... frumos joc de cuvinte
![]() ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
larul?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Hackmikey: 3 Dec 2008, 07:29 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
vezi dragos ce ai pierdut?
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
dragos_alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 470 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
nu imi iese din cap...sti bine!
nu ca as tine-o prea mult....sa am..sa vad..sa vand.... oricum nimik nu se compara cu o plimbare seara in miez de vara pe strazile bucurestiului cu cerul deasupra! trust me. am avut un 307 cc 3 zile pe mana. m-am indragostit de masina aia! |
--------------------
Megane 2 CC
Privilege 1,5Dci/Logan Ambition/Kia Sportage CRDI
- B 727 X D X
2009 / 2006 / 2011 Megane cu Car Pc si Internet inside :) GPS IGO 2014, harta 3D in relief cu ecran de 7"
|
|
A l e x |
![]()
|
"stii"
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 10:11 |