reclama aiurea pentru noi
![]() ![]() ![]() |
reclama aiurea pentru noi
przamfiri |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|||
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa puna niste masini simbolizate altfel. Daca pune golf, postul deschis de tine apare pe forumul de la vw si tot asa.
![]() Oricum, noi sa fim sanatosi, cred ca iti faci prea multe preobleme. Tu ai depasit coloana la semafor? Daca nu, atunci stai linistit, nu te-a filmat pe tine ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
eu zic ca ar fi trebuit filmat un taxime-trist
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
si eu m-am gandit mult ...
![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
przamfiri |
![]()
|
![]() Membru in crestere :} Group: Members Posts: 1.607 Joined: 2 May 07 From: Moreni ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 2 Oct 2008, 19:30) Sau sa puna niste masini simbolizate altfel. Daca pune golf, postul deschis de tine apare pe forumul de la vw si tot asa. ![]() Oricum, noi sa fim sanatosi, cred ca iti faci prea multe preobleme. Tu ai depasit coloana la semafor? Daca nu, atunci stai linistit, nu te-a filmat pe tine ![]() noroc ca a mea este gri nu alba ca in reclama |
--------------------
renault
laguna II expression 2001 19dci 120 cp DB-06-FPO
si renault twingo 1998 1124cm PH-21-JOK rabdator,iertator,iubitor....
nu este sluga mai mare decat stapanul sau...:} |
|
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
am vazut reclama de cateva ori dar pana acum habar nu aveam ce masini erau in ea daca nu scriai...asa ca mesajul e important.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Cei care depasesc coloana la semafor fac parte din majoritatea categoriilor socio-profesionale.Mai mult ca sigur reclama nu face referire la o anumita marca a caror posesori ar fi lipsiti de bun simt.
Eu,personal,am vazut destui posesori de masini autohtone,dar cei mai multi sunt cei cu SUV-uri,A8,S-uri si alte balene,care nu suporta sa stea in spatele fraierilor la semafor. |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 11:42 |