Placuta ovala, lipseste
![]() ![]() ![]() |
Placuta ovala, lipseste
Shafu |
![]()
|
||
![]() SHĂFU' Group: Members Posts: 777 Joined: 19 April 07 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|||
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Te duci cu talonul masinii la o reprezentanta Renault.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Shafu |
![]()
|
E o chestie sigura sau presupui? Ca sa stiu sa ma dau la gatul lor ca imi place scandalul .... cand am dreptate!
|
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Nu sunt 100% sigur, dar nu vad cine te-ar putea ajuta mai bine.
Da' ca te costa sa dai si tu un telefon ? Ai o alternativa mai rapida si mai facila ? |
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Shafu |
![]()
|
Corect! Multumesc mult!
<span class='edit'>29 Jul 2008, 21:35:</span> .... dar cu cei care au un MEGAN Classic 1,6 16 v (vezi imagine) cu data de fabricatie nov. 2001 nu ar fi identica placuta ovala (masina made in turkei)? totusi trimiteti-mi si mie datele la placuta ovala la cei care corespunde masina This post has been edited by Shafu: 29 Jul 2008, 21:37 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
Dodone |
![]()
|
Nici in gluma nu ar putea fi identica.Da search pe forum si o sa gasesti ce inseamna fiecare grupa de cifre/litere din placuta ovala.
|
--------------------
Renault
|
Shafu |
![]()
|
Sa va povestesc ultima boacana
![]() ![]() 1 Aug 2008, 12:16: Am primit astazi de la Renault Romania, Serviciul Vocea Clientului datele solicitate cu privire la placuta ovala ![]() This post has been edited by Shafu: 1 Aug 2008, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane Clasic
2001 1.6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 17:19 |