Anulare reputatie primita in trecut la cafenea, o sugestie
![]() ![]() ![]() |
Anulare reputatie primita in trecut la cafenea, o sugestie
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Sony, iti predau legatura
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Total de acord cu Einstein. As dori, de asemenea, sa se angajeze un avocat pentru a investiga cum au castigat unii membri reputatia, e clar ca e vorba de o conspiratie aici si trebuie un profesionist sa analizeze, deja unii membri 'teligenti s-au prins dar nu se mai poate.
In acest sens imi voi sacrifica 25% din salarul de moderator (si rog colegii mei sa faca acelasi lucru) pentru a aduce la suprafata, printr-un avocat, mafia acestei reputatie, care aduce frustrari si suparari. Fratilor, NU SE MAI POATE ASA, nu este permis intr-o tara din UE sa se faca asemenea greseli cu niste puncte care defapt nu inseamna nimic ca doar e un forum pe internet si nimic nu ar trebui sa conteze !!! Bravo einstein, un mare om cu un mare curaj si un cetatean adevarat. Tot respectul, sper sa reusesti sa dai jos acesti corupti si comunisti vanatori de reputatie, ca asa nu mai putem trai. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Alex capitan, da un gol brazilian
![]() Din partea mea 25+1 % , te-am facut ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
QUOTE(A l e x @ 21 Jul 2008, 18:32) Total de acord cu Einstein. As dori, de asemenea, sa se angajeze un avocat pentru a investiga cum au castigat unii membri reputatia, e clar ca e vorba de o conspiratie aici si trebuie un profesionist sa analizeze, deja unii membri 'teligenti s-au prins dar nu se mai poate. In acest sens imi voi sacrifica 25% din salarul de moderator (si rog colegii mei sa faca acelasi lucru) pentru a aduce la suprafata, printr-un avocat, mafia acestei reputatie, care aduce frustrari si suparari. vi l as recomanda pe lazarus,va scoateti cu doar 1/10 din salariu'..... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ionut.tanase |
![]()
|
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
Si daca tot suntem la capitolul intrebari de cafenea, nu ca as fii impotriva celor spuse de colegul meu einstein, as avea si eu o intrebare
![]() ![]() |
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Bravo semit, un alt tanar responsabil.
Impreuna pentru un forum in care nu ai dreptul la pareri si opinii exprimate printr-un plus sau minus, si nu ai voie la anonimitate. Impreuna, pentru o comunitate unde toti suntem egali !!! dws-t-is-one-Communism.jpg |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca tot ne indreptam spre Cafenea in viteza... sau spre warn, ma rog, depinde...
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
semit |
![]()
|
L-o fi intalnit pe Sid
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.734 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ok, se poate da stingerea. Au venit membri de cafenea/Clipuri video si s-a stricat petrecerea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
A l e x |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, iaca stingerea.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 18:10 |