Intra greu in viteze de la frig ?!?
![]() ![]() ![]() |
Intra greu in viteze de la frig ?!?
zeu_4u_sweety |
![]() ![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
|
||
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|||
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.903 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
In primul rand schimba uleiul cu unul bun, Elf Prestigrade, care are viscozitate si fluenta buna si la rece si la cald. Ai sa fii uimit de schimbare.
|
--------------------
Renault
21
- B 06 FCN
1.9dT, 1989 MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
zeu_4u_sweety |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 793 Joined: 7 December 07 ![]() |
ok ms de raspuns, am sa incerc!
|
--------------------
BMW
318
1998/touring/M43
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Vin si eu cu o nelamurire tot legat de CV:
Povestea incepe cand am desfacut cutia sa schimb simeringul de la priza, dupa care am apelat la o cunostinta mecanic care mi-a asamblat CV la loc. Am montat-o pe masina, am bagat uleiul si a functionat foarte bine cam o luna. Dupa care, la o manevra in loc de marche-arriere a intrat si s-a blocat in tr. a 3-a ![]() Am ajuns din nou s-o dau jos, am apelat din nou la mecanic sa o deblocheze, nu a fost necesar s-o desfacem. Zicea ca era ceva la sincronul de la a 5-a, ca nu era in pozitia buna, ca s-a fortat de aceea s-a blocat. Sa ma astept sa se mai blocheze? Mecanicul zice 50/50 sanse. Daca am norocul sa se blocheze in marche-arriere? Oare e cazul sa caut alta cutie? Merci mult. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Salutari! In legatura cu CV, inca nu mi-a facut probleme, am vreo 300 km de cand am montat-o, inclusiv un drum de munte unde am cam fortat un pic
![]() Legat de ulei, acum, dupa ce a venit frigul mai serios, realizez cat este de important. Am folosit Tranself TRX 75W80W. Dar pot sa spun ca-si merita banii. Vitezele merg foarte usor, indiferent ca e dimineata devreme sau la pranz dupa ceva timp in trafic. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
sony22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 11 October 08 From: Ploiesti ![]() |
am de putin timp renault si as vrean sa stiu si eu cum se schimba uleiul la cutia de viteze si ce ulei imi puteti recomanda???
|
--------------------
Renault Laguna 2
hatchback
2002,1.9 dci
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Se da drumul la ulei prin desfiletarea busonului din partea de jos a cutiei de viteze. Se pune busonul inapoi iar in partea din fata, spre radiator este un surub sub forma de fluture. Se scoate si prin acel orificiu se pune ulei cu ajutorul unei spritiere. In acelasi timp, acel orificiu are rol si de supra-plin. Asta e metoda pe care eu am aplicat-o cu succes. Mai e o metoda prin alimentarea prin acel furtunel care se afla in partea de sus a cutiei, dar din cate am inteles dureaza mai mult si tot trebuie desfacut surubul-fluture.
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cea de-a doua varianta am aplicat-o si eu ...Intre furtunul acela de sus ( aerisitor ) si varful bidonului de ulei am aplicat un furtun de 20cm cu diametrul un pic mai mare si am apasat pe bidon si eu zic ca s-a intamplat intr-un interval acceptabil ..
PS : Lucul acesta cu surubul de preaplin ( fluture) desfacut ! |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:19 |