Nelamurire, Doar barbatii conduc Laguna 1
![]() ![]() ![]() |
Nelamurire, Doar barbatii conduc Laguna 1
Johnny78 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|||
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
baaahhh ... voi va simtiti bine ? ... nazdravanilor !
.... poate are un mascul feroce pe acasa si ca bonus ... poate e si membru pe acest forum ! |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
demin2609 |
![]()
|
![]() iuzar Group: Members Posts: 329 Joined: 20 December 08 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
Renault F4P-B7-22
Mégane
éxpression [B]live high, have fun, and don t do anything stupid![/B]
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
tu esti impricinatul ?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
B o g d a n |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 17 December 08 ![]() |
demin2609 hai sa facem o intilnire forum Craiova(scuze pentru postarea unde nu trebuie)
|
--------------------
Renault
Laguna 2
1,9-2001-120 cp
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
unde nu ar fi asa?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
Abbie |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 27 February 09 From: Timisoara ![]() |
Buna! Si eu NouA pe forum si am inceput sa am o probleme cu masinuta (Laguna 1). Cred ca voi posta pe un alt topic in legatura cu asta, ca nu indraznesc sa 'calc stramb' de cum am intrat
![]() p.s. Probabil am fost si eu observata de timisoreni prin oras ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- MM 06 TLG
1998
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Buna Abbie, ai niste sfaturi pentru femei la volanul unei L1? Nu de alta, dar nevasta'mea nu vrea sa se suie la volan, i se pare imposibil de strunit L1 comparativ cu Matizul care e ca la Playstation...
![]() PS: bine ai venit! |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
rmg |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 5 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Poate s-a invatat cu senzatiile tari oferite de Matiz?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI break
2002 Initiale Ex: Renault Laguna 2002, 1.9dci Dynamique
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu! |
|
danieltim |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 February 09 ![]() |
Eu sa fiu sincer sunt sofer de week-end.Numai nevasta-mea conduceLaguna.
|
--------------------
renault
laguna
- tm 11 jxe
1999
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Bine ai venit Abbie si speram ca prezenta ta pe acest forum nu se va limita doar la postul anterior. Nu stiu ceilalti, dar eu iti stau la dispozitie in orice problema consideri ca te pot ajuta...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ILIE08LYE |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 January 09 ![]() |
La mine orice femeie care a condus Lagunica, s-a indragostit de ea si sunt vreo cateva ca de multe ori cand veneam de la petreceri, chefuri etc. asta era motivul sa-mi gasesc o soferita
![]() ![]() Am vazut si eu prin Bucuresti cateva soferite de Laguna 1, pe la Casin, prin Colentina, sunt sa stiti, dar poate doar conduc masinile sotilor ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
- OT 08 LYE
1999/1.6/16V/107cp
|
|
just_illusions |
![]()
|
de la citirea topicului .. am fost atent si am mai vazut si eu destule soferite de laguna 1 !
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
in 2 ani nu am vazut decat una pe strada... nu stiu unde le vedeti voi...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Am vazut si eu azi una pe strada. Poate chiar Abby
![]() |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
GabiSV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 21 February 09 ![]() |
Johhny zi-mi te rog cat ai dat pe senzorii de parcare?? Si de care sunt?
Multumesc frumos! |
--------------------
Renault
Laguna
1999 PH2
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
Cum merge ambreiajul tau si cum reuseste sotia ta sa impinga pedala aia? Nu de alta, dar in stop&go'ul din bucureshit ma doare pana si pe mine genunchiul dupa 5km..
offtopic: ambreiajul la L1 phase 2 e hidraulic sau pe cablu, dacia like? |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Eu zic ca-i cablu, dar s-ar putea sa ma insel. Oricum, se apasa rezonabil la ale mele. Nu vad de ce ar fi o problema.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
strumfuadi |
![]()
|
comparativ cu o Honda Civic la care apesi pe ambreiaj putin mai greu ca pe acceleratie, crede'ma ca e cam greu la laguna. sau poate a mea are un chichitz. o sa vad azi, ca ma duc la service, lord have mercy with my card..
![]() |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu stiu cum e la Honda, dar nu mi se pare greu. E mai greu pana te inveti ca nu cupleaza imediat si cupleaza la mijlocul cursei.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
QUOTE(strumfuadi @ 18 Mar 2009, 12:38) Cum merge ambreiajul tau si cum reuseste sotia ta sa impinga pedala aia? Nu de alta, dar in stop&go'ul din bucureshit ma doare pana si pe mine genunchiul dupa 5km.. offtopic: ambreiajul la L1 phase 2 e hidraulic sau pe cablu, dacia like? cel putin pana acum nu s-a plans, oricum nu este circulatia din bucuresti............. .............este pe cablu, cel putin la benzinar 1.6 16V.........dar la tine cum este ? This post has been edited by cridaia: 18 Mar 2009, 14:28 |
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
- TM 98 BUZ
2009 - BlueMotion
|
|
just_illusions |
![]()
|
si la mine merge greu ambreiaju' ... cel putin asa mi se pare mie in comparatie cu cel de golf 4 ... plus ca de cuplat cupleaza sus !
|
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
e chestie de reglaj si de ungere a angrenajului.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
william |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 578 Joined: 7 December 08 From: A r a d ![]() |
Azi am vazut si eu o femeie la volanul unei Laguna 1 ...I-am acordat prioritate desi nu avea (iesea dintr-o curte) ... Mi-a zambit frumos dupa care mi-a multumit ...Si trebuie sa adaug ca se descurca tare bine si cu zambetul si cu condusul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 Estate
1.5 dci 2012 110cp Enzo wheels Respectul se castiga nu se impune...
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
s-au inmultit "tantili" care sofeaza laguna...cu tanti ma "vad" aproape zilnic.. dsc04939t.th.jpg .. si mai am o tanti care ...din vina drumarilor...isi spala "fundu" la laguna (laguna verde) odata la 2 zile...
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
baga mare si promoveaza site-ul
![]() This post has been edited by Johnny78: 22 Mar 2009, 23:37 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Ieri am vazut si eu pentru prima data o femeie la volanul unei Laguna 1 in Turnu Severin, conducea o Laguna alba 2,2 D cu numere de franta, era tare atenta la drum
![]() |
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Nu stiu de ce dar doamnele si domnisoarele sunt tare timide in a se arata pe thread-ul asta.
Incep sa ma simt ca in cantonament. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
ce-i ala "thread" ???
... ieri am vazut iar o femeie si foarte dragutza inca ... la volanul unei laguna 1 phase 2 ....in Timisoara ... |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 03:23 |