bucsi coloana de directie
![]() ![]() ![]() |
bucsi coloana de directie
fabyan |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
|
||
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
1995 2,2 dT / 2008 1,5 dci
- HD 07 TZG
|
|||
fudulucristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 December 10 ![]() |
salut sunt nou dar am si eu o problema la renou megan2 din 2002 am un joc in volan nu stiu sa explic prea bine se simte intre volan si acel motoras sau motor cum eo spune de sub volan nu e ocu in caseta exact la intrarea in acel motor sau servo directia cum miau zis uni amai patit cineva jocu se simte miscand volanu spre dreapta,stanga usor
Attached thumbnail(s) Renault_Megane_15003.jpg ( Size: 68.93k ) Number of downloads: 712 |
--------------------
renault
megan2
2002 heatchbeack
|
|
katalin279 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 10 October 10 From: Timisoara ![]() |
@ cridaia
aceeasi problema si la mine dar doar cind virez pe loc la max stanga sau dreapta...cred ca rulmenti de presiune se numesc nu stiu sigur. va trebui sa-i schimb si eu. |
--------------------
Renault
Laguna 2 ph2
2006 1,6 16V K4M 57
|
|
jungle_21 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 762 Joined: 18 February 07 From: Mures ![]() |
Pana la urma arezolvat careva problema cu coloana de directie?Nu de alta da as vrea sa stiu ce sa cumpar si ma pregatesc din timp
![]() |
--------------------
Opel/Renault
Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch
"04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
|
|
kiduc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 4 January 11 ![]() |
baieti,daca va intereseaza coloana intreaga de la volan la directie sunt dispus sa va ajut....am eu....si eu am patit aceeasi problema si e tare enervanta ca nu prea ai ce sa ii faci decat sa schimbit totul....daca va intereseaza pe careva trimiteti un mail pe claudiutz_17@yahoo.com si ne intelegem. Si eu am incercat tot felul de minuni si nu am reusit decat sa schimb tot sistemul. Va las.....papa.
|
--------------------
renault
laguna
1995
|
|
oves |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 969 Joined: 10 February 09 ![]() |
Se pot rectifica bucsile respective cel putin eu am gasit un mecanic sau nici nu stiu cum sa-i spun meserias ?care rectifica bucsi coloana directie in Marghita ... cand am sa pot am sa ma duc sa vad ce se poate face?
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
la Marghita? nu-i de mirare ca se ocupa cu asa ceva, avand in vedere starea potecilor care sunt pe acolo
![]() This post has been edited by maister_dm: 4 Jan 2011, 17:03 |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
AR-21-GIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 May 09 ![]() |
Crucea cardanica sau ansamblul cardanic cum ii spuneti unde gasesc si cat costa ca ma tot chinui sa imi iau unul si nu gasesc nici nou nici la shrot.
|
--------------------
renault
laguna
1.8 2000
- no_name
|
|
fabyan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 18 September 08 From: Brad/HD ![]() |
Nici nu ai sa gasesti decat axul cu tot, oricum problema e acolo unde se imbina axul cu volanul. E foarte simplu de schimbat
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
AR-21-GIP |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 17 May 09 ![]() |
pai imi trebuie dar nu gasesc,daca ma ajuta cineva
|
--------------------
renault
laguna
1.8 2000
- no_name
|
|
fabyan |
![]()
|
Pai sunt atatea parcuri de dezmembrari in Arad si tu nu gasesti? Se potriveste si de phase 2 indiferent de motorizare
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
magda |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 321 Joined: 4 November 10 ![]() |
eu am schimbat volanul cu tot de la cap la coada..de pe una din anglia si acum nu mai am nici o bataie..
|
--------------------
renault
laguna 1 v6
1995
|
|
GabySV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 343 Joined: 19 October 08 From: Suceava ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
1998 PH2 1.8 16v RTE
- BC 05 KAU
|
|
emy39 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 125 Joined: 14 October 06 ![]() |
Daca nu ai joc la volan si coloana dar se aude la trecerea unor denivelari problema poate sa apara in interiorul coloanei mai exact in partea de reglare a volanului acolo are 2 tevi profilate in forma de stea cu colturile rotunjite ce intra una in cealalta,aceasta ar putea produce zgomot. Te poti uita sub volan si le vei observa , incearca sa misti de cea mai mica si daca face zgomot ai rezolvat problema de confort.
|
--------------------
renault
laguna
1995 laguna2.0I
- hd
|
|
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
salut. uite ce prob am eu.
la viraje, la drum drept, la pante, curbe etc nu am nici o problema. dar in momentul in care prind o groapa aud o bubuitura sub volan. bate si ma deranjeaza zgomotul care il face in habitaclu. care sa fie problema mea??? |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
xionitax |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 7 February 10 ![]() |
aceia-si problema o am si eu,nu are nimeni idee,foto,sau explicatii cum se schimba coloana cardanica si acei rulmenti!!?vad ca problema persista cam la multe lagune.
|
--------------------
Renault
Laguna
1.9 dCi Concorde-2000
- SV - 08 CSL
|
|
oves |
![]()
|
Dar daca stie cineva cum se demonteaza coloana de la volan si ar posta aici niste sfaturi nu ar fii rau... imi este frica sa umblu la volan din cauza airbagului
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
fabyan |
![]()
|
Nu umbli la volan. totul e foarte simplu:langa podea pe axul volanului ai un surb pe care il desfaci si il scoti afara, apoi tragi axul spre podea pana cand ramai cu el in mana. Atentie trebuie tinut cont de pozitia volanului si a rotilor.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
oves |
![]()
|
mersi mult maine am sa ma apuc sa-l demontez ca vreau sa il duc la rectificat
22 May 2011, 19:23: Am demontat-o dar in mana nu joaca deloc coloana doar montata pe volan ... nu pot sa imi dau seama unde este problema? in capat la bucsa aia alba sau este din volan problema ? daca puteti sa ma ajutati careva cu sfaturi ? ca am demontat-o si momentat sta masina in diagonala in curte . 22 May 2011, 19:24: uite si coloana 22 May 2011, 19:32: poze cu bucsa respectiva ... cred ca se vad urmele uzurii la capete This post has been edited by oves: 22 May 2011, 19:32 Attached thumbnail(s) SP_A0557.jpg ( Size: 63.37k ) Number of downloads: 545 SP_A0559.jpg ( Size: 62.76k ) Number of downloads: 629 SP_A0558.jpg ( Size: 69.88k ) Number of downloads: 599 |
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
fabyan |
![]()
|
Bucsa aia alba e uzata, din cauza ei joaca.
|
--------------------
Renault,
laguna 1 / laguna 3
- HD 07 TZG
|
|
oves |
![]()
|
Bun m-am scos ... am stricat ceva la mufa de frana increcand sa scot coloana si acum nu imi arata frana decat pe stopul de sus (Graba strica treaba )
|
--------------------
renault
megane 3 ST
2009 1.9dci 130 cp
- BH xx xxx
|
|
alexandru_bot |
![]()
|
![]() Laguna lover Group: Members Posts: 516 Joined: 14 March 10 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 2
1998/ motor 1.9 DTI
- MM 38 HIA "Daca ai pierdut continua, daca ai castigat continua....."
|
|
jagib |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 6 January 17 ![]() |
QUOTE(oves @ 22 May 2011, 18:09) mersi mult maine am sa ma apuc sa-l demontez ca vreau sa il duc la rectificat <span class='edit'>22 May 2011, 19:23:</span> Am demontat-o dar in mana nu joaca deloc coloana doar montata pe volan ... nu pot sa imi dau seama unde este problema? in capat la bucsa aia alba sau este din volan problema ? daca puteti sa ma ajutati careva cu sfaturi ? ca am demontat-o si momentat sta masina in diagonala in curte . <span class='edit'>22 May 2011, 19:24:</span> uite si coloana <span class='edit'>22 May 2011, 19:32:</span> poze cu bucsa respectiva ... cred ca se vad urmele uzurii la capete Salut. Incer sa readuc la viata acest topic. Suntem multi posesori de Lagune cu joc in volan. A reusit cineva sa fabrice acele bucsi? Eu intentionez sa achizitionez o coloana de directie din dezmembrari, poate am noroc sa nu aibe joc, dar in cazul in care nici aceea nu i buna, ma gandesc s o desfac si sa incerc repararea axului pe care il voi inlocui. |
--------------------
Renault
Megane 1
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 18:19 |