crash test, fiat 500 vs Q7
![]() ![]() ![]() |
crash test, fiat 500 vs Q7
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
si cu ce incalzesc informatiile astea?
gonea cu x si de dadea cu y...hai sa nu fim ipocriti ca toti am gonit candva cu mai mult decat x si ne-am dat si noi cu un y. ce importanta are cum si unde o facea? si tu ai periclitat poate candva viata cuiva fara sa-ti dai seama, doar ca nu vrei sa realizezi si sa dai fatalitate situatiei acceptand asta. am cunoscut-o pe "domnisoara din q7" si era o tipa adorabila in toate sensurile, dar da, asta nu confera dreptul de a te juca cu viata altora. cam atat si va rog fara comentarii de genul cititorilor de cancan |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
QUOTE(50IMU @ 10 Sep 2008, 00:37) Un fel de atentionare de genul : nu depasiti aiurea si nu mergeti ca nebunii chiar daca aveti ditamai jeepu' suv..etc de peste 50.000 E ca nu se stie....daca intra intr-un logan in care era o familie si cu cei 2 copii ai lor sa zicem?? era jale..Si eu pot sa zic ca am un stil de condus mai ''sportiv'' dar in zona aia nu am depasit nici pe timp de zi...dar puterea masinii si pretul poate te face mai 'rau'...zic si eu..Chiar nu stiu ce te a deranjat in posturile de mai sus ale colegilor.. This post has been edited by MHY: 10 Sep 2008, 08:33 |
--------------------
------
------
------
|
|
50IMU |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 149 Joined: 24 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ce ma deranjeaza este nonsalanta cu care se arunca afirmatii la adresa unora care au murit, da .. pe mana ei care a condus imprudent, nu neg asta.
daca domnisoara din q7 ti-era ruda acum o plangeai, nu te gandeai ca .. doamne fereste sa fi dat peste un logan cu o familie in el sau sa fii ironic spunand ca a picat crash testul versus autocar atlassib. nu vreau sa fac tam tam pe tema asta, sa fim sanatosi si sa avem grija in traifc ![]() |
--------------------
VW
El.Polo.Loco TDI
'09 ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:11 |