Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

crash test, fiat 500 vs Q7

R19/16v
post 9 Sep 2008, 12:21
Post #31

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Pai una la mana era bezna, si a 2a la mana a trecut pe langa mine cu o viteza mult mai mare decat a mea, deci n-aveam cum sa vad daca purta centura sau nu. Asta se intampla la inceputul serii cand don'soara se alega cu un Touareg parca. La intoarcere eu am fost inaintea ei, nu am fost martor la accident.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
50IMU
post 10 Sep 2008, 00:37
Post #32

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

si cu ce incalzesc informatiile astea?

gonea cu x si de dadea cu y...hai sa nu fim ipocriti ca toti am gonit candva cu mai mult decat x si ne-am dat si noi cu un y. ce importanta are cum si unde o facea? si tu ai periclitat poate candva viata cuiva fara sa-ti dai seama, doar ca nu vrei sa realizezi si sa dai fatalitate situatiei acceptand asta.

am cunoscut-o pe "domnisoara din q7" si era o tipa adorabila in toate sensurile, dar da, asta nu confera dreptul de a te juca cu viata altora.
cam atat si va rog fara comentarii de genul cititorilor de cancan

--------------------
VW El.Polo.Loco TDI '09
ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
+
M i h a i
post 10 Sep 2008, 08:33
Post #33

QUOTE(50IMU @ 10 Sep 2008, 00:37)
si cu ce incalzesc informatiile astea?
*

Un fel de atentionare de genul : nu depasiti aiurea si nu mergeti ca nebunii chiar daca aveti ditamai jeepu' suv..etc de peste 50.000 E ca nu se stie....daca intra intr-un logan in care era o familie si cu cei 2 copii ai lor sa zicem?? era jale..Si eu pot sa zic ca am un stil de condus mai ''sportiv'' dar in zona aia nu am depasit nici pe timp de zi...dar puterea masinii si pretul poate te face mai 'rau'...zic si eu..Chiar nu stiu ce te a deranjat in posturile de mai sus ale colegilor..

This post has been edited by MHY: 10 Sep 2008, 08:33

--------------------
------ ------ ------
+
50IMU
post 10 Sep 2008, 12:27
Post #34

Membru

From: Bucuresti

ce ma deranjeaza este nonsalanta cu care se arunca afirmatii la adresa unora care au murit, da .. pe mana ei care a condus imprudent, nu neg asta.
daca domnisoara din q7 ti-era ruda acum o plangeai, nu te gandeai ca .. doamne fereste sa fi dat peste un logan cu o familie in el sau sa fii ironic spunand ca a picat crash testul versus autocar atlassib.

nu vreau sa fac tam tam pe tema asta, sa fim sanatosi si sa avem grija in traifc smile.gif

--------------------
VW El.Polo.Loco TDI '09
ex. Clio 16v '01 . Prima dragoste nu se uita
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 07:11
Dacia