Versiune M2, Cum aflu ce versiune/echipare este masina
![]() ![]() ![]() |
Versiune M2, Cum aflu ce versiune/echipare este masina
Cornell5 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 13 December 21 ![]() |
Attached thumbnail(s) IMG_20211213_174538.jpg ( Size: 327.28k ) Number of downloads: 181 |
||
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
seria limitata volume s-a numit.
Nu ai acces unde am bagat eu seria, la un dealer poate, se numeste ICM. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.384 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Cornell5 |
![]()
|
Mersi 🖐️
Așa da! Acum s a lămurit le am răsfoit. Aia ce zicea Einstein Ea1 și cu Vol1 sunt niște coduri suplimentar nivelului de echipare din baza lor de date, n au treaba cu denumirile pt public. Versiunea se numește din broșura Influence. E exact ce a zis Papa_mulo pe scurt. Influence a fost o serie limitată care are câteva opțiuni peste Authentique Ma bucur ca mai exista încă pasionați activi pe forumuri, Respect 👍 <span class='edit'>14 Dec 2021, 13:06:</span> Chiar dacă am văzut ca se decojeste f urat pielea pe schimbător portiere și volan, recunosc ca acest bej arată f bine, atât cât rezista 🙄 Apropo ! Am văzut unele modele cu navigație. Au venit standard pe vreo versiune gen Privilege lux? Sau a fost o extraopțiune? Plafonul panoramic la fel? Au fost pe Megane prefacelift sau doar pe facelift puse? Pachetul drumuri grele a fost standard pe facelift sau opțional? Am început sa le cam dibui acum : ) This post has been edited by Cornell5: 14 Dec 2021, 13:06 Attached thumbnail(s) cd_navigatie_renault_carminat_harta_938501.jpg ( Size: 18.88k ) Number of downloads: 95 |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.710 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ala de drumuri grele a fost cam standard in romania, navi a fost mereu optionala, poate la initiale sa fi fost standard.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Cornell5 |
![]()
|
înțeleg. Am condus una facelift înainte și mi s a parut f aiurea asa cocoțata
Bine ca n am ales facelift dacă zici ca a venit standard cu pachetu de drumuri nasoale : )) |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
acu in mai bine de 10 ani o fi schimbat cineva arcurile intr-una fara PDG.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 15:20 |