supapa 1.9 dci
![]() ![]() ![]() |
supapa 1.9 dci
anjelian |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 173 Joined: 31 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
depinde ce intelegi tu prin murdar...asteptam poze
|
--------------------
------
------
------
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
denumirea piesei este "volet oprire motor". am si eu problema asta si ma oftica si pe mine uleiul ala care este pe motor. practic sind doar vapori de ulei. am incercat sa etansez cu Gasket rosu dar nu a tinut, iar saptamana trecuta am schimbat garnitura aia de cauciuc si pina acum nu a mai curs. totusi am impresia ca pierde ulei pe linga axul voletului si nu pe linga garnitura.
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
2006, Trabant 601 S de Luxe 1988
|
|
anjelian |
![]()
|
QUOTE(Johnny @ 12 Jan 2010, 10:20) denumirea piesei este "volet oprire motor". am si eu problema asta si ma oftica si pe mine uleiul ala care este pe motor. practic sind doar vapori de ulei. am incercat sa etansez cu Gasket rosu dar nu a tinut, iar saptamana trecuta am schimbat garnitura aia de cauciuc si pina acum nu a mai curs. totusi am impresia ca pierde ulei pe linga axul voletului si nu pe linga garnitura. Exact..si eu cred ca pierde tot pe acolo. Si eu am schimbat garnitura dar deageaba. Stii cumva cat costa piesa aia?Cum ai pus garnitura?(Cu sageata spre interior?) |
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
Johnny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 20 February 04 From: Pitesti ![]() |
garnitura am pus-o asa cum era orientata cea veche, de fapt n-am vazut nici o sageata
![]() |
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@Johnny=piesa cu referinta asta:7701049736 costa la Renault.com 34,67 Euro!
Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
Johnny |
![]()
|
Multumesc "espacern" !
|
--------------------
Renault
Megane Estate 1,9 dci
|
|
anjelian |
![]()
|
A gasit cineva alt "remediu" pentru rezolvarea acestei probleme? In afara de schimbarea piesei cu una noua!
|
--------------------
Renault
Megane II
2006/ 1.9 DCI/ Sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 10:20 |