Parchez unde vor muschii mei
![]() ![]() ![]() |
Parchez unde vor muschii mei
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
foarte tare... Oricum i-a luat masa starada....trotuarul a venit la pachet...
|
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
Muratu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 505 Joined: 25 June 06 ![]() |
Foarte inteligente si comenturile la acesta schita a vietii urbane rommanes!
|
--------------------
Daewoo Hyundai
Tico Accent
0.8SX 1998 2007 1.5 CRDI
- B-##-JSP B-##-SAK
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
asta de la cargus nu avea pe spate scris....? daca va place cum parchez sunati la.....
![]() |
--------------------
--------------
-------------
-------------
- BUCURESTI -------------------------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu, din cauza curieratelor am declarat razboi vecinilor! Eu nu am putut sa parchez masina in fata casei-numai zic de garaj ca aveam si poarta blocata-si acum masina lu' nevastamea esta parcata fix in poarta lor de acces! Sa vedem ce o sa iasa!
Mentionez ca la ei niciodata nu e poarta blocata! Blocheaza doar la casa de vis-a-vis! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
daniel_renault |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 11 November 08 From: TG-MURE$ ![]() |
misto
|
--------------------
renault megane
renault megane
2000 Hatchback..1.6.16v-107
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Asta face cinste firmei,bun baiat.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(Solon @ 18 Dec 2008, 16:22) Eu, din cauza curieratelor am declarat razboi vecinilor! Eu nu am putut sa parchez masina in fata casei-numai zic de garaj ca aveam si poarta blocata-si acum masina lu' nevastamea esta parcata fix in poarta lor de acces! Sa vedem ce o sa iasa! Mentionez ca la ei niciodata nu e poarta blocata! Blocheaza doar la casa de vis-a-vis! sincer eu mas preface ca am scapat poarta garajului in masina lui ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(Solon @ 19 Dec 2008, 00:22) Eu nu am putut sa parchez masina in fata casei-numai zic de garaj ca aveam si poarta blocata-si acum masina lu' nevastamea esta parcata fix in poarta lor de acces! 112? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ar trebui trimis filmuletul sefilor de la cargus. poate il sanctioneaza pe individ.
Off topic dar in legatura cu parcarile: Ieri seara un nene mai in varsta cu un ford focus model nou si foarte ingrijit a parcat la un supermarket chiar langa intrare, in zona unde se scot carucioarele. Ma uitat insistent si dezaprobator la el cand parca si cand s-a dat jos i-am zis ca e nesimtire sa parcheze acolo atata timp cat sunt suficiente locuri in parcare. La care el imi zice ca parcheaza unde vrea si ca sa merg pe langa masina ca e loc. L-am intrebat daca are casco si daca l-ar deranja cumva daca ii apare vreo urma de cheie bine aplicata sau de carucior pe masina. A bombanit ceva si a intrat grabit in magazin. L-am vazut apoi alergand ca disperatul printre rafturi. Eu nu l-am inteles. Pentru 15 secunde cat a economisit (asta in eventualitatea in care se grabea) parcand in gura magazinului si nu in locurile marcate din parcare ... |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Sa mai animam un pic p-aci:
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
lasa ca si ailalti 3 sunt bolovani rau. In loc sa se dea la o partea ala cu mini cooper sa treaca aia 2 dupa care si el... stateau ca prostii si se uitau unii la alti
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
mene |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 22 March 08 From: Bucuresti ![]() |
numai la noi poti intalnii asemenea specimene
![]() |
--------------------
renault
clio 3
2006 1.6 16v
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ala cu Mini-ul nu se dadea inapoi nici mort! Ba,ce ambitii mai are si romanul! Uneori mi se pare ca nu mai gaseste marsarierul si sta ca boul si vrea doar inainte!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Animalul ala ar trebui sa plateasca asa:
1. in materie rutiera: amenda (cea mai mare posibila in limitele legii, care insa mi-e teama ca-i mult prea mica) 2. aici devine interesant: in civil: 2.1. stationarea tramvaielor (cel din fata nu-si poate face traseul si incurca si altele samd) 2.2. timpul persoanelor care au fost impiedicate etc etc. 3. daca exista legislatie: pentru crearea de pericole in traficul rutier (pentru calea ferata exista articole corespunzatoare in penal, exista si pentru domeniul rutier?) Adica pe romaneste: ar trebui sa plateasca asa pretul a vreo citeva masini, ca sa invete minte -el si altii ca el. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
La ei in Ilfov nu circula tramvaie...
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
eu stiam ca blocarea strazii se pedepseste cu dosar penal. Ala merita si o bataie pe langa dosar.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Mi-ai luat vorba din gura cu bataia.Chiar nu stiu cum pot exista asemenea specimene,care dupa ce mai sunt cum sunt,se mai pun si in poteca.Auzi la el"de smeker".Si o bataie buna ar merita si cei ce l-au educat,adica parintii.
Insa cum naiba se gandesc sa parcheze pe linia de tramvai?Eu inteleg ca nu-s locuri de parcare,dar daca toata lumea ar parca asa..... |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
de smecher... vai de capul lui...macar daca ziceai ca are cine stie ce in dotare.... mari prosti sunt unii..... asa este si vara in mamaia.... mai ales langa clubul bamboo daca stiti... vine omul cu lamborghini sau ferrari ... o pune fix pe banda 1 o lasa pe avarii... o armeaza si se duce in club unde sta pana dimineata fara sa ii pese ca masina lui incurca cu ceva.... asta sambata seara cand in mamaia este infernal de mers pe 2 benzin... dar mai ales pe 1 banda... cine a fost sambata seara prin statiune stie de ce zic.... si asta nu se intampla daor intr-o zi prin intamplare ci in fiecare zi caci eu trec de la munca si vad tot felul de meseriasi .... iar cand coboara din club il astepta politia... omul scoate banu il da la politisti si fecare pleaca linistit in treaba lui.... Traim in romania, si asta ne ocupa tot timpul!!!
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Muschii lui minte nu are.
Daca eram in alta tara era de ajuns filmuletu asta sa plateasca.Bine ca banuiesc ca nu s-a obosit nimeni sa-l arate politiei decat sa-l puna pe net. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Bine si eu daca ma duc la Politie, cu 2 martori dupa mine, sa spun ca X a depasit coloana la semafor si s-a pus in fata mea, tu cam ce crezi ca zic politistii ? Ori ma ia vreunu la misto, ori ma trimite la plimbare. Toti sunt niste "hahalere".
Si intr-o tara de hahalere, mai traiesc si cativa prosti civilizati, care se prostesc si ei cu timpul si devin hahalere. |
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Pai probabil ca nu prea au ce sa le faca si daca ar avea...apoi se contesta si individu castiga...si politistii primesc cel putin o bila neagra.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
andu, acum nu ca as avea o incredere deplina in judecata unui politist, dar parca nu mi se pare normal sa te poti duce cu 2 martori (a se citi prieteni) la politie sa spui de x ca a facut y si asta sa rezulte un permis suspendat, ca intr-o tara fara frica de lege, oricine ar putea face asta din orice motiv. Lasa, mai bine asa cum e...
Poti spune ce vrei despre politisti, dar romanul de rand e un personaj mult, mult mai "de temut" in astfel de situatii... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 14:38 |