Incarcarea paginilor!, Sucks! or do they?
![]() ![]() ![]() |
Incarcarea paginilor!, Sucks! or do they?
mark`` |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Asa patesc si eu cand intru de la munca, de acasa merge bine.
|
--------------------
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Folositi cu incredere Firefox + Ad Block Plus. Problema pare a fi de la reclame, nu de la site.
|
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.730 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Alta solutie? (ca deja am firefox+adblock plus
![]() |
--------------------
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 25 Jun 2008, 14:19) QUOTE(BZN @ 25 Jun 2008, 19:20) Si eu patesc acelasi lucru..., celelalte site-uri sunt OK, de ce oare? Daca folosesc un alt PC/ alta retea, merge insa perfect. La mine nu mai exista problema, acum merge OK. Folosesc IE... This post has been edited by BZN: 30 Jun 2008, 18:55 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
- AGXXMAV / AGXXVAB
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
ffffffffffffffffff greu e putin spus.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
La mine merge f. bine
Firefox 3 cu addblock |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Eu, satul de atatea programele ajutatoare, am facut asta :
C:\Windows\System32\Drivers\Etc\hosts Am editat fisierul Hosts cu notepad si am adaugat : 127.0.0.1 ads.romaniantourism.com 127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com Acum se misca mai bine, la mine incarca cam 90% si se bloca la reclame. ...... Cu placere This post has been edited by logan1.5dci: 10 Jul 2008, 10:17 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Jul 2008, 10:23) Mai degrabă adblock (simplu, nu adblock plus) , așa cum spune și kluas. La care se poate adăuga și No Script și alegi scripturile care dorești să ruleze de pe pagina respectivă. Am încercat și eu adblock plus și am avut ceva probleme cu el. De când folosesc adblock (simplu, nu plus) nu mai am probleme. |
--------------------
.
.
.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(klaus @ 10 Jul 2008, 10:23) Aici, Firefox 3 cu adblock plus QUOTE(logan1.5dci @ 10 Jul 2008, 11:10) Eu, satul de atatea programele ajutatoare, am facut asta : C:\Windows\System32\Drivers\Etc\hosts Am editat fisierul Hosts cu notepad si am adaugat : 127.0.0.1 ads.romaniantourism.com 127.0.0.1 pagead2.googlesyndication.com Acum se misca mai bine, la mine incarca cam 90% si se bloca la reclame. ...... Cu placere Trebuie restart? QUOTE(Lostboy @ 10 Jul 2008, 11:22) Mai degrabă adblock (simplu, nu adblock plus) , așa cum spune și klaus. La care se poate adăuga și No Script și alegi scripturile care dorești să ruleze de pe pagina respectivă. Am încercat și eu adblock plus și am avut ceva probleme cu el. De când folosesc adblock (simplu, nu plus) nu mai am probleme. Problema e de ping, cel puțin aseară avea rateuri uriașe. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Nu , doar inchizi si redeschizi browserul, si de fapt nici aia nu trebuie.
This post has been edited by logan1.5dci: 10 Jul 2008, 10:50 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
Nu Există Informații
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Intr-adevar, azi am facut si eu 13-14 langa monitor, in repetate randuri, din motive de bad request si d-alea... so wazaaaaaaaap?
This post has been edited by klaus: 17 Jul 2008, 08:49 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Si la mine a fost un moment de cadere a forumului, de aprox. 10 min. Nu-i problema.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:56 |