Caseta de directie sau bieleta, Legatura prin filet defecta?!
![]() ![]() ![]() |
Caseta de directie sau bieleta, Legatura prin filet defecta?!
vepman_ro |
![]()
|
||
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Nu prea cred ca avea cum sa intre apa de una singura.
2. Poate ca bieleta originala ar fi fost mai moale decat cremaliera, dar la una d-asta "sub patent"... cine sa mai stie? Verifica filetul din interiorul cremalierei cu un surub potrivit (atentie la pas!) Eu, personal, n-am auzit niciodata de o asemenea situatie... Daca ajungi sa cumperi o caseta "noua", uite-te la stratul de crom de pe cremaliera. Trebuie sa fie impecabil! In cel mai rau caz are voie sa prezinte urme de frecare pe lungimea sa. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Oky mersi frumos ! ams a tin cont de parerile voastre ...
|
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
vepman_ro |
![]()
|
Am rezolvat problema cu caseta de directie ..ams chimbat-o ...arata sub o forma acceptabil a. Ideea este ca ama juns la problema : doua ture stanga si doar o tura jumatate in dreapta . Ideea ca nu asta ar fi problema ci in cazul; in care duc la maxim stanga ( 2 ture) incepe planetara si bate. In cazul in care aduc rotile drepte volanul este drept .
Ma intrebd e unde o fi ? oare la montarea pinionului pe cremaliera baietii sa fiomis spre stanga cativa dinti ? Am dreptate ? Daca incerc sa aduc din bielete imi permite lungimea filetului ? axul canelat de la volan imi permite sa il readuc apoi pe pozitie dreapta ( spitele sa le aduc in pozitie normala ) . |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
1. Imperativ fa geometria!
2. Axul canelat iti permite sa plimbi volanul cam in orice pozitie vrei tu - sunt multe caneluri. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vepman_ro |
![]()
|
Mersi frumos R19.
S-a rezolvat prin intermediul unei "geometrii " . A fost nevoie sa se umble la directie si la repozitionarea volanului . Acum totul mi se pare in regula , nu mai bate planetara stanga ( ce este drept nu a batut de 2 ori ) fiind foarte atent sa nu rotesc excesiv, la vremea respectiva volanul . Acum am o tura si 3/4 stanga si identic dreapta ..este normal ? oare voi cate aveti ? 2 ture complete stanga 2 dreapta ? This post has been edited by vepman_ro: 21 Jul 2008, 21:48 |
--------------------
Renault
- IF-80-VEP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 05:54 |