Ventilator aeroterma, merge numai dimineata timp de 2 minute maxim
![]() ![]() ![]() |
Ventilator aeroterma, merge numai dimineata timp de 2 minute maxim
buric.lucian |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 28 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Renault Laguna II 2.0i
2006
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Hm
![]() ![]() Dar nu stiu sa te ajut... |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
buric.lucian |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 28 Aug 2009, 12:57) deci mai are cineva ca a mea.. ma bucur sper sa ma si ajute cineva 29 Aug 2009, 09:05: Chiar nu poate nimeni sa-mi dea un sfat.... ![]() This post has been edited by buric.lucian: 29 Aug 2009, 09:05 |
--------------------
Renault
Renault Laguna II 2.0i
2006
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Salut Lucian
Sa inteleg ca 19-le tau e faza 1 nu????? Din cat se poate observa cred ca este pus dupa iesirea din fabrica a masinii acea instalatie de A.C. De unde esti?????? Problema ta sigur este din motorasul ventilatorului de bord,ori s-a ars ori s-a blocat pe ax elicea motorasului. Lasa-mi te rog un nr de cosmote aici si te voi suna eu. |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
buric.lucian |
![]()
|
sal tomas.
nu am cosmote. dar hai sa vb pe mes. eu am bagat deja id-ul tau. sau daca ai un fix ceva? |
--------------------
Renault
Renault Laguna II 2.0i
2006
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Ti-am trimis mobilul pe PM
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
tazmaniandevil |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 21 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca primul pas ar fi verificarea mufei de alimentare/control a aerotermei. Al doilea ar fi curatarea aerotermei, poate a intrat un gunoi sau ceva, frunze etc, intre pale si de aici zgomotul ca de spite de bicicleta.
succes! |
--------------------
Renault
19 Chamade
1990 (L532, C3J-710, JB1023)
- B 82 CEM
|
|
alex.x |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 10 June 08 From: Suceava ![]() |
am si eu o problema tot cu aeroterma .... la mine nu mai merge deloc, am demontat/o pusa pe baterie direct merge, in bord contactele sunt bune am verificat .. poate stiti daca are vreun releu ceva sau siguranta in afara de cea din panoul din dreapta soferului
|
--------------------
renault
19 1.8i
1993
|
|
renault19tse |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
este rezistenta din motorul ventilatorului, cea care regleaza viteza ventilatorului.
|
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |