Asiguratorul FATA, ce stiti despre el?.......
![]() ![]() ![]() |
Asiguratorul FATA, ce stiti despre el?.......
Christu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|||
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles! Incurajator daca nu ii stie nimeni!
![]() ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu personal ma feresc de aceste "firme" de asigurari foarte "cunoscute" pt. ca daca ai necazuri ...totdeauna ai probeleme cu ei..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cel mai nasol ar fi faci beleaua si dupa aia sa inceapa ca aia nu se deconteaza, aia nu se deconteaza!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
FATA Asigurari este membra a grupului Generali
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Eu lucrez cu Fata, am avut o super oferta pentru masina din semnatura, plata in 4 rate, Full-CASCO, fara franciza si cu asigurare si reparatie si in cazul in care altcineva conduce automobilul
![]() Foarte multumit, au lucrat excelent. Am avut nevoie de ei, imediat au rezolvat actele. Nota 10 din partea mea ![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Christu |
![]()
|
Asta am vazut si eu, se misca repede, exemplar si au oferte foarte bune.
Dar hai sa nu ne extaziem pana nu vedem cum se misca in cazul decontarii unei daune! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Am decontat eu o dauna, am avut de inlocuit fara, bandouri, una-alta. Domnul de la ei e super ok, eu sunt multumit.
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Christu |
![]()
|
Eram aseara la sectia de politie 21 daune si accidente usoare - ditamai bannerul cu asiguratorul FATA!
![]() Va mai tin la curent dupa ce am prima vopsire la loganul maica-mii cu decontare de la ei! ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Inseamna ca sunt proaspat intrati pe piata si isi fac reclama!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
andreis |
![]()
|
Am fost ferit, nu stiu. Sper sa nu se intample asa ceva
![]() |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 15:49 |