Probleme geam fata megane
![]() ![]() ![]() |
Probleme geam fata megane
Mircea_C20 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
1.9dTi (88kw / 250Nm CHIP) 2001
|
|||
Alecsutu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 August 09 ![]() |
Am vazut niste fete de usi date jos de la unul lovit. Nu iti recomand sa incerci au niste cleme din plastic.
Defectiunea ta pare minora mai bine incearca la un service. |
--------------------
Renault
Megane
2007/M/LMIR
|
|
Roby_B |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 45 Joined: 21 March 09 ![]() |
Mircea, vezi ca sunt pe forum mai multe topicuri legate de probleme cu macaraua electrica, inclusiv poze si procedura de demontare a fetei de usa.
Foloseste functia search: http://www.reno.ro/index.php?showtopic=75319&hl= http://www.reno.ro/index.php?showtopic=108770&hl= si mai sunt si altele ... In principiu nu e foarte greu sa desfaci fata de usa. Eu m-am descurcat singur, si nu sunt foarte "meserias". Ideea e ca in felul asta poti identifica in principiu problema cu geamul tau, fara sa te duci neaparat la service. Succes! |
--------------------
Renault
Megane Break 1,9 dCi
2003
|
|
Mircea_C20 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 15 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu imi faceam probleme de cum sa desfac fata de usa, pt ca am mai desfacut-o si de alte 5-6 ori, problema era, ca nu stiu la ce sa ma astept la macara, nu prea am inteles mecanismul cum functioneaza si vroiam mai mult o schema ceva, dar mai clara si mai mare pt ca cea din link este mica si nu imi dau seama cum sta treaba. Deci daca mai aveti acea schema marita as fi foarte fericit. O seara placuta ! |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Vezi ca e si un tutorial cu demontare macara.
|
--------------------
Renault
Renault Laguna 1 GrandTour
1998/Concorde Daca dragoste nu e, nimic nu e. M.Preda
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Mircea_C20 |
![]()
|
Salut, s-a remediat problema, pe scurt, s-a rupt o clema de ghidaj de la geam, cea care culiseaza in cheder. rezolvarea a fost relativ simpla, am gasit in fata de usa clema si am lipit-o. acum e totul roz din nou
![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
Dodone |
![]()
|
![]() membru invidios pe trade mark-ul lui semit (tanti moderatoreasa) Group: Members Posts: 2.134 Joined: 21 May 05 From: Timisoara ![]() |
Cu ce adeziv ai lipit clema ?
|
--------------------
Renault
Nu sunt de acord cu nici un cuvant din ceea ce spui dar mi-as da viata pentru dreptul tau de a vorbi Voltaire |
|
Mircea_C20 |
![]()
|
l-am cumpart de la un super marchet, era cel mai scump, vreo 10ron. o solutie ceva mai consistenta, dar a prins super bine. tine de atunci ff bine.
l-am gasit : Loctite super bond power ![]() |
--------------------
Renault
Megane Clasic
- B 70 MRC
|
|
Dodone |
![]()
|
Merci.
![]() |
--------------------
Renault
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 14:06 |