Benzinariile Petrom
![]() ![]() ![]() |
Benzinariile Petrom
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Daca se incadreaza in normele legale... nu ai ce sa faci.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
boozywoozy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 18 August 06 From: galati ![]() |
fratilor de patit cu acest petrom sunt patit cam de 40 lei aratati la pompa pe ecran,teoretic,caci in rezervor nu a intrat nici macar umbra de combustibil.Vina e a mea deoarece in graba nu am mai luat bonul fiscal de la casa multumindu-ma sa fiu corect si sa platesc marfa...la casa si lasandu-mi-se bonul pe tejghea...
Pe langa faptul ca are combustibili jalnici care-ti strica motorul mai ia si banii aiurea de la oameni ca apoi sa dea vina pe "verificarea metrologica"...Nu stiu la cat timp se face aceasta verificare insa cred ca asa cum noi suntem "obligati" sa ne facem reviziile la 10-15-30k km asa ar trebui verificate si pompele metrologic,la cantitatea de combustibil trecuta prin ele... |
--------------------
ex renault
laguna 2
- gl 41 nyk
2002 1.9 dci dynamique
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
Nustiu ce sa mai cred dar din ce se spune aici (forumisti nostri)ori lucreaza la petrom, ori sunt toba de carte,ori tin cu "ursu'' ,ori intradevar au toti dreptate
|
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Hmm, sa vedem... ce-ar fi bun pentru spalat imaginea patata in urma amenzii pentru spam si amenintarile cu judecata (idioate de altfel) in stanga si-n dreapta? Stim! "Fapti buni pintru popor si domnu' Iulian cu clontu' mare la tilivizor".
Prestigioasa casa de avocatura in prestigiosul Cancan. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
QUOTE(hellcat @ 15 Jul 2008, 22:31) 1-2 litri la 70 o pot incadra si la diferenta de umplere a rezervorului. Eu bag motorina pana la prima oprire a pompei si nici macar nu stau sa bag de la aceeasi pompa, fac asta doar de curiozitate, nu am vrut sa demonstrez nimic. |
--------------------
Renault
Laguna
- NT-97-SLR
Initiale 2002 Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Raspuns Renault:
"Componenta circuitului de carburant al modelului Logan cuprinde rezervorul de benzina, conducte de benzina si gura de umplere. Capacitatea utilizabila a rezervorului de carburant este de 50-52 litri. La alimentarea cu carburant, umplerea se considera incheiata la a doua declansare a pistoletului, pentru o instalatie corect reglata, ceea ce inseamna un volum de 50-52 litri." |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Jul 2008, 22:10) 1.De ce aceasta marje de eroare e decat intr-un sens? 2.Sunt de acord ca nu se poate trage nicio concluzie din faptul ca au incaput peste 50 de L in rezervorul de Logan, intrucat acesta are un volum mai mare destinat vaporilor sau eventualelor dilatari ale combustibilului. 3.Nu are nicio relevanta in discutie faptul ca pe conductele masinii intra 2-3 litri, intrucat aceste conducte SUNT DEJA PLINE. Daca am vorbi de o masina scoasa din uzina FARA PIC DE CARBURANT ar avea sens, dar asa... 4.Nu cred ca cei de la statiile de benzina "fura pe fata", e totusi un control si pe la ei, poate cb masinii indica mai putin, cine stie... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pentru mai proaspetii membrii ai fosumului, plin de dorinta de a acuza habar neavand ce vorbesc (pe romana: pentru robyvol33), propun un exercitiu de citire a unui topic cum ar fi http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=16443
Dupa care, cu acuzele in gat, sa si le bage in ... unde vor. PS: topicul e din 2005, stiu, e o perioada in care unii nici nu aveau carnet de conducere, d-apai sa stie si ce e aia o masina. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
robyvol33 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 5 May 07 ![]() |
pentru ( "Desi pare, nu lucrez la Dacia") esti mare domne' da' tata cu pietre .....cum zcea ISUS ,ce sa-ti fac domne' daca te-ai nascut mai devreme???!!
Si apropo era doar o precizare nu acuze ![]() ![]() te salut si te respect(doar ca moderator) |
--------------------
opel astra 1.7cdti
ex.dacia supernova 1.4
2001 Urasc trufia,minciuna si prostia
|
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Putin off-topic, dar in tonul discutiei despre Petrom, si eu am renuntat la a mai alimenta vreodata de la ei, din cauza acestei mici probleme: alimentez in mod normal Mol Euro 4, consum mediu 5.2. Pe perioada promotiei cu mingile, am alimentat doar Petrom, Sprint Diesel cred ca ii zice echivalentului Euro4 Mol. Consum 5.4. Si vorbesc de aceleasi conditii de utilizare, aceleasi trasee zilnice, si o durata de utilizare a Petrom de aprox 2 luni, 2 luni jumate, adica vreo 7000km in care nu am resetat CB, deci a avut timp sa se "aseze". Chiar sunt curios, voi ati vazut diferente de consum ca urmare a alimentarii de la benzinarii diferite?
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, cand am schimbat Rompetrol pe OMV, pentru 3 plinuri am avut consum ceva mai mare, fara diferenta de performanta.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 15 Jul 2008, 19:57) Producatorul mentioneaza in manualul de utilizare: - pag. 1.47 manual de utilizare Nu zice nimic de capacitatea maxima si nici de capacitatea absoluta. E o capacitate "utilizabila" si este "aproximativa". la c-max-ul meu producatorul a declarat capacitatea de 53l pt motoarele pe motorina, iar desteptii de la rar au trecut pe talon 55 ![]() |
-------------------- |
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Si eu am bagat de la OMV 55 L intr-un Logan ...si? Nu e concludenta faza, oricum adevarul e ca am cam ingesuit-o cu picioarele deoarece plecam la drum lung si nu am avut chef sa mai opresc la alta benzinarie, pompa s-a oprit mai din timp dar eu am insistat, stiu ca nu e cam in regul sa faci lucru asta dar daca a intrat era bine venita
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
hornedfiend |
![]()
|
nimeni Group: Members Posts: 249 Joined: 26 May 07 ![]() |
Eu unul alimentez de vreo 3 luni numai de la Petrom iar de o luna am bagat 95 din motive financiare si pot sa spun ca e absolut ok masina, ce-i drept e ceva mai lenesa acum dar na...ce pretentii sa am. Intr-un cuvant sunt multumit de calitatea petrom la banii care-i cer pe benzina aia.
|
--------------------
Renault
Clio 3 1.6 16V
2007 Exception
|
|
Forestman |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 25 August 06 From: Suceava ![]() |
La PETROMV am alimentat la vreo 2-3 Km dupa ce s-a aprins beculetul rosu cu 67 litri. Cel ce a facut alimentarea a pus motorina pana'n "buza".
|
--------------------
Dacia
Logan 1.5dci
2006, Ambiance; Ford Ka; MIO A501
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Iete ce zic unii ca stire de prin tari cu "apa calda":
STIRE |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am auzit pe unii pe aici zicand ca numai furtunul pompei fura vreo 2 litri, atunci cum explicati ca daca pui 2 litri intr-un recipient de 2 litri platesti doar 2 litri si nu 4 ????
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
nu numai petrom... am bagat in canistra de 5 L (ce in caz de urgenta) suma exacta de 6.20 Litrii... si sa nu imi spuna nimeni ca acea canistra pana in gat are 6 litri jumatate... am testat-o apoi cu un bidon de apa plata si are 5.20 Litrii... ei bine unde este litrul ala in plus ? ca sa stie lumea Statiile la care au aparut asa pe canistra sunt MOL Aparatorii patriei si OMV Big berceni, maine ii fac plinul si o sa fac tamtam daca apare o suma incredibila pe ceas
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mai degraba e mai clara treaba la canistra, asa cum o prezinta CriSTI68 decat cea la rezervor pe care o prezinta "avocatul" respectiv. Insa totusi chiar sa indice cu mai mult de 20% pompa aia eu as avea indoieli, fie ea si supermasluita.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
treaba asta am observat-o cu un coleg de munca, luam benzina in canistra si el striga la mine "Vezi ca este de 5 Litrii" abia depasisem 5 Litrii si am vrut sa vad cam cat se duce pompa, aceeasi treaba am repetat-o si la OMV la fel, apoi cu instrumente de masura am testat capacitatea canistrei cu pricina
|
--------------------
Dacia
Logan
- EDH
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Fery_ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 393 Joined: 17 January 07 From: DEVA ![]() |
fie vorba intr-e noi dar cred ca sa crezi ca intra 15 litri pe "tevi" e o mare prostie
am un renault 21 de 19 ani cu motor de 1.8 toata instalatia de la rezervor-rampa de injectie plina si pe unde o mai curge benzina nu incape mai mult de 1.5-2 litri de benzina 2 furtune de benzina de vre-o 50mm diametru de la rezervor la motor +dimensiunea pompei de benzina+rampa de injectie in care incap sa zic 0.5 litri sistemu de alimentare la un logan pe benzina e aproape la fel deci ca suntem furati nu e o probabilitate ............am facut plinul in rezervorul masinii de 63L dupa carte si am reusit sa bag 74L si nu era pana in gura suces la dom' avocat cu ancheta!!! |
--------------------
Renault
21
- HD75LEX
GTS-1989 1721MPI 69kw
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 23 Jul 2008, 20:32) treaba asta am observat-o cu un coleg de munca, luam benzina in canistra si el striga la mine "Vezi ca este de 5 Litrii" abia depasisem 5 Litrii si am vrut sa vad cam cat se duce pompa, aceeasi treaba am repetat-o si la OMV la fel, apoi cu instrumente de masura am testat capacitatea canistrei cu pricina Reclama la ANPC. Vei primi raspuns scris cu ce s-a intamplat. Baietii chiar isi fac treaba. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
- B.00.XXX
2008 It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Oricum ar fi, petromu` fura... eu am alimentat de la ei si am avut apa in benzina... (cert este ca s-a intaplat doar odata) pana sa bag "minunata benzina magica" mai alimentasem, dar nu era asa, sa nu mai zic de performanta benzinei 95 petrom (jalnica) fata de 95 OMV sau Rompetrol... Si se mai si PRIVATIZEAZA
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
nlu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 20 February 07 ![]() |
ANPC-institutie care functioneaza formal sa ia ochii comunitatii europene si omului de rand caruia trebuie sa i se justifice impozitul si sa zica la randul lui ca este protejat de stat.
Atata tantam pe o chestie care se intampla si in cea mai puturoasa piata din Romania cand cumperi un kg de cartofi sau orice altceva care este vrac.(reclamatie merge facuta si la politie ca asta se numeste furt). Iubesc Romanica, arunci o pietricica intr-o baltoaca si se face tsunami ![]() ![]() ![]() This post has been edited by nlu: 23 Jul 2008, 22:27 |
--------------------
Renault
Megane sedane Expression 1.6 16v 2007
Megane IV estate 1,3 tce 140/2019
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(CriSTI68 @ 23 Jul 2008, 20:32) treaba asta am observat-o cu un coleg de munca, luam benzina in canistra si el striga la mine "Vezi ca este de 5 Litrii" abia depasisem 5 Litrii si am vrut sa vad cam cat se duce pompa, aceeasi treaba am repetat-o si la OMV la fel, apoi cu instrumente de masura am testat capacitatea canistrei cu pricina Era de plastic sau tabla ? Ca daca era de plastic si mai era si veche sigur s-a umflat de la cat combustibil a mai stat prin ea. |
--------------------
-
-
-
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Ok, daca la benzina se poate spune ca poate ramane combustibil pe tevi/conducte atunci nu mai este cazul sa discutam despre asta la GPL pt ca are tevile cat creionul. Am patit si eu o faza similara la Lukoil-Otopeni, unde am bagat in rezervor de 32L, 42L, si mai aveam ceva in el, am chemat politia, plangere, pv, semnaturi, martori etc., ce s-a rezolvat ?! NIMIC ! Am platit, am plecat si cam atat.....
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 19:34 |