cost schimbare kit ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
cost schimbare kit ambreiaj
florina.ruji |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 June 13 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Initiale
2002 1.9 dci
- TM 66 DJD
|
|||
s_ionut01 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 8 November 10 ![]() |
din pacate sant in celalalt colt al tari constanta
6 Jul 2013, 17:23: oricum sant in dubi ca pentru pentru venitul meu inseamna cava (7-8luni sa nu imi mai iau nimic_ ![]() This post has been edited by s_ionut01: 6 Jul 2013, 17:23 |
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
florina.ruji |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 30 June 13 ![]() |
asta e. daca nu ai bani zic sa iei una second.
dar daca pica si aia, atunci sa vezi pierzi si banii care i-ai dat pe piese, si manopera. la fel de bine poate sa merga si cu volanta second hand mult si bine |
--------------------
Renault
Laguna Initiale
2002 1.9 dci
- TM 66 DJD
|
|
s_ionut01 |
![]()
|
de avut ii am dar parca nu imi vine sa ii dau pe toti in laguna asta dar nici sa arunc bani pe alte vechituri cred ca ma-m hotarit pe nou oricum pana luni am timp sa iau o decizie
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
salut ce tip de ambreaj e k pt laguna , cine ce si a pus firma exedy, valeo, ktm germani , nexus ,luk ? nush ce sa pun
![]() 7 Jul 2013, 11:28: up ![]() This post has been edited by daniLaguna2: 7 Jul 2013, 11:28 |
--------------------
renault
laguna2
2003
- B-200-DNI dni[COLOR=blue][SIZE=7]
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
-Ar mai fi o smekerie sa ne unim mai multi cumparam una pt piese si fiecare isi ia ce are nevoie...sau sa-ti ei una singur pentru piese, cat mai accesorizata, variante sunt multe, daca stai sa faci un calcul cu ce trebuie sa cheltuiesti pentru masina ta acum, ai iesii mai bine cu una sh...
-Eu am pus LUK, sunt multumit la cat de utilizat este ambreiajul meu (taxi), acum sa vedem cat duce, sunt tot felul de discutii cu privire la originea pieselor de firma.... -Volanta nu am schimbato pana acum...daca nu o fortez in acceleratii aberante,ar trebui sa ma mai tina(acum am 330k km) This post has been edited by adrian_74: 7 Jul 2013, 12:51 |
--------------------
renault
laguna2
expression2003
- b545hnj 1,9dci galben 270k km, sunt in crestere!
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 809 Joined: 30 January 11 From: bucuresti ![]() |
eu am cam 300 mii si nush daca sa schimbat volanta ca pana la 175 mii a rulat afara si la 145 mii am vaut ca sa schimbat rulment si ambreaj .. acum nush ce si cum eu am luato la 260 mii
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
up menopera ......ceva in bucuresti pe schimb ambreaj.....
![]() ![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
gata, am schimbat kit ambreaj valeo 629 pret , si rulment presiune valeo 346 pret , manopera 400 ron , total 1375.. si un burduf planetra...
![]() ![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
s_ionut01 |
![]()
|
chit ambreaj 700ron valeo,rulmentul 260ron ,mana de lucru 240ron e bine la clasa ei
|
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
adrian_74 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.296 Joined: 25 May 10 From: Bucuresti ![]() |
@s_ionut01-e bine la manopera ,spune si unde,iar piesele sunt din magazin sau ai pe cineva care te-a ajutat sa scapi de tva sau fara adaos...?
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
|
|
s_ionut01 |
![]()
|
servisul e la intrarea in medgidia iar piesele sant comandate de la furnizori servisului
ori cum la manopera e cel mai ieftin din tot jud.Constanta |
--------------------
renault
laguna 2
2003 , 1,9dci 79kw
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
Salut ,
Va pot ajuta cu preturi foarte bune la piese direct de la producator si ca exemplu : Kit ambreiaj : Valeo 500 lei WestLake : 335 lei Rulment : Valeo : 180 lei LUK : 233 lei Volanta : LUK : 2978 lei De asemenea va pot oferi orice piesa pentru orice tip de masina, atat pe origine cat si after market. Preturile sunt cu tot cu TVA |
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
daniLaguna2 |
![]()
|
acum depinde si de masina ca nu toate lagunele sunt la fel cu codul de fabrica .... la mine cu 5 trepte sunt mai scumpe ,ex: rulment presiune etc .... am volanta cu masa simpla......
![]() |
--------------------
renault
laguna2
2003
|
|
bogdan.stavar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.226 Joined: 24 April 10 From: Braila ![]() |
Preturile de mai sus sunt pentru piesele cumparat de cei 2 colegi pentru masinile din semnatura lor. Pentru orice alte piese (si alte marci) va stau la dispozitie id mess : bogdan.stavar
|
--------------------
Renault
Laguna II
2005 / Initiale Paris / 2.2 DCI Cutie Automata
|
|
pandurughgh1gj |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 March 13 ![]() |
Salut!Începe să patineze ambreiajul,adică ține sus.Laguna 2, 1,9 dci are ambreiaj cu masă dublă?Nu cred că se poate regla.Trebuie schimbat kitul complet sau doar disc ,rulment presiune/
|
--------------------
renault
laguna 2 dinamique
2003 ,1,9 dci
- GJ 16 SAS
|
|
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
QUOTE(pandurughgh1gj @ 11 Aug 2013, 17:50) Salut!Începe să patineze ambreiajul,adică ține sus.Laguna 2, 1,9 dci are ambreiaj cu masă dublă?Nu cred că se poate regla.Trebuie schimbat kitul complet sau doar disc ,rulment presiune/ Daca esti din constanta este unu mitica ( nu service ) am vazut ca repara volante cu masa dubla ... eu am schimbat-o pe a mea am pus-o noua . dupa am vazut ca se pot repara ... asta e acum am dat 4200 parca pe toate balariile ... volanta kit rulment ..cu manopera eu zic aca nu se merita eu am avut bani atunci si aveam nevoie de masina . mai bine o repari si o mariti ... |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
Cea mai stupida idee ! sa repari masina si sa o vinzi ! De ce sa o mai vinzi dupa ce o repari?
de ce sa nu ti masina mai ales ca ii cunosti problemele? mai bine iei alta care nu stii ce bube ascunse are? |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
orhan87 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 30 September 11 ![]() |
QUOTE(postasu @ 12 Aug 2013, 15:56) Cea mai stupida idee ! sa repari masina si sa o vinzi ! De ce sa o mai vinzi dupa ce o repari? de ce sa nu ti masina mai ales ca ii cunosti problemele? mai bine iei alta care nu stii ce bube ascunse are? Ca sa schimbi volanta unde costa 3000 ( si aici trebuiesc schimbate si kitul si rulmentul altfel se strica stiu din propria experienta dupa 6 luni pac ) una e sa dai pe reparatie 300 400 ron te mai tine inca ceva timp dar pana la urma o sa cedeze ... si acum lagunele s-au depreciat ... trebuie sa te gandesti poate omu nu are bani sa dea 1000 euro pentru volanta . |
--------------------
Renault
Laguna 2
2004 1.9 dci hatchback privilege
|
|
postasu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.195 Joined: 23 August 11 From: Timisoara ![]() |
kit complet de ambreiaj (volanta cu masa dubla + rulment de presiune + disc de ambreiaj +placa de presiune) marca LUk costa 2600 ron + aproximativ 300 lei manopera= 2900 ron maxim 3000 ron.
Dar stii macar ca e ok masina. sa gandim scenariul in care o faci sa mai tina un pic si o mariti. Iti cumperi alta masina si dupa 2 luni constati ca masina aia a fost facuta doar pentru vanzare si trebuie sa ii schimbi ambreiajul. nu e aceeasi poveste? ce faci o vinzi si pe aia? despre kit m-am interesat pentru laguna mea ca rulmentul de presiune e pe duca (ma mai tine vreo 10000 km dupa spusele mecanicului) This post has been edited by postasu: 12 Aug 2013, 17:15 |
--------------------
Renault
Laguna III
2008
- TM ...... Renault Laguna 3 Sport Tourer
2.0dci, 2008, 110kw, Cand Dumnezeu a impartit mintea a zis " Editie Limitata" |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
buna ziua am si eu o problema cu ambreiajul am calcat pedala si nu a mai revenit inapoi,am observat ca a curs lichidul dar nu am vazut pe unde exact,daca misc pedala cu mana se aude ca si cum sufla aer pe undeva pe langa baterie cred ma puteți ajuta cu ceva informatii si un service serios pe langa obor?multumesc
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Ce kit de ambreiaj recomandati?LUK,Valeo sau SACHS
Original ce s-a pus pe laguna 2 phase 2?Se recomanda si schimbarea rulmentului odata cu ambreiajul? Multumesc! |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
adrian_74 |
![]()
|
LUK sau SACHS e unul si acelasi lucru, deobicei se schimba si rulmentul de presiune.
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 946 Joined: 12 March 12 From: Ploiesti ![]() |
Salut,
nu stiu daca sunt unul si acelasi lucru, sachs e ceva mai scump decat LUK si stiu ca LUK se fabrica si in Romania, lucru ce nu prea ma incanta.Ai schimbat pana acum ambreiajul?pentru ce ai optat? PS:ce-i drept am folosit un LUK rep set pentru un ford KA si functioneaza impecabil si acum dupa cateva zeci de mii de km. |
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
adryano666 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
acum vreo trei luni am schimbat si eu la a mea dupa ce a cedat placa de presiune....din lipsa de fonduri m-am orientat catre dezmembrari si cu foarte mult noroc am loat un kit aproape nou de pe o laguna de anglia cu 22000km, placa de presiune, disc si rulment totul la 400 de lei...si in bani astia mi-a mai dat si butonul de avari si cel deschidere geam fata dreapta...manopera a fost 150 de lei la un service micut de oras dar cu mecanic bun...
|
--------------------
renault
laguna 3
2008 2.0 131hp
- TR-66-SBY
|
|
adrian_74 |
![]()
|
foarte tare!
|
--------------------
renault
laguna2
expression2003
|
|
adryano666 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 190 Joined: 1 August 13 ![]() |
da si in astea 3 luni de cand sa facut investitia mica investitie am facut 8.000 km si ambreajul nu sa modificat apsolut deloc...
|
--------------------
renault
laguna 3
2008 2.0 131hp
- TR-66-SBY
|
|
ady_vasiloiu |
![]()
|
Mda...dar eu nu o sa pun SH, nu la ambreiaj unde doar manopera este 400 ron.As merge pe ceva mai scump dar mai bun(nu Renault original ca ala e f scump)
|
--------------------
RENAULT
CLIO 3 1.5dci
dynamique
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Vezi la epiesa.ro: http://www.epiesa.ro/set-reparatie-ambreia...3/subcat-10151/
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
AgathaRo |
![]()
|
Scârtzar Group: Members Posts: 76 Joined: 1 February 13 ![]() |
Nu recomand rulmenti de presiune la dezmembrari . Cand am luat cutie de viteza avea din dotare si rulment de presiune, m-am bucurat iar dupa montaj am facut maxim 12 km cu ea. Un rulment valeo e in jur de 350 de lei, iar luk e vreo 250 lei. Costuri la manopera variaza de la service -Dorel . Timp de lucru in 2 persoane 6 ore demontat si remontat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2003
- BV 11 JAN Laguna II , 1.9dCi , 107cp 2003.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 13:28 |