my 2008 fiesta ST
![]() ![]() |
my 2008 fiesta ST
catala2k |
![]()
|
||
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) austria2009_2010_007.jpg ( Size: 67.72k ) Number of downloads: 1550 |
||
--------------------
.
.
. ;)
|
|||
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
un nou "-"
ieri am pierdut o bucata din caroserie ![]() am un car de nervi, probabil dupa ce ies din iarna ori apelez la pusculita ori la casco + fransiza pt a remedia problemele estetice. drumuri bune, fara gropi - urare care se potriveste de minune pt Romania noastra cea de toate zilele ![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
23.500 - din cauza ca unul din becurile philips xtremepower, care au fost montate anul trecut, "si-a dat duhul" masina a primit becuri osram nightbreaker si pozitii cu led. Toata operatiunea de schimbare a durat mai bine de o ora, pt ca becul se poate schimba doar daca desfaci farul si il dai jos de pe masina
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara ai fost cumva in zona muzeului de istorie facut de ceasca?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
catala2k |
![]()
|
nu stiu, doar daca se afla pe traseul brancoveanu-p-ta sudului-mihai bravu-iancului.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ai uitat locatia Sos Alexandriei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Am vazut astazi o Fiesta ST (nu erai tu
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
cum te simti in masina prin trafic? vreau sa imi iau si eu un fiesta diesel la mana a doua sa fie mai mult pentru oras. ceva sfaturi sau idei ce sa caut pe la una si de ce sa ma feresc?
multumesc! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
catala2k |
![]()
|
Pot sa-ti zic ca e perfecta pt oras, micuta se conduce usor, iar diesel-ul e si economic, dar nu iti doresc sa ajungi cu masina in service-urile ford. Eu unul nu sunt multumit de servisare, plus ca sunt foarte scumpi. La BDT 24euro+tva manopera cu piesele lor, sau 40euro+tva cu piesele tale.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
nici la renault nu-i prea ieftin, si nu prea am vazut alte retele de service-uri cu preturi considerabil mai mici. pana acum n-am avut probleme grave cu nicio masina(exceptand prima dacie din 92).
imi place foarte mult masinuta, mai ales stopurile la modelul asta ca al tau cu facelift. Si interiorul e foarte dragut in comparatie cu multe alte masini. multumesc de sugestii! |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
catala2k |
![]()
|
masina se apropie de 25.000 km.
Doua poze, cu masina mai curata. Am reusit sa o spal ![]() Maine sper sa o murdaresc iar in drum spre ski. Attached thumbnail(s) 30012010_001_.jpg ( Size: 51.33k ) Number of downloads: 1341 30012010_002_.jpg ( Size: 54.94k ) Number of downloads: 1341 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
25.000 km, atat indica bordul masinii dupa ce am parcat-o. nr fix...
![]() |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
Am reusit sa o scot azi din parcare.. e un mic plug, am nivelat zapada de pe stradute pana am iesit la principala. Noroc cu acei soferi care deszapezesc masina lor aruncand zapada in strada, ca uitasem cum e sa ramai suspendat si sa te chinui fata-spate pana iesi. Sper ca dimineata sa ajung la munca la timp, sunt ultimul in parcare, in spate si nu am vazut pe nimeni azi sa dea zapada.
8 Feb 2010, 16:26: am ajuns si azi la munca ![]() dimineata situatia se prezenta ca in poza. This post has been edited by catala2k: 8 Feb 2010, 16:26 Attached thumbnail(s) 08022010.jpg ( Size: 33.72k ) Number of downloads: 1264 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
tii stergatoarele ridicate sa nu se lipeasca de parbriz? am vazut ca mai multi fac asta. ai flatblade? ca eu am, si mi-e ca daca le tin ridicate raman prea indoite si iar trebuie sa iau altele ca si asa sunt sensibile.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
catala2k |
![]()
|
Stergatoarele sunt normale. Da, le tin asa ca sa nu inghete si ca sa dau zapada mai usor. Oricum masina are parbriz incalzit, asa ca si daca le uit jos in 1-2 min sunt dezghetate.
Sunt cateva dotari pe masina asta care as vrea sa le aiba si urmatoarea, cand va veni timpul sa o schimbam, cum ar fi: full airbag, esp, climatronic, parbriz incalzit. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
nu stiu de ce, dar presimt ca nu o vei schimba prea curand(si nu bat niciun apropo la bani)
![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 10 Feb 2010, 17:29 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
catala2k |
![]()
|
sa pun si o poza din parcarea de la servici, bot in bot cu a unui coleg.
This post has been edited by catala2k: 10 Feb 2010, 23:20 Attached thumbnail(s) 10022010.jpg ( Size: 53.09k ) Number of downloads: 1156 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
Azi am implinit 26.000 km.
Iar am fost la ski, doar pt doua coborari la Straja. Mare agitatie in zona, am avut norocul ca am scapat cu masina nelovita, spre deosebire de altii, dar macar eu nu am parcat-o in curba. O sa atasez si pozele, ca ma laudam ca incap skiurile si placa in ea ![]() in 1.000 km urmeaza revizia ... sa vedem cat o sa ma taxeze cei de la Ford. si dovada: cu albastru echipamentul pt snowboard, cu rosu cel de ski ![]() This post has been edited by catala2k: 15 Feb 2010, 11:07 Attached thumbnail(s) 13022010_001_.jpg ( Size: 31.47k ) Number of downloads: 459 13022010.jpg ( Size: 39.75k ) Number of downloads: 359 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
Ieri seara, dupa ce am scos masina din parcare (a facut pauza o saptamana), am observat ca roata stanga spate era aproape pe janta. Nu situ cum sa intamplat ca un sezon intreg nu a avut nimic si dupa o saptamana in parcare o gasesc pe janta. Cred ca am ceva vecini cu probleme la etajele superioare... Mentionez ca locul de parcare e platit la primarie.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
stiu ca pozitia e aceeasi (deh... soferu asta al meu, de ceva vreme, imi face poze in parcare), dar vroiam sa va spun ca am din nou dungi, cei drept aftermarket (de la dcmdesign), dar totusi dungi
![]() Attached thumbnail(s) fst.jpg ( Size: 106.27k ) Number of downloads: 394 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
gata, am trecut de 27.000 km. Urmeaza revizia... revin cu detalii legate de costuri.
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
Azi am facut revizia. Scump... foarte scump... in total 1.233,29 lei platiti la BDT pt filtre, ulei si manopera la care se adauga inca 540 lei platit pe placutele de frana ebc red stuff. La BDT nici nu vreau sa ma gandesc cat erau, daca tipul de acolo a zis ca am iesit mai bine asa, chiar daca manopera pt montanul placutelor a fost dubla fata de cea normala, pt ca nu am luat piesa de la ei.
Partea proasta e ca din toata suma platita mai sus la BDT, manopera e 700 lei ![]() Nu cred ca o sa mai fac vre-o revizie in service.... ma lipsesc si de garantia extinsa in care o sa intru de la vara pt inca doi ani, dar la banii astia care i-am platit acum imi montam si un filtru sport de la KN si-mi mai ramaneau bani si de un plin, daca mi le montam singur... ca nu-ti trebuie facultate sa schimbi niste filtre si sa desurubezi un buson sa curga uleiul. Am deschis dosar de garantie pt fabuloasa suma de 30 lei cat costa o lampa spate care lumineaza numarul ![]() Scump dom'le scump... This post has been edited by catala2k: 20 Mar 2010, 15:16 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
ajaccio83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 9 November 09 ![]() |
Uhhlala dar ce scoruri au la manopera....se vede ca a dat criza(foamea) de ei
![]() Nu de alta dar de aceiasi bani la alta masina am schimbat:kit ditribuite + pompa apa +kit accesorii+placute frana+schimb ulei 5W40.Nu la reprezentata ci in alta parte.Nu te gandesti pe viitor sa renunti la garantie? |
--------------------
clio II
CLIO
2003
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
luna viitoare trebuie s-o fac si eu la balena. banuiesc ca va fi tot cam pe-acolo, fiind acelasi motor...
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa ii mai aud eu pe carcotasi, atot stiutori si alte categori ca la reno e scumpa intretinerea si piesele....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
catala2k |
![]()
|
@ ajaccio83 - preturile la manopera BDT sunt urmatoarele 24 e + tva daca se cumpara piesele de la ei si 40 e + tva daca vi cu piesa ta. Si factureaza dupa normativ, nu dupa cat stai efectiv in service.
Cand aveam Skoda imi cereau aia de la PBA cate 800 lei pt o revizie doar filtre si ulei, daca mai puneai placute si ceva teste tot la banii astia ajungeam, dar pt ca Skoda era sh ma duceam in service Dacia la Nesty si plateam max 100 lei manopera iar filtrele si uleiul ma duceau la 250 lei. @ herculane - incearca la neste automotive, dealer ford, au 10% reducere sambata si poti sa le deai un mail cu seria de sasiu sa ii intrebi cat costa. Mie nu mi-au raspuns in termenul stabilit, poate si din cauza ca nu le dadusem vin-ul, asa ca am fost nevoit sa ajung la BDT. @ b76bgaarh - si dacia e scumpa la intretinere daca iei piesele de la ei, dar eu deobicei imi cumpar piesele din targ, de la baieti si mai platesc doar manopera, tot la Auto Nesty, de care sunt foarte multumit. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
catala2k |
![]()
|
azi pusai cauciucurile de vara!
la prima vedere a disparut vibratia din volan la viteze mari, ramane sa verific si la un drum mai lung, dar sper ca de vina sa fi fost anvelopele de iarna. |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Ai fost azi prin Rosiori? Cum merge masina? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
catala2k |
![]()
|
Da. Am fost in trecere, dar nu am intrat in oras ci pe drumul de Caracal / Craiova.
In rest... parca franeaza mai bine de cand am pus noile placute de frana si luand in considerare si cascada de radare care a fost ieri pe drumul respectiv a consumat si putin ![]() Prin iunie cred ca voi monta si filtru de aer sport de la KN. Comanda a fost data in Anglia si trebuie sa mi-l aduca un prieten de acolo si astfel am iesit la 50% din pretul din Romania. si o poza gen "splatter bonus" This post has been edited by catala2k: 18 Apr 2010, 11:53 Attached thumbnail(s) fata.jpg ( Size: 121.1k ) Number of downloads: 332 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Acolo te-am si vazut, iti sare in ochi masina, nu ai cum sa o observi.
![]() Am remarcat deasemenea si radarele impreuna cu rutiera........ cate 1 masina, daca nu 2 intre Rosiori si Bucuresti in absolut orice sat sau comuna. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:25 |