Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Ajutooor!

AxxellS
post 11 Jul 2008, 22:52
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Am un Ranault Laguna second-hand model 2005, facelift. Akm vre-o saptaman a inceput sa-mi faca probleme...in sensul ca acul indicator de la temperatura apei ba se ridica la maxim(ca si cand fierbea apa)...ba cadea pe zero......iar masina se limiteaza...nu se accelereaza, nu mai merge nici clima. Am fost la Autofilaret si carpacii de acolo m-au pus sa dau 7 milioane pe "reparatie cabluri(adica o simpla banda scotch peste fire) si schimbare senzor temperatura".Chestia a tinut vre-o saptamana jumate dupa ce am fost la ei....dupa care a inceput sa se intample la fel(doar ca de data asta acul nu mai urca.....doar cade pe zero si ramane akl).Am fost inapoi la ei sa iau pe cineva de gat.....si mi-au bagat-o iar pe CLIP si au zis ca e de vina mufa care intra la senzor....insa nu se poate schimba decat odata cu tot cablajul.....
Ma poate ajuta cineva cu o informatie....unde as putea gasi doar mufa de la senzor...???Cablajul cu totul e vreo 7 milioane..... sad.gif

--------------------
Dacia Logan 2006 1.5 DCI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
adi_0434
post 12 Jul 2008, 15:37
Post #2

Membru autentic

Group: Members

cauta la dezmembrari
http://www.reno.ro/piese-dezmembrari-t117907.html

This post has been edited by adi_0434: 12 Jul 2008, 15:38

--------------------
renault laguna II 2002 1.9 dci 79kw estate expresion
ex laguna II
peugeot 407 2.0 HDI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 7th August 2025 - 04:56
Dacia