cutie de viteze, schimbare ciudata
![]() ![]() ![]() |
cutie de viteze, schimbare ciudata
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) cvtz.jpg ( Size: 153.19k ) Number of downloads: 183 |
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
Doar pt. ca pozitionat marchearierul nu inseamna ca si cutia de viteze este aceeasi.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
eu n-am zis ca e aceeasi, daca mai citesti o data o sa vezi ca am spus ca ar fi tampiti astia de la renault ca puna aceeasi cutie ca si cea veche de pe meganeI. eu am intrebat de ce au facut aceasta schimbare, care este nemultumirea legata de actuala cutie de pe meganeII??
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da' ce-are maneta schimbatorului cu cutia?
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
DRD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 20 September 06 From: Brasov ![]() |
E vorba de feeling...nimanui nu cred ca ii place o cutie de viteza cu maner lung,mie personal nu imi place cutia de pe M2,puteau sa o faca mai scurta...dar sa mai discutat.
|
--------------------
Renault
Megane 2
1.5 Dci Comfort Expresion 2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 15:25 |