Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Releie mai speciale

R25_V6
post 25 Jun 2008, 22:21
Post #1

Membru incepator

Group: Members

salut am un relanut 25 v6 2849 cmc si amo problema cu electroventilatoarele dupa ce mam chinuit o lunga vreme sa le fac sa meargape instalatia originala ca inaite mergeau pe direct acum mi sa stricat 2 releie de culoare alba si cu 2 picioruse care se pun pe firele de + si sunt puse in cutiuta aia din dreapta cum va uitati la elctroventilatoare. Rugamintea me este unde pot sa le gasesc ce nu am gasit pe nicaieri. VA multumesc

--------------------
renault 25 bacara R25 1989
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
R25_V6
post 28 Jun 2008, 19:09
Post #2

Membru incepator

Mama chiar nu shtie nimeni unde pot gasi si eu aceste releie ca nu pot sa merg cu masina fara ele pentru ca daca le pun pe direct arde celalante releie ale instalatiei de racire. Va rog frumos daca puteti ajutatima si pe mine.

--------------------
+
cj98czh
post 28 Jun 2008, 19:17
Post #3

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Fa-mi o poza si poate gasesc ceva ramas de la primul R25...ma sunt ceva relee cred... daca le gasesc te costa trasportul...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
jonny_bravo
post 29 Jun 2008, 02:56
Post #4

Membru incepator

incearca sa iei codurile pieselor si sa le cauti la firma asta http://www.vitacom.ro/. si daca nu au pe stoc poti comanda. daca e o piesa electrica/electronica ti-o pot aduce. oricat de ciudata ar fi.

--------------------
renault r25 1988 V6 injectie 2800 cmc
+
R25_V6
post 1 Jul 2008, 15:18
Post #5

Membru incepator

salut am cautat aceste releie dar leam pierdut ideia este ca sunt doar 2 releie de genul acesta fiecare relun are doar 2 picioare si cand se incinge instalatia decupleaza si nu da voie sa arda celalante releie normale si sonda de temperatutra, aceste releie sunt puse pe radiator cu 2 ventilatoare intr-o cutiuta in partea dreapta. VA MULTUMESC PENTRU AJUTOR.

--------------------
+
nik01
post 8 Jul 2008, 10:12
Post #6

Membru

da search gmv in sectiunea r 25 si gasesti schema instalatiei de racire de la r 25 v6 si acolo nu apare nici un releu de care vorbesti,poate 2 diode care au 2 terminale dar rolul lor e cu totul altul decit cel de care vorbesti
schema te ajuta sa iti refaci instalatia pt ca nu este normal sa se incalzeasca nimic acolo darmite sa se decupleze ventilatoarele
este oare bine sa se decupleze ventilatoarele protejindu-se si riscind garnitura de chiuloasa??
refa-ti instalatia dupa schema de acolo si nu vei mai avea probleme
daca ai 2 ventilatoare vorbeste cu un electrician sa se inspire de acolo
lucrurile trebuie sa mearga asa
1. la peste 50 grade releele merg la 50% din turatie fiind inseriate
2. la peste 105 grade merg amindoua 100% avind 12 volti pe terminale
3.cind scoti cheia din contact merge unul pina temperatura ajunge sub 50 grade prevazind o automentinere, sa nu te trezesti cu ventilatoarele mergind peste noapte pui si o temporizare
apropo daca ai pompa de antigel electrica suplimentara ,aceea trebuie sa mearga doar cind scoti cheia din contact ,si temperatura peste 50 grade bineinteles
succes

--------------------
renault 25GTX - B25SHS 1987
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 00:26
Dacia