Cum v-ati cunoscut marea iubire?, si aici nu ma refer la masini,ci la femei :P
![]() ![]() ![]() |
Cum v-ati cunoscut marea iubire?, si aici nu ma refer la masini,ci la femei :P
elro |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|||
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca ma bag... sa fiu eu primul
![]() In liceu mi-a placut, dar nu am facut nimic cu ea. Ne-am reintalnit 5 ani mai tarziu la terminarea facultatii. Oricum a mai durat ceva vreme si dup-aia pana sa pun mana pe ea ![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nici eu n-am intalnit-o, dar nu e timpul pierdut, si nici nu prea ii duc lipsa momentan. Am crezut la un moment dat ca am gasit-o, dar n-a fost sa fie. E mai placut cand nu prea pui suflet si nu suferi la despartire.
![]() @Kr3atorU: eu te cred, am doi prieteni care asa si-au cunoscut iubitele, au 3 si respectiv 5 ani de cand sunt cu ele. Eu m-am lecuit de sportul asta cand am vazut cu ce aratare era sa ma intalnesc. Preferam o babana la 80 de kile in schimb, ar fi fost mai atragatoare. This post has been edited by Laurentziu83: 15 Jun 2007, 23:56 |
--------------------
.
.
.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Euuuuu, poate nu voi fi crezut, dar pe internet, mai precis pe mirc, pe atunci internetu se rezuma la irc si ceva siteuri ce le foloseam la facultate(calculatoare 286 si ceva pentium cu buton de turbo)... asta se intampla in 1999. A urmat primul revelion impreuna... si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 16 Jun 2007, 10:31 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
sagetator |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 759 Joined: 8 September 05 From: O R A D E A ![]() |
Cum? Sansa, soarta, noroc... cine stie. In cazul meu cred ca au participat toate. Important e ca am intalnit-o.
Cum si unde? La scoli. Eram anul 3 la a doua facultate (Farmacie). Eu eram dupa un an de intrerupere (am avut un an greu la Doctorat si nu am vrut sa ma epuizez). Am revenit dupa un an si am vazut-o. De acolo a inceput tot. ![]() Bafta tuturor! ![]() |
--------------------
Clio Symbol
Fidji dCi 82 CP gri
eclipse Megane IV Intens dCi 110cp manuala, gris titanium... o frumusețe.
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Marea iubire coincide cu prima iubire. Dupa, sunt iubiri trecatoare. O iubire ajunge sa se strice printr-o casnicie. Sunt convins, ca mai devreme sau mai tarziu, toti am cunoscut marea iubire.
PS: rau cu rau, da' mai rau fara rau ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
subscriu si eu ....inca nu am intalnit-o
![]() This post has been edited by UXE: 18 Jun 2007, 13:01 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
La mine a fost mai simplu, era chiriasa in apartamentul parintilor, am fost de cateva ori sa iau chiria si dupa aia am trecut si la alte beneficii
![]() |
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
- B-xx-xxx
Alize/1999 Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
La munte, intr-o excursie facuta cu parintii la terminarea liceului. Ea era prietena fetei din familia cu care am fost in concediu. Dupa 2 saptamani am inceput sa iesim si... acum 1 an am facut nunta :-)
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
mar1an |
![]()
|
![]() Membru Lagunar Group: Members Posts: 51 Joined: 16 March 07 From: Bucuresti ![]() |
acum 17 ani intr-o deplasare la Tirgu Jiu.
|
--------------------
Renault
Laguna Nevada
1997;1,8
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nci eu nu cred ca am intalnit-o...desi au fost cateva tentative.........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Acum aproape 11 ani la o petrecere la ea acasa
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
elro |
![]()
|
sqryn,
![]() ![]() ma bucur pt voi,eu mai am de cautat ![]() ![]() This post has been edited by rcosmin: 18 Jun 2007, 22:19 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
SorinV |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.321 Joined: 28 January 04 From: a ![]() |
la intalnirea forumului dacia -renault...totusi e bun si forumul asta la ceva
|
--------------------
a
a
a
|
|
elro |
![]()
|
apropo de intalniri....Cine este din CT? aici cand sunt intalniri?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Axe |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
QUOTE(Kr3atorU @ 15 Jun 2007, 23:53) Euuuuu, poate nu voi fi crezut, dar pe internet, mai precis pe mirc, pe atunci internetu se rezuma la irc si ceva siteuri ce le foloseam la facultate(calculatoare 286 si ceva pentium cu buton de turbo)... asta se intampla in 1999. A urmat primul revelion impreuna... si sper sa traim fericiti pana la adanci batraneti ![]() Nu se poate, pe net ?!!! Eu pe net am avut parte doar de ciompalii, vai stelutzili lor ! ![]() QUOTE(sqryn @ 18 Jun 2007, 14:12) La mine a fost mai simplu, era chiriasa in apartamentul parintilor, am fost de cateva ori sa iau chiria si dupa aia am trecut si la alte beneficii ![]() Sa nu spui ca luai si chiria si dadeai si ACOLO ? Cat despre mine, eram cunostinte de vreo 12 ani dar nu o prea vedeam, pana intr-o zi, cand probabil aveam ochelarii ! |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Cand am vazut-o cat era de buna...
![]() Am rezistat, dar, in cele din urma, la un chef s-a lasat cu o discutie interesanta si de acolo am scapat caii. Nu mai tin minte nimic, decat, ca, 3 ani mai tarziu, spuneam DA in fata consilierului de la primarie. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cunoscut marea iubire a vietii mele la un revelion dupa "zece intamplari ciudate si o minune" vorba cantecului , avem 1 an jumatate de cand suntem impreuna si planuri mari de viitor
![]() |
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
vladd1923 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 22 November 07 From: Bucuresti ![]() |
acum 2 ani inainte de ex de bac la franceza oral, eu nu prea stiam franceza si s-a oferita sa ma ajute. stia f bine... si uite asa au trecut 2 ani si suntem tot impreuna. sper sa tina cat mai mult
![]() |
--------------------
VW
Passat
2005 TipTronik, 1.9tdi
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
pe mine m-a "agatat" doamna pe noi2, intr-o perioada in care eram cam pesimist in ceea ce priveste viitorul. doua luni mai tarziu faceam cununia civila, un an mai tarziu religioasa si petrecerea, iar acum am impinit doi ani pe care i-am petrecut foarte bine si asteptam un baietel
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.018 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in facultate in anul 3. eu dormeam pe ultimul rand cand a intrat marea iubire pe usa(era in timpul cursului si m-a trezit). probabil ca eram buimac din cauza somnului.
![]() |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Dar colegele de forum de ce nu posteaza nici una, au vreo jena, cumva? Nu si-au gasit inca femeia iubita?
![]() Cred ca mergea reformulat un pic din "femeia" in "persoana". Ca sa fim politically correct. Eu mi-am cunoscut iubirea la un revelion, no big deal. Habar n-aveam nici eu nici ea de inscenare, fiindca ni s-a pregatit lipeala de niste prieteni comuni, drept pt. care ma dusesem vai soarele meu, nebarbierit si cu o camasa in carouri necalcata. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Marea mea iubirea am intalnit-o pe culoarele scolii!A trecut pe langa mine si dusa a fost!
![]() Lasand gluma deoparte si la mina faza cu chiriasa se repeta intrucatva .Cu deosebirea ca nu ai mei erau cei ce inchiriau ci vecina de la etajul inferior.Asa ca ma intalneam aproape zilnic cu "chimista"(facea faculta de chimie pe atunci) Azi un "buna" maine un "ciao" poimaine o invitatie la un "nechezol" (cine mai cunoaste termenul! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by marian-j: 4 Jul 2008, 17:46 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
la facultate in anul 2 (cind am inceput sa dau p-acolo), acum 12 ani.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
elro |
![]()
|
pt cei care si-au gasit perechea
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
@manucu - foarte tare, frate!!!!!!
Bravo! |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.516 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Acum 7 ani la o iesire la iarba verde care s-a incheiat cu un gratar la ea la cabana. Dupa 5 ani impreuna, ne-am "luat" iar acum implinim 2 ani cu acte legale
![]() |
--------------------
R
M
- B
8
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Se spune ca marea iubire este de fapt ultima cucerire.. dar a cui cucerire ? A ei sau a mea ?
Prima iubire am cunoscut-o pe cand eram la Corul de Copii al Radiodifuziunii Romane. Aveam in jur de 12-13 ani. O chema Liliana, ma rog, o cheama si acum dac-o mai trai. Era iubire pt mine, ca ea, nici nu ma baga in seama... In schimb nutrea pentru mine sentimente amoroase una Carmen de ulterior a ajuns sa cante cu trupa Camioane In Multime... piesa aia cu "in plastic e fantastic". Cand ne-am intalnit dupa niste ani buni la un concert, s-a facut ca nu-si mai aduce aminte de mine... ![]() A doua mare iubire am unoscut-o pe cand eram in liceu si am fost in 2 etape. O data in clasa a X a si a doua oara cand s-a si "daruit" (ca deh, ma iubea si e mai greu cu virginele), printr-a XII a... A treia, eram la prima faculta (pe care nu am resuit sa o termin)... Eu 19, ea vreo 22 studenta la Biologie sectia Botanica sau p-acolo... (nu radeti bre) ![]() A patra a iubire, imediat dupa cea de sus... Eu 19-20, ea 17, eleva la liceu, fata de parinti eminenti (tacs-o fiind pe vremuri mana maestrului Gopo). Astia mi-au placut, ma refer la parintii ei. Ma-sa se facea ca nu stie ce facem in camera iar tac-su, dupa ce terminam, ma invita la o tigara in bucatarie si facea misto de mine cum ca el este convins ca in maxim 2 ani o sa ne despartim, ceea ce s-a si intamplat, deoarece dupa terminarea liceului, tipa a intrat in faculta si a cunoscut pe nush ce baiat care provnenea dintr-o familia mai "buna" decat a mea si care baiat nu avea parul lung, nu avea cercel in ureche si nici nu canta muzica rock. ![]() Oricum, m-am consolat si eu cu ideea ca am inselat-o cu a doua iubire intr-o deplasare la Sinaia. In schimb ea m-a inselat de mai multe ori. Avea "prietene" care ma tineau la curent, dar eu logic ca nu le credeam. A trebuit sa ma conving cu ochii mei. ![]() A cincea iubire, colega la a doua faculta (neterminta nici aia) care m-a ajutat sa trec de cel mai greu an... primul. Bine, ca noi ne "cunoscusem" inainte sa am eu restante la "toate" cursurile unde m-a ajutat enorm, dar asta este alta poveste. Cred ca mi-a placut pentru ca avea un corp superb si ca aducea un pic cu Mihaela Radulescu pe care multi o detestau si inca o mai detesta. Poate s-a mai adaugat si faptul ca la o petrecere, Banica Junior (la acea vreme insurat cu Raduleasca), s-a uitat la ea si a ramas un pic asa... ![]() M-a inselat cu un vechi amic de-al meu pe care l-am batut candva la mare pt ca m-a uitat la receptia hotelului si nu m-a bagat in camera, eu fiind un pic baut. Ii spusesem... "Adi, am rugamintea ca daca ma ia somnul (bausem all night long iar la receptie incercam sa ma "dreg" c-o bere la 7 dimineata) sa ma trezesti si sa ma duci in camera. fapt care nu s-a intamplat si m-a trezit receptionarea "acompaniata" de politie. Tipul asta nu statea cu mine in camera ci la alta si chiar in ziua aia pleca acasa. Ne-am vazut la vreo luna prin Bucuresti si i-am tras una-n figura... "Asta e pt faza de la mare." Tipul nu s-a suparat, insa a avut grija ca la vreo cativa ani sa i-o traga iubirii cu nr. 5. Culmea, am aflat c-am fost inselat la vreun an chiar de la ea dupa ce ne-am intalnit intamplator si am stat la o bere. A sasea iubire este nevasta-mea. Ne-am cunoscut absolut intamplator intr-un bar aflat la subsolul unui bloc din centru. Eu asteptam un amic sa "incheiem" o afacere si care amic nu mai aparea, cand vine la mine o veche prietena sa ma intrebe daca locurile sunt libere. Ii spun ca da, sunt libere, insa o rog sa vada de geanta si haina mea pana ma intorc de afara, unde intentionam sa-l sun pe dobitoul ala sa vad de ce nu vine. DIn bar nu puteam deoarece nu aveam semnal. La intoarecere, ia-o pe Claudia de unde nu-i, iar in locuyl ei, viitoarea nevasta. O salut si ma pun la masa. Imi zice ca locul este ocupat si ca sa "cant" la alte mese, dupa care zambesc si i-o arat pe amica noastra coimuna care se afla la bar sa comande nu-stiu-ce bautura, in fine. Si de atunci am ramas impreuna. La vreo 2 luni ne-am mutat togheter spre disperarea soacra-mii si dupa vreo 10 luni am facut nunta. Puradelul a aparut dupa vreo 3 ani si ceva... Apropo de faculte neterminate... Am reusit sa termin o faculta, ca m-a impins nevasta-mea de la spate... Mdeh, am fost colegi. ![]() De curand mi-a dat add pe mes a doua iubire... la care am tinut fff mult. Acum e aproape maritata in Italia (cu un roman) si mai vine din cand in cand in RO. Recunosc, m-au incercat niste sentimente cand am aflat cu cine stau de vorba, pt ca ultima data cand ne-am vazut eram cu nevasta-mea si ea cu al ei la un pahar de vorba... In fine... Auzi la ea... a tinut sa ma intrebe daca imi mai aduc aminte data cand ea a devenit femeie si la figurat... In fine, a fost dragoste mare intre noi dar nah, s-a dus de multa vreme... Acum conteaza "iubirea" din prezent sau cum spunea cineva... "trecutu-i inchis intro casa solida." ![]() Hai ca v-am aburit destul... dar tot n-o sa-mi redeschid blogul pe care l-am inchis in urma cu vreo 2 luni si datorita caruia am tot fost gasit de prieteni / cunostinte sau iubiri mai vechi. ![]() This post has been edited by Flamingo: 8 Jul 2008, 11:49 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Io de pe plaja
![]() ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 15:00 |