AvtoVaz va asambla automobile Renault clasa B, in speta urmasul lui Symbol
![]() ![]() ![]() |
AvtoVaz va asambla automobile Renault clasa B, in speta urmasul lui Symbol
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Is curios acest nou Symbol cum va arata si cat va costa. Si in ce masura intra in concurenta cu Logan, pentru ca am inteles ca devine si noul symbol mai mare, practic pentru a suplini si lipsa meganului sedan care o data cu megan 3 va disparea. Pacat zic eu pentru ca noul Symbol nu stiu daca va avea 5 stele.
|
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Pai nici vechiul Symbol nu are 5 stele.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
locosaint |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 25 June 04 ![]() |
noul simbol poate fi chiar (lada) sandero
|
-------------------- Dacia Logan Prestige
Citroen C4 TE |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu raman la parerea mea ca viitorul Renault Symbol va fi defapt o Dacie.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mesteri mari, calfe si zidari, pentru discutii de symbol vedeti
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=114990 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(A l e x @ 2 Jul 2008, 21:24) Tocmai, si nu cred ca va avea nici asta nou. Atunci care e alternativa la Megane Sedane care (probabil) avea 5 ? Si mai on-topic nu prea cred ca vor dezvolta un automobil lada. Asa cum ati spus cel mai probabil vor ansambla un model existent in haine noi - care model sunt speculatii. Zic asta pentru ca atata timp cat detin doar 25 la suta din fabrica (rusul nu vrea sa vanda mai mult) se vor limita sa exploateze piata rusa producand la fata locului autovehiculele comercializate in tara. This post has been edited by minny: 3 Jul 2008, 00:47 |
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 15:41 |