360 bulit?:(, nu gaseste nici un satelit
![]() ![]() ![]() |
360 bulit?:(, nu gaseste nici un satelit
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Incearca sa redenumesti config-ul, sa nu-l mai gaseasca iGO iar apoi da-i "DETECT" sa-si gaseasca el portul de comunicare.
Succes! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
tu dai configurarile de tmc care nu au legatura cu satelitii... vezi in sys.txt daca ai linia [gps] si ce contine ea. daca o ai sterge-o (de la [gps] pana la urmatoarea paranteza dreapta) si lasa aparatul sa gaseasca portul si rata de transfer. De obicei problema pe care o zici tu apare cand protocoalele de transfer nu sunt aceleasi intre soft aparat
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
in sys txt era acelasi lucru ca si in sys txt de pe cardul din al meu 550.
am bagat si acel card, aceeasi problema.vreo 4 grupuri de cate 2 cifre, si use mio, si 'enable at startup" un fisier config nu am gasit. dar am facut altceva: in camp deschis(poate a contat si asta), am apasat "detect", si am ramas ACOLO.zeci de secunde.aseara acest lucru nu a avut efect.azi, in mai putin de 1 minut a gasit satelitii si s-a conectat. problema solved! ![]() multumesc! p.s. RESET ul ramane un mister! This post has been edited by horsewhisperer27: 6 Jul 2008, 20:54 |
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
configul la care faceam referire este fisierul sys.txt despre care vorbeste Alydor.
In final va trebui sa faci ce spune Alydor, eu am fost mai "abrupt" pentru a verifica teoria, deoarece problema va reveni. Cu resetul nu stiu, n-am avut in mana dracovenia dar, in cel mai rau caz, scoate bateria ! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
pai ce sa mai fac in final?
iti zic ca merge acum, asa cum merge si al meu 550 de gramada de timp. de ce ar mai trebui umblat acolo? ![]() intr-adevar, lasat pe "detect" aparatul cauta portul si rata de transfer, poate nu intelesesem eu buine ca trebuie sa astepti ACOLO, destul timp... dar in SYS nu am nici o linie gps, etc etc.... |
|
|
Alydor |
![]()
|
daca nu ai nici o linie inseamna ca la fiecare conectare la sateliti aparatul cauta portul unde sa se conecteze. Daca in sys.txt ai deja linia, atunci aparatul nu mai cauta , el citeste direct pe ce port si la ce viteza de transfer trebuie sa se conecteze cu receptorul GPS.
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
si cum e mai bine?
ar trebui sa le las cum sunt sau nu? pe mine nu ma deranjeaza cum merge.... |
|
|
Alydor |
![]()
|
important e sa mearga... la 220/250 linia de gps nu exista si pentru aia merge bine. La 520/560 este si merge la fel de bine...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
horsewhisperer27 |
![]()
|
sar na coane din nou.
oricum, daca e explicat pe undeva sa imi zici si mie unde, daca nu, poate cand ai timp ne lamuresti complet cu linia aia! |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 06:29 |