Raman fara apa in borcan !
![]() ![]() ![]() |
Raman fara apa in borcan !
realmode |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 28 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Vectra
1994
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Nu cunosc motorul de Vectra dar din cate spui s-ar putea sa ai pe undeva un por si apa sa o pierzi incet pe acolo,deci in primul rand ti-as sugera o verificare minutioasa a instalatiei si radiatorului...ce nu stiu sa-ti spun este de ce iti arunca apa pe acel furtun care eu stiu ca este de "siguranta" in cazuri de supraincalzire...
Poate nu ar fi o idee rea sa te loghezi pe forumul Opel poate mai gasesti pe altii cu o problema similara. This post has been edited by adrian mgn: 30 Jun 2008, 00:47 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Nivelul uleiului cum e? Da fum alb masina cand o turezi un pic?
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Furtunul e imbatranit (probabil cand ai schimbat termostatul, inevitabil l-ai miscat si s-a fisurat), nu e furtun de siguranta, lichidul circula tot timpul prin el. Instalatia e etansa si presurizata (inclusiv vasul de expansiune) in timpul functionarii motorului, prin dilatarea lichidului, de aceea ai presiune acolo. Schimba furtunul ala.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 23:41 |