Politia Romana, Amenda pentru flash-uri!!!
![]() ![]() ![]() |
Politia Romana, Amenda pentru flash-uri!!!
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
ghertzoi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 640 Joined: 18 March 07 From: varza a la cluj ![]() |
legat de ceata, e bun topicul asta ca am aflat si eu cu certitudine ca nu sunt legale...eu trebuie sa recunosc ca folosesc aceste lumini cand merg noaptea pe drumuri cu capcane (gropi) pentru ca vad mult mai bine gropile. Dar asta e particular la mine, or fii mai slabe celulele fotosensibile. De altfel probabil de asta nu ma derajeaza luminile de ceata aprinse la ceilalti, desi data fiind ilegalitatea o voi lasa mai moale....
This post has been edited by ghertzoi: 3 Jul 2008, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2007/privilege Sedan 1.6 110 cp
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
OFFtopic: Multumesc celor care mi-au dat reputatie negativa cu anonim. Frumoasa mentalitate pe forum, din toti care mi-au dat +, am una cu anonim, dar din cele negative aproape toate.
Bravos! Poate voi dupa ce luati negativ va puneti sa il urmariti pe cel care v-a dat sa ii dati si voi si va e frica ca si eu sunt asa. Romania asta, de astazi promit sa nu imi mai ocup timpul cu ea. |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai cu close-ul ca ne aberam deja!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dorriinn |
![]()
|
![]() Romania Trotter Group: Members Posts: 355 Joined: 20 February 07 From: Craiova ![]() |
sa vad daca au curaj sa le dea amenda si baietilor cu Q7 alb care ar fi in stare sa-si puna proiectoare de la instalatia de nocturna de pe ghencea doar asa, ca sunt smecheri!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
- PH .. ...
2006 Expression 1.6 Uimit de ce vad pe strada...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:52 |