Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
![]() ![]() ![]() |
Coltul nedumeritilor, se intampla uzual si totusi este anormal
rtBK |
![]()
|
||
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|||
yanyu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 April 08 From: Galati ![]() |
de ce au pus pubelele de gunoi in parcare???
![]() |
--------------------
renault
megane 2
- xx.xx.xxx
2007 1.6-16v Invata de la toate ca totu-i trecator.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Probabil ca sa-si arunce vecinii harburile comuniste si neurnite de ani de zile.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
shhh sa nu te auda thanos ca iese iar scandal
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
N-am nimic cu Thanos, nici nu-l cunosc, insa cu vecinii cu gheara-n gat "sculptori" si "pictori" de masini noi, da.
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
sorin1967 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 29 March 05 From: Bacau ![]() |
Crede cineva ca votul sau conteaza?
Eu sunt sigur ca nu, atata timp cat e egal cu al fiecarui natarau. Cred ca erau tare destepti englezii, care cereau un minim de pregatire si de avere pentru a putea vota. Oricum la vot nu mai merg niciodata in viata mea, repet ca mi-e greata de acesti asa zisi "liberali"... ![]() Chiar as initia o campanie de a nu merge la vot.... eu sunt primul ![]() |
--------------------
ML
350
- BC-35-SDS
2013 MERCEDES ML 350 BLUETEC , TOT ALL INCLUSIVE
MEGANE 2.2 1,9 DCI ALL INCLUSIVE Nu-mi pare rau ca sunt roman, ci ca altii sunt... |
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Si daca nu mergem la vot ce facem? Ne scarpinam dupa urechi si comentam din fata televizorului sau pe vreun forum ca "toti e prosti si e la fel".
Pai nu vi se pare normal ca daca numai nataraii se duc la vot (ca aia se duc, macar pentru mici moca' si tot se duc), alesii sa fie tot natarai??? Ce pretentii poti sa mai ai? Daca ala pe care l-am votat face idiotenii pot sa-l "blagoslovesc" cat vreau ca datorita votului meu a ajuns acolo si a doua oara sa nu-l mai votez. Daca nu am votat, atunci pierd dreptul de a ma da cu parerea, ca n-am contribuit cu nimic la a imbunatati/schimba situatia. |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
problema e ca nu ai pe cine vota, toti sunt 'natarai', de asta nu se duc foarte multi la vot, nu din comoditate sau resemnare. s-au saturat sa tot aleaga numai raul cel mic dintre mai multi rai, niciodata binele.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Imi pare rau, dar nataraii oricum sunt majoritari... Deci fie mergem, fie nu la vot, tot cei votati de natarai ies.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
saddie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 4 December 06 ![]() |
Mai pe bune daca n-are dreptate Mircea Badea cand zice ca balada Miorita ar trebui sa fie imnul national.
- nu ma duc ca nu e nimeni de votat - nu ma duc, oricum tot aia ies - etc., etc., Atunci raspundeti-mi voi la urmatoarea intrebare, in contextul de mai sus: Daca nu se poate face nimic atunci De ce mai asteptati sa se schimbe ceva? Si nu vreau raspunsuri de genul: "ca asa e normal, ca ar trebui, etc" This post has been edited by saddie: 23 Oct 2008, 16:43 |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1,5 dci, 80 CP, Dynamique, 2006
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
am mers de foarte multe ori la vot tocmai ca sa pot protesta dupa aceea ... sau inainte de a ajunge la proteste, sa schimb cu votul meu ceva ...
un rahat ! acum nu mai merg ... asta este protestul meu ... nu mai votez in semn de protest ... mai ales ca nu am pe cine! tot un rahat va fi ... dar macar nu m-am mai deranjat sa-l produc si eu cu votul meu. mi-ar place ca ... asa ca intr-o poveste ... sa nu se mai duca lumea la vot ... sa faca astia alegeri ei cu familiile lor ... o data de doua ori ... sa schimbe listele alea de o mie de ori pana la urma poate or pune si oameni pe ele. hmm ... auzi Smarandescu candidat in Ilfov ... Zavoranu in Timisoara... L.E. eu nu mai astept sa se schimbe nimic , si nu ma mai plang de nimic , in cel mai bun caz mai fac haz de necaz cu prietenii la o bere de situatia asta din Romania ... in rest m-am resemnat si incerc sa ma descurc cum pot mai bine pt. mine si familia mea in economia asta de piata. Am mai zis-o si o mai zic ... la noi problema nu consta in faptul ca au ajuns niste smenari in functii de conducere ci ca ne lipseste - tuturor - o anumita mentalitate ... dar asta e alta poveste. This post has been edited by adrian mgn: 23 Oct 2008, 16:50 |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
dragos62 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 200 Joined: 14 August 07 From: Bucuresti ![]() |
Zavoranca nu mai candideaza,deci de una am scapat
![]() |
--------------------
Renault
Megan Sedan Manager
2007 1,6 16v
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
pai cum asa?
sa rateze ea o inscriere la "Faze de toata jena"? Smarandescu cel putin e constient ca nu stie altceva decat pumnul Zavoranca, dupa ce ca e batuta in cap, mai trebuie sa si semnalizeze... Stie cineva in ce faza suntem cu antidotul pentru prostie si mahalagism? This post has been edited by Johnny78: 23 Oct 2008, 18:01 |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Si totusi, potrivit pentru coltul nedumeritilor, desi ar trebui sa devina "al derutatilor", ce se poate face pentru a sanctiona "derapajele" astea populiste ?
Exista vreo metoda de a sanctiona prostitutia politica la care se dedau partidele ? Va rog n-o dati in generalitati cu votul ... bla, bla! Concret, ce se poate face!? Daca este vorba de vot, cum? Votand pe cel mai putin cunoscut, pe cel mai ... cum? |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
pai cred ca cel mai bine ar fi sa cunoastem "cv-ul" si poate mai important istoricul candidatilor din colegiul din care facem parte ... si sa votam in consecinta ... dar pt. asta trebuie sa ne folosim neuronu ... acum poate noi am fi dispusi la sacrificiul asta dar sunt sceptic cand vine vorba de marea majoritate ... mai ales ca pomenile sunt din ce in ce mari
|
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
BMC filters-Chrome window trims-Xenon Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(adi_ar @ 24 Oct 2008, 03:06) Si totusi, potrivit pentru coltul nedumeritilor, desi ar trebui sa devina "al derutatilor", ce se poate face pentru a sanctiona "derapajele" astea populiste ? Adi, cred ca ar fi suficient ca lumea sa gandeasca un pic. Nu-i mare smecherie.Exista vreo metoda de a sanctiona prostitutia politica la care se dedau partidele ? Cat despre prezenta la vot, eu am fost mereu, iar cand nu am avut pe cine vota am impartit tusul, cate un pic de stampila pentru fiecare, frateste. Folositi voi buletinul ca sa nu il foloseasca altul. |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
ce face, smarandescu candideaza ? lol...
am auzit ca se baga si luminita anghel.... o sa ducem dorul parlamentului de acu` ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
QUOTE(adip) Adi, cred ca ar fi suficient ca lumea sa gandeasca un pic. Nu-i mare smecherie. Eu nu ma consider mare destept dar imi recunosc sentimentul de neputinta! ![]() Chestia cu "imprastiat tusul" am propus-o deja pe aici desi nu sunt chiar convins ca anulanad un vot voi realiza mare lucru. In circumscriptia mea sunt 2 categorii: - localnici cu diverse implicari directe sau indirecte in afaceri dubioase, suspiciuni de fraude imobiliare si procese pe rol, unii inteligenti da' ce folos. - bucuresteni (ma rog, "de la centru") despre care nu stiu nimic (si nici nu vreau). Adica pe unu' ca Iucinu nu-l pun la socoteala! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea este ca o palma politica destul de dureroasa ar fi 90% prezenta la vot si 80% voturi anulate.
Asta este echivalent cu "suntem aici, ne pasa, dar nu voi, altii, urmatorii" Asa cred eu cel putin. Insa la noi atata vreme cat un vot=5 mici si o bere, nu ai ce sa faci. |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Vorbeati mai sus de proteste si de ce nu se rezolva nimic in tara asta... Hmmm... pai daca actiuni de acest gen raman fara prea mare ecou, ce mai vreti sa schimbati oameni buni ? Daca ne e noua si apropiatilor nostri bine, atunci ce mai conteaza ce fac restul ? Sa fure mai departe, nu-i asa ?
This post has been edited by Flamingo: 24 Oct 2008, 08:45 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(shteffanivlad @ 24 Oct 2008, 16:11) Parerea mea este ca o palma politica destul de dureroasa ar fi 90% prezenta la vot si 80% voturi anulate. Exact, asta e ideea: "am venit la vot, jegosilor, dar nu avem pe cine alege, asa ca ne pupati-ne voi frumos in c*r, ne vedem la scrutinul urmator". Unde, evident, tot ei vor fi, ca altii nu-s Asta este echivalent cu "suntem aici, ne pasa, dar nu voi, altii, urmatorii" ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu mereu m-am dus la vot. Ma duc si acum si o sa pun stampila peste tot si o sa scriu pe buletin: "vreau autostrazi"!!!
Copilaresc sau nu, asa o sa fac! |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
TresPasser |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 24 March 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce idei bune aveti. Pana acuma eu m-am limitat la a vota partide noname gen partidul ecologist sau altele care sigur nu aveau sanse de izbanda. Dar ideea asta a voastra trebuie sa recunosc ca e mai buna
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
2007 Exception 1.6 16V
|
|
adi_ar |
![]()
|
Dumid
![]() Discutand astazi cu mai multi cunoscuti si prieteni am constatat ca, fara sa le fi sugerat eu ceva, cam toti au exprimat aceeasi opinie: ma duc sa-mi bat si eu joc de ei o data la 4 ani ca altceva n-am ce le face! ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Problema e ca suntem prea putini cei care votam cu toti sau scriem ce vrem pe buletine. Procentul este neglijabil...
|
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
adrian mgn |
![]()
|
acum candideaza si Luminita Anghel?
![]() trecand peste partea amuzanta chiar a lucrurilor ... voi va imaginati ca in viitorul apropiat cu putin noroc acest gen de oameni vor fi reprezentantii nostrii "acolo sus".mi-l si inchipui pe Smarandescu propunand un proiect de lege privind strategia de dezvoltare a IMM-urilor sau de ce nu pe Luminita Anghel rescriind listele de medicamente compensate... si ca astia multi altii ![]() |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
- Smoked taillights
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adrian mgn @ 23 Oct 2008, 20:03) pai cred ca cel mai bine ar fi sa cunoastem "cv-ul" si poate mai important istoricul candidatilor din colegiul din care facem parte ... si sa votam in consecinta ... dar pt. asta trebuie sa ne folosim neuronu ... acum poate noi am fi dispusi la sacrificiul asta dar sunt sceptic cand vine vorba de marea majoritate ... mai ales ca pomenile sunt din ce in ce mari tinand cont ca foarte multe informatii sunt secrete pt ca respectivii sunt "persoane publice", e cam greu sa aflii adevarul despre fiecare |
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(saddie @ 23 Oct 2008, 16:42) Mai pe bune daca n-are dreptate Mircea Badea cand zice ca balada Miorita ar trebui sa fie imnul national. - nu ma duc ca nu e nimeni de votat - nu ma duc, oricum tot aia ies - etc., etc., Atunci raspundeti-mi voi la urmatoarea intrebare, in contextul de mai sus: Daca nu se poate face nimic atunci De ce mai asteptati sa se schimbe ceva? Si nu vreau raspunsuri de genul: "ca asa e normal, ca ar trebui, etc" eu nu mai astept nimic de la poporul asta. cienva spunea ca fiecare tara are conducatorii pe care ii merita. sunt perfect de acord. daca pana acum nu a aparut niciun reprezentant demn de a fi votat, inseamna ca poporul asta nu poate da asa ceva, nu suntem in stare, de aici si resemnarea... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 20:59 |