Avertizor pozitii aprinse 'mort', Nu mai piuie
![]() ![]() ![]() |
Avertizor pozitii aprinse 'mort', Nu mai piuie
alexandru_ot |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 30 September 09 From: Campina PH ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
1996 2,0 RXE
|
|||
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Este montat pe tabloul de sigurante, releul cu nr. 15.
Attached thumbnail(s) Tablou_sigurante.png ( Size: 68.5k ) Number of downloads: 353 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 15 February 11 ![]() |
Sa fie si la mine aceiasi treaba? Nici becul interior nu se aprinde cand deschid usa la sofer
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu mai degraba cred ca este dus senzorul care "vede" usa deschisa ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alexandru_ot |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 665 Joined: 30 September 09 From: Campina PH ![]() |
Multumesc Gabryello acela este dar l-am verificat verificat si este ok.
Dar ma intreb exista vreun senzor care vede usa deschisa? Ma ajuta cineva? CJ98CZH imi spui unde este senzorul? This post has been edited by alexandru_ot: 14 Jan 2012, 19:13 |
--------------------
Renault
Laguna
1996 2,0 RXE
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Cu placere!
"Intrerupatoarele" acestea sunt senzorii pentru usa deschisa. Attached thumbnail(s) Renault_Laguna_2_0_arata_si_merge_super_bine.jpg ( Size: 205.87k ) Number of downloads: 360 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Eu nu am gasit acel buton
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
La Phase 2 nu mai au acele butonase. Cred ca este in yala mecanismul care vede usa deschisa.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
titibalan97 |
![]()
|
Cred ca da .Am incercat astazi la usa din dreapta si doar ce am tras un pic de mecanismul acela ce deschide usa din interior fara a se deschide usa sa aprins becul deci e limpede ca e la iala ceia ce face situatia mai dificila
|
--------------------
renault
laguna
1998 1.9 dti
|
|
alexandru_ot |
![]()
|
Am rezolvat problema releul care piuie au fost oxidate lamelele care intra in tablou .Acum merge struna .
|
--------------------
Renault
Laguna
1996 2,0 RXE
|
|
cristi_renault |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 19 June 10 ![]() |
QUOTE(alexandru_ot @ 29 Jan 2012, 22:36) Am rezolvat problema releul care piuie au fost oxidate lamelele care intra in tablou .Acum merge struna . si mie imi face de ieri figuri...becul se aprinde in masina cand deschid usa, dar nu mai scoate sunetul ala stresant cand lasi farurile sau pozitia aprinse... renault laguna I din 2000 1.6 16v, are siguranta oare pe acel sunet? ca sa stiu ce caut si ce desfac:P posibil sa stric altceva daca nu stiu ce caut. |
--------------------
Renault
Laguna I 1.6 16V
2000
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 17:54 |