Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages « < 2 3 4 5 > 
Reply to this topicStart new topic

Outline · [ Standard ] · Linear+

Zoom-zoom, Mazda 6

Solon
post 12 Sep 2008, 22:40
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Deprimant! smile.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
rtBK
post 17 Sep 2008, 07:33
Post #92

Unique like everyone else

iti circula pozele pe net, nu gluma http://forum.computergames.ro/38751934-post16.html smile.gif

asta ca tot intreba cineva de ce mascam numerele de inmatriculare.

This post has been edited by blak2oo8: 17 Sep 2008, 07:35

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
Bliss
post 17 Sep 2008, 09:12
Post #93

-

QUOTE(Stefan @ 12 Sep 2008, 23:07)
blink.gif

Aia e o Mazda 3 noua. blink.gif

--------------------
- - -
+
St
post 18 Sep 2008, 11:51
Post #94

Membru

QUOTE(blak2oo8 @ 17 Sep 2008, 08:33)
asta ca tot intreba cineva de ce mascam numerele de inmatriculare.
*

Oricum nu le mai are de mult pe alea smile.gif

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
Stefan
post 18 Sep 2008, 12:36
Post #95

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

QUOTE(Bliss @ 17 Sep 2008, 10:12)
Aia e o Mazda 3 noua. blink.gif
*

Aham. Am plans.

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
Bliss
post 26 Oct 2008, 12:55
Post #96

-

Luni masina ajunge iar la BDT pentru 2-3 zile la o schimbare de parbriz, dupa niste pietre luate intr-o noapte pe A2. Nasoala senzatia si sunetul facut de parbriz aproape strapuns la 120km/h.
Pozele-s facute intr-o parcare fix inainte de "bucurie".

img2533wk4.th.jpg img2530uu1.th.jpg img2534oq1.th.jpg

Ca alte impresii, dupa ce-am tot chinuit-o, cutia de viteze este excelenta. Poti sa impingi cu un deget levierul, nu agata, incepe sa dea in nas doar sub 700rpm, cu a doua ajunge la 95km/h icon_mrgreen.gif . E puturoasa in schimb peste 200km, m-a impins de la spate un 307CC tot de 2.0 dar probabil de 180CP.
La talpi mai puternice pentru cativa km se simte un miros de incins, nu stiu daca de la ambreiaj sau inca nu s-a dus ceara de pe motor.
Fara sa vreau i-am testat si stabilitatea la intrarea de pe A2 in Bucuresti, cu o manevra violenta pe la 100km/h. S-a tinut de drum extraordinar, ESP-ul n-a intrat, palaria jos.
Pe drumuri de tara (un camp intre autostrada si satul bunicilor vai de capul lui) se aude un troncanit la suspensia fata, mai mult pe partea stanga. Nu stiu daca asa ar trebui sa faca din cauza suspensiei tari, la service au zis ca au examinat-o si e ok.
Am obtinut un consum record pe E85 mergand regulamentar cu un prieten incepator in spate - 7,2%. smile.gif
Masina e un generator de adrenalina.

--------------------
- - -
+
Arhimede
post 26 Oct 2008, 15:28
Post #97

Membru inferior, lung si tare

Marfa.Faine si pozele.Sarumana.

--------------------
dacia lgn 2005 Ambition
0% avertisment=0% divertisment
+
Bliss
post 25 Nov 2008, 09:48
Post #98

-

Masina a ajuns la 6000km fara nici o problema tehnica. A intrat si pe drum de munte, si-n noroaie, a luat si diverse cratere subspecia de Bucuresti ( sad.gif ), a rezistat fara macar un greieras. A mai fost atinsa de tampiti prin parcari si intersectii, pana acum totusi am rezolvat cu vajnicul creion cu vopsea si polish.
Acum cateva saptamani, la Cheile Bistritei si manastirea Arnota:

img2809aq9.th.jpg img2810cw1.th.jpg img2866oo6.th.jpg img2884xy5.th.jpg

--------------------
- - -
+
andu911
post 13 Dec 2008, 02:05
Post #99

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Ce inseamna zoom zoom, ca am vazut pe toate forumurile zoom zoom, dar nimeni nu explica nimic...

Singura explicatie, care mi s-a parut destul de penibila, a fost asta:

Japonezii de la Mazda au venit cu o alta filosofie (zoom-zoom), mai precis una care sa te faca sa te simti atat de bine la volanul unei masini incat sa zumzai.

http://www.drive-test.ro/drive-test/43/37/...-zoom-mama.html

Vad ca si tu ai zzm la numar si am vazut foarte multe mazda cu zzm...

Toata lumea care conduce mazda, zumzaie, sau cum... ?
Sa inteleg ca aia din CLS fac precum Tarzan. Ca la Renault e simplu, sunt greierii care lucreaza pentru noi. radmasa.gif

Ia gata, ca imi fac si eu Jurnal... "Cri-Cri, Laguna" biggrin.gif

This post has been edited by andu911: 13 Dec 2008, 02:17

--------------------
- - -
+
Codrin
post 16 Dec 2008, 11:29
Post #100

Membru autentic

Since 2000, Mazda has used the phrase "Zoom-Zoom" to describe what it calls the "emotion of motion" that it claims is inherent in its cars.[16] Extremely successful and long-lasting (when compared to other automotive marketing taglines), the Zoom-Zoom campaign has now spread around the world from its initial use in North America.[17]

The Zoom-Zoom campaign has been accompanied by the "Zoom Zoom Zoom" song in many television and radio advertisements. The original version, performed by Serapis Bey (used in commercials in Europe, Japan and South Africa), was recorded long before it became the official song for Mazda as part of a soundtrack to the movie Only The Strong (released in 1993). The Serapis Bey version is a cover of a traditional Capoeira song, called "Capoeira Mata Um".

Early ads in the Zoom-Zoom campaign also featured a young (10 years old at the time) boy speaking the "Zoom-Zoom" tagline, who eventually was referred to as the "Zoom-Zoom Kid".[18] The "Kid", now a teenager, is named Micah Kanters.[19]

--------------------
Mazda . .
+
M i h a i
post 16 Dec 2008, 21:47
Post #101

QUOTE(andu911 @ 13 Dec 2008, 02:05)
Vad ca si tu ai zzm la numar si am vazut foarte multe mazda cu zzm...
*

Mda...am si eu un vecin cu Mazda 6 si tot zzm are la numar...ciudat..dar fiecare isi pune la numar ce vrea..Cum ar fi sa ai CL-65-AMG la numar icon_mrgreen.gif ? ...binenteles sa fie pe un cl54amg... tongue.gif .

--------------------
------ ------ ------
+
gotty
post 16 Dec 2008, 21:54
Post #102

fagocer™ haituit

From: oriunde vreti voi....

pai era un clip la un moment dat cu clientii skoda,care ,drept multumire ca au primat taxa de prima inmatriculare cadou ,si au pus numere personalizate SKD,SKO sau ceva de genu'....

--------------------
Private Spice Member
+
Bliss
post 20 Dec 2008, 13:19
Post #103

-

Am incaltat masina pentru iarna.
- 4 x janta tabla 16" - 272 RON/buc de la Arian
- 20 x piulita roata - 8 RON / buc de la Arian
- 4 x Dunlop Wintersport M3 205/60/R16 DOT 2508 (412 RON/buc) de la www.laros.ro
- montaj la Autosoft cu echilibrare, valve si restul - 120 RON
Sa vina zapada! cool.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 20 Dec 2008, 14:01
Post #104

Banned

From: Melbourne, Victoria

3016ron dupa calculele mele. O galagie de bani, 2 concedii serioase in locatii serioase. Sper ca investitia sa te tina minim 3 ani in conditiile de trafic din Ro.
Bafta!

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Bliss
post 20 Dec 2008, 14:14
Post #105

-

Pentru siguranta mea si a celor din masina nu e un pret mare. wink.gif

--------------------
- - -
+
adip
post 20 Dec 2008, 14:39
Post #106

Banned

Eh, totul are un pret smile.gif Asta cu "totul pentru siguranta" e un stereotip care vine foarte bine fiare in ziua de azi smile.gif
Nu zic, sunt convins ca e bine ca lumea sa cheltuie banii pe masini sigure si servicii la fel. Dar, pana la urma, de la un anumit punct incolo, oare chiar merita toata isteria asta cu siguranta?
Renault are enshpe masini super-mega-ultra-hiper sigure, stele faranumar. Tot respectul pentru munca lor, dar stelele alea reusesc sa faca oare masina mai atractiva pentru mine, comparand-o cu alte masini ale altor marci, cu dotari similare si rezultate la crash-test apropiate?
Cand e vorba de a aprecia o masina dpv dotari de siguranta & servicii aferente nu cred ca simpla sintagma "fac totul pentru siguranta mea si a celor din masina" rezolva discutia. Cel mult o poate lungi.

--------------------
* * *
+
Bliss
post 21 Dec 2008, 14:17
Post #107

-

Am avut destule experiente nasoale iarna cu cauciucuri de vara. Si cum n-am de gand sa scap prea repede de Mazda, rotile merita toti banii pentru cei 4-5 ani de folosirea de-acum inainte. Da, poate ti-ai fi facut 3-4 weekenduri undeva sau 2 concedii, dar conteaza mai mult sa si poti ajunge acolo intreg, nu la spital. In al doilea caz s-ar putea sa te coste mult mai mult si sa regreti alegerea.

--------------------
- - -
+
semit
post 21 Dec 2008, 14:26
Post #108

Private Spice

Group: Moderatori

peste 5 ani o sa fie 25 de grade in asa zisul sezon al iernii..

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
adip
post 21 Dec 2008, 14:27
Post #109

Banned

Eu sunt fan cauciucuri de iarna (ma rog, eram, acum nu-mi mai trebuie) deci sustin 100% achizitia de cauciucuri de iarna. Atat ca mi s-a parut cam mare nota de plata smile.gif
Bafta cu masina la trecerea prin iarna smile.gif

--------------------
* * *
+
Serje
post 21 Dec 2008, 15:06
Post #110

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

Numa' sa vina iarna odata, ca deocamdata cam trage chiulu'.

--------------------
MTD Optima 53 SPB HW
+
eduardsebe
post 21 Dec 2008, 21:26
Post #111

Membru Expressionist

@Christu-le....nu insela Privilege-ul tongue.gif
Bliss ai cea mai mirifica,absolut extraordinara masina pe care am vazut-o..
Sa ai parte de kilometrii multi si sa te bucuri de ea mereu ca in prima zi biggrin.gif

--------------------
Seat Leon FR 184 2015
+
Bliss
post 4 Jan 2009, 16:27
Post #112

-

Cauciucurile de iarna si ESP-ul si-au scos banii alaltaieri. Mergand pe un drum betonat dinspre Maru spre Otelu Rosu, am intrat intr-o curba larga cu 50-60 km/h. Pana atunci drumul fusese uscat, cu praf, ca-n mijlocul verii, afara aprox -8 grade. Eu in fata, un prieten cu alta masina in spate (cauciucuri de vara, fara ESP).
Chiar in curba aia s-a nimerit din tot drumul de 10km sa fie polei de de-abia stateai pe picioare. A mea a derapat un pic, a intrat imediat ESP-ul, a dat de 2 ori scurt din fund si s-a potolit. Amicul a scapat-o de sub control, a inceput sa danseze pe sosea si dupa vreo 3-4 schimbari de directie, a cazut cam 1m de pe sosea si a agatat un pom. Partea dreapta serios sifonata, praguri indoite, radiator si parbriz sparte, roata stramba, janta sparta, cauciuc etc. Din fericire a scapat cu bine toata lumea, din pacate masina a plecat pe platforma iar concediul s-a scurtat cu 2 zile.
Daca mai era nevoie de vreo dovada, nu e bine sa faci rabat la nimic ce tine de siguranta. sad.gif
Masina a facut cam 1300km in cateva zile, consum mediu 7,6%, viteza medie 45km/h. Noaptea a stat la -20 grade, ziua -10. Temperaturile nu i-au priit, pana se incalzeste masina troznesc/chitaie suportii de plastic ai lunetei. Sper sa gasesc la Metro niste WD40 sa-i tratez, daca reusesc sa-mi dau seama cum ajung la ei. In rest, drumul de munte a avut de la asfalt pana la gheata solida cu praf de zapada deasupra, am mers peste tot fara cea mai mica problema de aderenta iar masina s-a comportat ireprosabil cu 4 persoane si portbagajul plin ochi cu vreo 200kg de bagaje, mancare, bautura si alte maruntisuri.

img3044og3.th.jpg

--------------------
- - -
+
liviu2004
post 12 Jun 2009, 22:32
Post #113

Membru autentic

QUOTE(liviu2004 @ 27 Jun 2008, 09:47)
38.gif As vrea si eu una ca cea din semnatura.
*

Mda, mi-a trecut entuziasmul la fel de repede cum iti moare scula cand privesti o baba. M-am dat si eu cu o Mazda 6, la o reprezentanta. Nu stiu ce motor pe benzina avea dar era lesinat rau. Asta a fost a doua dezamagire.
Primul soc a fost cand m-am urcat in masina si am pus mana pe plasticul de la usa. Urat de aspru, doar la focusul de acum ce mai e la fel.
Apoi suspensia, mi-am controlat toate pietrele la rinichi.
Cand a venit vorba de dotari, nu am putut combina urmatoarele: motor diesel, xenon, navigatie, cruise control si senzori lumina, ploaie. Nop, nu se fac masini pentru aceste dorinte. Aaa, ca s-a oferit dealeru sa-mi monteze el dupa aia xenonu si spalatoarele. Nu mersi. Apoi reglarea luminozitatii in bord. Vai doamne, nu puteau pune un bat mai lung decat parul ala? Hidos.
Gps-ul, model care se poate fura in 5 minute.
Culoarea, vreau negru. Cel mai negru. Cica se poate dar vine masina in 4 luni. Nu vreti modelul de aici gri? Facem reducere. Ya, right.
Doua lucruri are bune masina asta: cum arata pe dinafara si portbagajul. Dar pentru banii astia nu merita sa cumperi nici macar un cauciuc.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
Christu
post 13 Jun 2009, 02:31
Post #114

Membru autentic

QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 22:32)
Doua lucruri are bune masina asta: cum arata pe dinafara si portbagajul. Dar pentru banii astia nu merita sa cumperi nici macar un cauciuc.
*

zici ca ai condus o mazda 6 si doar aceste 2 lucruri ti-au placut la masina?....de dinamica ce zici?

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
liviu2004
post 13 Jun 2009, 09:54
Post #115

Membru autentic

Sa nu intelegem gresit. Cu un motor decent pe ea se va misca bine. Directia e buna. Dar pentru ce ofera pretul e exagerat de mare.

LE: clasa energetica e B.

This post has been edited by liviu2004: 13 Jun 2009, 10:44

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
C a t a l i n
post 13 Jun 2009, 10:11
Post #116

Comparativ cu ...?

--------------------
- - -
Când vrei și, și, iese nici, nici!
+
liviu2004
post 13 Jun 2009, 11:18
Post #117

Membru autentic

In comparatie cu nimic. De fapt la suspensie pot sa compar cu Focus 2 care e mult mai confortabil.

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
herculane
post 14 Jun 2009, 13:34
Post #118

Membru autentic

mazda 6 e e setata mai mult pe sportivitate decat spre confort. daca vrei confort iei noul c5, daca vrei ceva intre, mondeo sau accord.

--------------------
Renault Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford Mondeo Titanium 2.0 16v 2008 - xxxxx
+
Bliss
post 14 Jun 2009, 20:28
Post #119

-

QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32)
Cand a venit vorba de dotari, nu am putut combina urmatoarele: motor diesel, xenon, navigatie, cruise control si senzori lumina, ploaie.

Sigur ai fost la un dealer Mazda? blink.gif Poti avea TE Plus, GTA si GT cu diesel si echiparile de mai sus, mai putin navigatie care e standard doar pe GT si optional pe celelalte. Ai oferta echiparilor pe mazda.ro, te poti convinge acolo si e exact ce pot oferi dealerii.
Aaa, ca s-a oferit dealeru sa-mi monteze el dupa aia xenonu si spalatoarele.

La Mazda nu se monteaza sub nici o forma xenon si spalatoare aftermarket. M6 are halogen pe CE si TE, restul echiparilor avand xenon. Iarasi, sigur era un dealer pe bune?
Gps-ul, model care se poate fura in 5 minute.

In catalog sunt 3 unitati de navigatie oficiale: cea in-dash cu care vine masina, una tot in-dash Pioneer si inca una din asta chioara, portabila. Probabil tu ai vazut-o pe ultima. Oricum, o afacere multe mai buna pentru Romania (cu iGo, accesibila prin USB, functii de monitorizare a parametrilor motorului, senzori parcare integrati etc) e asta: http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/dvd-auto...-navi-4651.html
Culoarea, vreau negru. Cel mai negru. Cica se poate dar vine masina in 4 luni. Nu vreti modelul de aici gri? Facem reducere. Ya, right.

Oho, scapai ieftin. Eu pentru hatchback gri lila as fi asteptat 6 luni. Am luat-o sedan alba ca venea mai repede.
Doua lucruri are bune masina asta: cum arata pe dinafara si portbagajul.

Eu, din contra, as zice ca e cea mai buna alegere la banii aia. smile.gif Dar de-aia suntem diferiti, sa ne placa si masini diferite.

Masina a implinit un an si 11200 km (limita era 20k km), a facut prima revizie la Arian Militari. S-au schimbat ulei motor, filtru ulei si filtru habitaclu. Timp de executie 1h si 40 minute, foarte de treaba oamenii. Cost 685 lei.
Primit si card de extindere Mazda Europe Service. E o gaselnita misto daca masina are mai putin de 10 ani, ai facut toate reviziile la dealeri autorizati si te lasa masina in garantie, postgarantie sau la accident - ai foarte multe chestii pe care le acopera ei, partial sau total, de la cazare, alta masina, bilete de avion, dau ei avans pentru reparatii, diverse chestii pe care e bine sa le ai asigurate in caz de ceva.
Probleme tehnice nu are, doar vopseaua se pare ca se agata de multe chei ale rromanilor carora le place masina si au probleme in a o arata. Sa nu mai zic de bara spate pe care si-au lasat idiotii culorile lor. O sa vad cand am timp si cu Casco. Sa tot ai o frumusete de-asta japoneza in Bucuresti...

--------------------
- - -
+
liviu2004
post 14 Jun 2009, 20:56
Post #120

Membru autentic

Nu vorbesc de dealer in romania si nici de gps portabil. Cea in-dash, ti-o fura in mai putin de 1 minut.

Xenonul se monta ca si in fabrica, cu sezor de nivel, spalatoare faruri cu tot ce inseamna asta.

This post has been edited by liviu2004: 14 Jun 2009, 20:57

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
5 Pages « < 2 3 4 5 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st May 2025 - 19:11
Dacia