Zoom-zoom, Mazda 6
![]() ![]() |
Zoom-zoom, Mazda 6
Solon |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
iti circula pozele pe net, nu gluma http://forum.computergames.ro/38751934-post16.html
![]() asta ca tot intreba cineva de ce mascam numerele de inmatriculare. This post has been edited by blak2oo8: 17 Sep 2008, 07:35 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(Stefan @ 12 Sep 2008, 23:07) ![]() Aia e o Mazda 3 noua. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Bliss |
![]()
|
Luni masina ajunge iar la BDT pentru 2-3 zile la o schimbare de parbriz, dupa niste pietre luate intr-o noapte pe A2. Nasoala senzatia si sunetul facut de parbriz aproape strapuns la 120km/h.
Pozele-s facute intr-o parcare fix inainte de "bucurie". img2533wk4.th.jpg img2530uu1.th.jpg img2534oq1.th.jpg Ca alte impresii, dupa ce-am tot chinuit-o, cutia de viteze este excelenta. Poti sa impingi cu un deget levierul, nu agata, incepe sa dea in nas doar sub 700rpm, cu a doua ajunge la 95km/h ![]() La talpi mai puternice pentru cativa km se simte un miros de incins, nu stiu daca de la ambreiaj sau inca nu s-a dus ceara de pe motor. Fara sa vreau i-am testat si stabilitatea la intrarea de pe A2 in Bucuresti, cu o manevra violenta pe la 100km/h. S-a tinut de drum extraordinar, ESP-ul n-a intrat, palaria jos. Pe drumuri de tara (un camp intre autostrada si satul bunicilor vai de capul lui) se aude un troncanit la suspensia fata, mai mult pe partea stanga. Nu stiu daca asa ar trebui sa faca din cauza suspensiei tari, la service au zis ca au examinat-o si e ok. Am obtinut un consum record pe E85 mergand regulamentar cu un prieten incepator in spate - 7,2%. ![]() Masina e un generator de adrenalina. |
--------------------
-
-
-
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Marfa.Faine si pozele.Sarumana.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Bliss |
![]()
|
Masina a ajuns la 6000km fara nici o problema tehnica. A intrat si pe drum de munte, si-n noroaie, a luat si diverse cratere subspecia de Bucuresti (
![]() Acum cateva saptamani, la Cheile Bistritei si manastirea Arnota: img2809aq9.th.jpg img2810cw1.th.jpg img2866oo6.th.jpg img2884xy5.th.jpg |
--------------------
-
-
-
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Ce inseamna zoom zoom, ca am vazut pe toate forumurile zoom zoom, dar nimeni nu explica nimic...
Singura explicatie, care mi s-a parut destul de penibila, a fost asta: Japonezii de la Mazda au venit cu o alta filosofie (zoom-zoom), mai precis una care sa te faca sa te simti atat de bine la volanul unei masini incat sa zumzai. http://www.drive-test.ro/drive-test/43/37/...-zoom-mama.html Vad ca si tu ai zzm la numar si am vazut foarte multe mazda cu zzm... Toata lumea care conduce mazda, zumzaie, sau cum... ? Sa inteleg ca aia din CLS fac precum Tarzan. Ca la Renault e simplu, sunt greierii care lucreaza pentru noi. ![]() Ia gata, ca imi fac si eu Jurnal... "Cri-Cri, Laguna" ![]() This post has been edited by andu911: 13 Dec 2008, 02:17 |
--------------------
-
-
-
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Since 2000, Mazda has used the phrase "Zoom-Zoom" to describe what it calls the "emotion of motion" that it claims is inherent in its cars.[16] Extremely successful and long-lasting (when compared to other automotive marketing taglines), the Zoom-Zoom campaign has now spread around the world from its initial use in North America.[17] The Zoom-Zoom campaign has been accompanied by the "Zoom Zoom Zoom" song in many television and radio advertisements. The original version, performed by Serapis Bey (used in commercials in Europe, Japan and South Africa), was recorded long before it became the official song for Mazda as part of a soundtrack to the movie Only The Strong (released in 1993). The Serapis Bey version is a cover of a traditional Capoeira song, called "Capoeira Mata Um". Early ads in the Zoom-Zoom campaign also featured a young (10 years old at the time) boy speaking the "Zoom-Zoom" tagline, who eventually was referred to as the "Zoom-Zoom Kid".[18] The "Kid", now a teenager, is named Micah Kanters.[19] |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
pai era un clip la un moment dat cu clientii skoda,care ,drept multumire ca au primat taxa de prima inmatriculare cadou ,si au pus numere personalizate SKD,SKO sau ceva de genu'....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bliss |
![]()
|
Am incaltat masina pentru iarna.
- 4 x janta tabla 16" - 272 RON/buc de la Arian - 20 x piulita roata - 8 RON / buc de la Arian - 4 x Dunlop Wintersport M3 205/60/R16 DOT 2508 (412 RON/buc) de la www.laros.ro - montaj la Autosoft cu echilibrare, valve si restul - 120 RON Sa vina zapada! ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
3016ron dupa calculele mele. O galagie de bani, 2 concedii serioase in locatii serioase. Sper ca investitia sa te tina minim 3 ani in conditiile de trafic din Ro.
Bafta! |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Bliss |
![]()
|
Pentru siguranta mea si a celor din masina nu e un pret mare.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eh, totul are un pret
![]() ![]() Nu zic, sunt convins ca e bine ca lumea sa cheltuie banii pe masini sigure si servicii la fel. Dar, pana la urma, de la un anumit punct incolo, oare chiar merita toata isteria asta cu siguranta? Renault are enshpe masini super-mega-ultra-hiper sigure, stele faranumar. Tot respectul pentru munca lor, dar stelele alea reusesc sa faca oare masina mai atractiva pentru mine, comparand-o cu alte masini ale altor marci, cu dotari similare si rezultate la crash-test apropiate? Cand e vorba de a aprecia o masina dpv dotari de siguranta & servicii aferente nu cred ca simpla sintagma "fac totul pentru siguranta mea si a celor din masina" rezolva discutia. Cel mult o poate lungi. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Bliss |
![]()
|
Am avut destule experiente nasoale iarna cu cauciucuri de vara. Si cum n-am de gand sa scap prea repede de Mazda, rotile merita toti banii pentru cei 4-5 ani de folosirea de-acum inainte. Da, poate ti-ai fi facut 3-4 weekenduri undeva sau 2 concedii, dar conteaza mai mult sa si poti ajunge acolo intreg, nu la spital. In al doilea caz s-ar putea sa te coste mult mai mult si sa regreti alegerea.
|
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
peste 5 ani o sa fie 25 de grade in asa zisul sezon al iernii..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
adip |
![]()
|
Eu sunt fan cauciucuri de iarna (ma rog, eram, acum nu-mi mai trebuie) deci sustin 100% achizitia de cauciucuri de iarna. Atat ca mi s-a parut cam mare nota de plata
![]() Bafta cu masina la trecerea prin iarna ![]() |
--------------------
*
*
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Numa' sa vina iarna odata, ca deocamdata cam trage chiulu'.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
@Christu-le....nu insela Privilege-ul
![]() Bliss ai cea mai mirifica,absolut extraordinara masina pe care am vazut-o.. Sa ai parte de kilometrii multi si sa te bucuri de ea mereu ca in prima zi ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Bliss |
![]()
|
Cauciucurile de iarna si ESP-ul si-au scos banii alaltaieri. Mergand pe un drum betonat dinspre Maru spre Otelu Rosu, am intrat intr-o curba larga cu 50-60 km/h. Pana atunci drumul fusese uscat, cu praf, ca-n mijlocul verii, afara aprox -8 grade. Eu in fata, un prieten cu alta masina in spate (cauciucuri de vara, fara ESP).
Chiar in curba aia s-a nimerit din tot drumul de 10km sa fie polei de de-abia stateai pe picioare. A mea a derapat un pic, a intrat imediat ESP-ul, a dat de 2 ori scurt din fund si s-a potolit. Amicul a scapat-o de sub control, a inceput sa danseze pe sosea si dupa vreo 3-4 schimbari de directie, a cazut cam 1m de pe sosea si a agatat un pom. Partea dreapta serios sifonata, praguri indoite, radiator si parbriz sparte, roata stramba, janta sparta, cauciuc etc. Din fericire a scapat cu bine toata lumea, din pacate masina a plecat pe platforma iar concediul s-a scurtat cu 2 zile. Daca mai era nevoie de vreo dovada, nu e bine sa faci rabat la nimic ce tine de siguranta. ![]() Masina a facut cam 1300km in cateva zile, consum mediu 7,6%, viteza medie 45km/h. Noaptea a stat la -20 grade, ziua -10. Temperaturile nu i-au priit, pana se incalzeste masina troznesc/chitaie suportii de plastic ai lunetei. Sper sa gasesc la Metro niste WD40 sa-i tratez, daca reusesc sa-mi dau seama cum ajung la ei. In rest, drumul de munte a avut de la asfalt pana la gheata solida cu praf de zapada deasupra, am mers peste tot fara cea mai mica problema de aderenta iar masina s-a comportat ireprosabil cu 4 persoane si portbagajul plin ochi cu vreo 200kg de bagaje, mancare, bautura si alte maruntisuri. img3044og3.th.jpg |
--------------------
-
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 27 Jun 2008, 09:47) Mda, mi-a trecut entuziasmul la fel de repede cum iti moare scula cand privesti o baba. M-am dat si eu cu o Mazda 6, la o reprezentanta. Nu stiu ce motor pe benzina avea dar era lesinat rau. Asta a fost a doua dezamagire. Primul soc a fost cand m-am urcat in masina si am pus mana pe plasticul de la usa. Urat de aspru, doar la focusul de acum ce mai e la fel. Apoi suspensia, mi-am controlat toate pietrele la rinichi. Cand a venit vorba de dotari, nu am putut combina urmatoarele: motor diesel, xenon, navigatie, cruise control si senzori lumina, ploaie. Nop, nu se fac masini pentru aceste dorinte. Aaa, ca s-a oferit dealeru sa-mi monteze el dupa aia xenonu si spalatoarele. Nu mersi. Apoi reglarea luminozitatii in bord. Vai doamne, nu puteau pune un bat mai lung decat parul ala? Hidos. Gps-ul, model care se poate fura in 5 minute. Culoarea, vreau negru. Cel mai negru. Cica se poate dar vine masina in 4 luni. Nu vreti modelul de aici gri? Facem reducere. Ya, right. Doua lucruri are bune masina asta: cum arata pe dinafara si portbagajul. Dar pentru banii astia nu merita sa cumperi nici macar un cauciuc. |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Sa nu intelegem gresit. Cu un motor decent pe ea se va misca bine. Directia e buna. Dar pentru ce ofera pretul e exagerat de mare.
LE: clasa energetica e B. This post has been edited by liviu2004: 13 Jun 2009, 10:44 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Comparativ cu ...?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
In comparatie cu nimic. De fapt la suspensie pot sa compar cu Focus 2 care e mult mai confortabil.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
mazda 6 e e setata mai mult pe sportivitate decat spre confort. daca vrei confort iei noul c5, daca vrei ceva intre, mondeo sau accord.
|
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
- xxxxx
|
|
Bliss |
![]()
|
QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32) Cand a venit vorba de dotari, nu am putut combina urmatoarele: motor diesel, xenon, navigatie, cruise control si senzori lumina, ploaie. Sigur ai fost la un dealer Mazda? ![]() QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32) Aaa, ca s-a oferit dealeru sa-mi monteze el dupa aia xenonu si spalatoarele. La Mazda nu se monteaza sub nici o forma xenon si spalatoare aftermarket. M6 are halogen pe CE si TE, restul echiparilor avand xenon. Iarasi, sigur era un dealer pe bune? QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32) Gps-ul, model care se poate fura in 5 minute. In catalog sunt 3 unitati de navigatie oficiale: cea in-dash cu care vine masina, una tot in-dash Pioneer si inca una din asta chioara, portabila. Probabil tu ai vazut-o pe ultima. Oricum, o afacere multe mai buna pentru Romania (cu iGo, accesibila prin USB, functii de monitorizare a parametrilor motorului, senzori parcare integrati etc) e asta: http://www.booster.ro/tv-dvd-auto/dvd-auto...-navi-4651.html QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32) Culoarea, vreau negru. Cel mai negru. Cica se poate dar vine masina in 4 luni. Nu vreti modelul de aici gri? Facem reducere. Ya, right. Oho, scapai ieftin. Eu pentru hatchback gri lila as fi asteptat 6 luni. Am luat-o sedan alba ca venea mai repede. QUOTE(liviu2004 @ 12 Jun 2009, 23:32) Doua lucruri are bune masina asta: cum arata pe dinafara si portbagajul. Eu, din contra, as zice ca e cea mai buna alegere la banii aia. ![]() Masina a implinit un an si 11200 km (limita era 20k km), a facut prima revizie la Arian Militari. S-au schimbat ulei motor, filtru ulei si filtru habitaclu. Timp de executie 1h si 40 minute, foarte de treaba oamenii. Cost 685 lei. Primit si card de extindere Mazda Europe Service. E o gaselnita misto daca masina are mai putin de 10 ani, ai facut toate reviziile la dealeri autorizati si te lasa masina in garantie, postgarantie sau la accident - ai foarte multe chestii pe care le acopera ei, partial sau total, de la cazare, alta masina, bilete de avion, dau ei avans pentru reparatii, diverse chestii pe care e bine sa le ai asigurate in caz de ceva. Probleme tehnice nu are, doar vopseaua se pare ca se agata de multe chei ale rromanilor carora le place masina si au probleme in a o arata. Sa nu mai zic de bara spate pe care si-au lasat idiotii culorile lor. O sa vad cand am timp si cu Casco. Sa tot ai o frumusete de-asta japoneza in Bucuresti... |
--------------------
-
-
-
|
|
liviu2004 |
![]()
|
Nu vorbesc de dealer in romania si nici de gps portabil. Cea in-dash, ti-o fura in mai putin de 1 minut.
Xenonul se monta ca si in fabrica, cu sezor de nivel, spalatoare faruri cu tot ce inseamna asta. This post has been edited by liviu2004: 14 Jun 2009, 20:57 |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 19:11 |