halkidiki
![]() ![]() ![]() |
halkidiki
iooo |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 June 08 ![]() |
Attached thumbnail(s) 3_MARE.JPG ( Size: 104.74k ) Number of downloads: 107 |
||
--------------------
dacia
logan
2000
- sb04amn
|
|||
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
search
|
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
mateimatei |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Anul acesta au crescut putin preturile la salate si bautura (parerea mea)
bere: 2-2,5 euro friptura porc/pui+cartof: 6-8 euro caracatita grill: 8-10 euro salata greceasca: 5 euro alte salate: 3-5 euro musaca: 5 euro alte mancaruri gatite: 5-10 euro De regula portiile sunt mari. Dintr-o salata se satura 2 persoane. O sa vezi la prima masa si iti vei face altfel planurile. Multumeste-i lui Adrian00 pentru sfaturile lui ample. PS adrian: majoritatea discutiilor despre Grecia din ultima perioada sunt despre plecari, rezervari, traseu si mai putin despre preturile de acolo. Cand ai nevoie de ceva, numai de search-uri sa ai parte. This post has been edited by mateimatei: 26 Jun 2008, 07:53 |
--------------------
Renault
Megane
Estate dCi-1.5-80 CP/2005
|
|
giovi_buru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 62 Joined: 19 April 07 ![]() |
daca de preturi ti-a scris altcineva eu iti spun despre hoteluri care sunt in mare parte frumoase, cel putin fata de ce am vazut eu la Paralia Katerini sau Olimpic Beach, dar si pretul este pe masura, adica putin mai scump, insa nu f scump. Peisajul este minunat, iar de mancat poti manca la multe taverne. Plaja nu este peste tot aceiasi, cred ca pe Sithonia este mult mai buna plaja decat pe Kasandra (asta este opinia mea). Despre hotelul kriopigi beach iti pot spune ca am stat acolo, iar anul asta merg la Palladium, insa mi-a placut sa ma uit si la altele de pe acolo care erau in drum si am vizitat aproape toata peninsula..
este bine pt cineva care a fost acolo sa scrie si impresii, asa este simplu sa astepti de la unul si de la altul informartii, iar cand este vorba sa le dai tu zici "search", dar este tipic romanesc sa facem asa. Iar la intoarcere este frumos sa scrii cateva impresii pt cei care pleaca pt ca de asta sunt aceste forumuri |
--------------------
Toyota
corolla
2008, D4D 1,4, 90cp
- gl-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 01:52 |