Spatar blocat, problema scaun pasager !
![]() ![]() ![]() |
Spatar blocat, problema scaun pasager !
Dragunov |
![]()
|
||
![]() Biris Bogdan Group: Members Posts: 57 Joined: 18 November 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 DCI
- BH-85-ARC
2003
|
|||
matrix67b |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 428 Joined: 26 August 06 From: Targu-Jiu ![]() |
Sa inteleg ca pentru prietena ta trebuie lasat spatarul complet pe spate? Lasand gluma, s-ar putea sa-si revina daca tii de el tras in fata si in acelasi timp actionezi maneta.
Succes si drumuri cat mai ''lungi''! |
--------------------
Renault
Laguna 2 / Privilege
2003 1,9dci /120cp
|
|
gheorghita88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 499 Joined: 25 November 08 From: pitesti ![]() |
pai si eu am patit tot cam asa cu laguna mea adica am avut mici probleme poate ar si bine sa te uiti prin partea din spate a scaunului pe jos sa vezi treaba cu mecanismul de la spatar
|
--------------------
renault
laguna 2 grandtour
2002 1,8 16v
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Problema relativ asemanatoare: am reglaj lombar, iar cand actionez maneta de pe partea laterala nu se simte nicio modificare semn ca nu (mai) functioneaza. Aveti idee cum se poate remedia?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
ardelut |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 415 Joined: 21 September 08 ![]() |
Nasol , am pățit aceeași chestie dar sunt prea comod să o rezolv . Am demontat tapițeria parțial și am avut acces la sistemul de reglaj . La care sa rupt o " nuca " prinsă pe un cablu oțelos care acționează reglajul . Respectiva piesă îi asigura fixarea la unul din capete . Din câte mi-am dat eu seama cablul respectiv are la ambele capete biluțe din astea și nu știu cum sunt prinse , cu siguranță nu cositorite că nu ar ține . Dacă găsești o soluție dă-mi și mie de știre .
PS Și tu ai peste 100 Kg ? |
--------------------
Renault
Laguna 2
- MS 07 NAT
2004 , Expression , 1,9 dCi 79 kw
|
|
cata_lag2.2 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 530 Joined: 5 August 09 From: Timisoara ![]() |
Noroc ca nu s-a rupt intr-o pozitie incomoda sau ghinion... ca nu deranjeaza si asa s-ar putea sa mai stea asa pana la primavara.
Nu, n-am peste 100 ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Carminat, 1.9 dCI FAP, 110 CP,
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 11:09 |