alarme auto, unde?
![]() ![]() ![]() |
alarme auto, unde?
vladrehau |
![]()
|
||
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
|
||
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|||
dinescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 6 February 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
1300
78 Fac dezvaluiri...
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
donraulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 24 November 04 From: B ![]() |
M-am hotarat sa imi montez o alarma, insa am de ales intre doua tipuri si doua firme.
asadar: Eagle Master cl 5100 t sau Maat GFM 679– Extreme 2 firme: seleniu sau car sound Ce tip de alarma imi recomandat (dintre cele doua) precum, poate ceea ce este si mai important, la care din cele doua firme? Observ ca sunt foarte populare, in concluzie banuiesc ca sunt printre noi cativa care au apelat la ele. M-ar interesa pareri, experiente, comportamente, seriozitate, etc. Cu multumiri, |
--------------------
Sandero
1.6 MPI
2009 / Laureate
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
CL5100T zic eu ca este cea mai buna
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
chamade |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 29 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru un buget mai mic, recomand alarme discovery, este un model care seamana cu cl 5100.
|
--------------------
Honda
CR-V
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:30 |