Sistem de navigatie la L3, Il are sau nu ?
![]() ![]() ![]() |
Sistem de navigatie la L3, Il are sau nu ?
csorin66 |
![]()
|
||
![]() Membru fabricat in Romania Group: Members Posts: 504 Joined: 22 September 08 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LagunaIII 2.0 16V/140 CP
2008 Privilege ''Viata trebuie savurata, nu suportata''
|
|||
Bibanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 19 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Cu autostrada A2, am patit-o si eu, motivul fiind ca de la Drajna la Fetesti,CNC nu stie ca-i data in folosinta.Romania e slab "prezenta" pe DVD.Afara insa, merge excelent.Am fost in iunie la Budapesta si Viena.Prima data.Stie tot.Adrese, sensuri unice, numar de locuinta.Intrarea in Budapesta, hotelul, trecerea Dunarii si iesirea spre Viena, iesire/intrare pe autostrada la Viena toate le-am facut fara sa fie nevoie sa opresc, sa ma uit pe vreo harta, sa-ntreb pe cineva.Si in Austria functioneaza si PTY si TCM.Am prins la radio ceva cu Radio Donau, si a tot trecut pe alte frcvente(cum ar fi la noi Europa FM) pina la Szeged.Zic acum ca banii in plus i-am dat cu folos.
|
--------------------
exRenault, Toyota
Camry
2020, Hybrid 2.5/218cp
- B11xxx
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma bucura sa aud ca sunt si unii multumiti de Navi, ce-i drept mai e destul pana sa ies in afara, poate anul viitor..vom vedea, bafta!
|
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
Bula69 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 3 May 09 ![]() |
Deci cu alte cuvinte sistemul de navigatie este excelent in afara tarii. In tara lasa de dorit nu??? Asa e la noi la romani ...PACAT
|
--------------------
Renault
Laguna III
2008/Privilege
|
|
andreicri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
la acest sistem de navi cuplat cu Cabasse se poate monta audio-box-ul?
|
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 11:01 |