Mi-am schimbat sabotii de frina la R25 GTX
![]() ![]() ![]() |
Mi-am schimbat sabotii de frina la R25 GTX
tutu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|||
tutu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 454 Joined: 19 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Saptamina trecuta mi-am schimbat singur discurile de frana de pe fata, se demonteaza / monteaza foarte usor - e nevoie de o cheie tubulara / surubelnita cu cap Torx , se desfac 2 suruburi si gata ! Discuri fabr. Road House - Spania, cu diam de 259 mm, pt 4 prezoane = 90 Ron /buc.
Puteam sa iau discuri ventilate de Logan dar sunt mai scumpe - DE ORIGINE ! Am pus si placute noi marca FERODO - Belgia = 70 Ron setul , identice de DACIA LOGAN ! |
--------------------
Renault 25 GTX
Dacia Break
1987
- B-08-BYP
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
multumesc pentru informatii,mi-au fost de ajutor
deci 4 saboti costa 150 ron cu pirghii si ce este pe ei,cica ar fi de firma(dacia),resoartele le-am cumparat separat cu 50 ron in care intra si cele 4 de fixare si cele 4 table de retinere,un spray curatitor pt frina 15 ron si restul nimic pentru ca am lucrat singur |
--------------------
renault
25GTX
1987
- B25SHS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 16:53 |