Pedala de frana prinde mai jos
![]() ![]() ![]() |
Pedala de frana prinde mai jos
suky |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 24 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II 1.5 DCI
2004
|
|||
hbunny |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 24 June 08 ![]() |
Si eu am avut problema asta, initial am crezut ca mi se pare, dar in timp prindea tot mai jos. Am fost ieri cu ea in service ca incepuse de cateva zile sa faca urat cand ridicam piciorul de pe pedala si imi era sa nu fie probleme serioase. Se pare ca doar un pic de murdarie si rugina pe tambur. In 30 de minute au curatat-o si acum e ok. Chiar mecanicul mi-a spus ca din cauza asta prindea mai jos frana.
|
--------------------
Renault
Symbol
- B-811-MMM
2008 |
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Daca prinde mai jos, e foarte posibil sa fie placutele de frana consumate, fa o verificare
![]() This post has been edited by poseidon06: 24 Jun 2008, 14:19 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
hbunny: cred ca ai gresit forumul, aici e despre Megane 2 si asta nu are tamburi.
suky: lichidul de frana se schimba la 4 ani (parca asa scrie in carnetul de intretinere), pentru ca absoarbe umiditate din atmosfera in timp si isi pierde proprietatile hidraulice. This post has been edited by 19vik: 24 Jun 2008, 16:28 |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 19:18 |