Probleme faza scurta, Merge tot, mai putin faza scurta
![]() ![]() ![]() |
Probleme faza scurta, Merge tot, mai putin faza scurta
zmeckeru |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 16 April 06 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 FFN
2006
|
|||
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Schimba becurile!
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
zmeckeru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 102 Joined: 16 April 06 From: Corbeanca, Ilfov ![]() |
s-au ars ambele becuri in acelasi timp? asa din senin?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 FFN
2006
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Posibil.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
S-au mai intalnit cazuri cu ambele becuri de faza scurta arse la interval de cateva minute. Ideea e ca intai verifici becurile, iti ia 2 minute sa scoti unul din ele, sa vezi daca e ars. Nu cred sa fie de la sigurante, dar zici ca sunt in regula, le-ai verificat? Stii unde sunt? La alea ajungi mai greu si sunt separate faza scurta stanga de dreapta si de celelalte lumini.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
si mie mi s-au ars ambele becuri de faza scurta in acelasi timp, dupa o stationare de o ora la spalatorie, deci e posibil. schimba becurile.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
zmeckeru |
![]()
|
REZOLVAT - sigurantele erau bune, le-am verificat, sunt cele de 10A de pe randul dinspre bord pozitionate in cutia cu relee de la motor.
Intr-adevar ambele becuri erau arse, am scos borna de la becul din dreapta (pentru ca a fost mai usor de accesat) si am pus un bec bun. S-a aprins imediat. Presupun ca si cel din stanga are aceeasi problema. Din pacate cei de la service-ul unde am fost nu stiu sa scoata becul, asa ca voi parcurge tutorialele si le voi schimba singur. Multumesc celor care au postat. Se poate inchide topicul ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B 51 FFN
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:58 |